آژانس هواپیمایی
pop up

مشکل با رم گوشی

شروع موضوع توسط mehdirm666 ‏25 نوامبر 2007 در انجمن Windows Mobile

  1. mehdirm666

    mehdirm666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    یه جای خوب
    سلام به همه ی دوستان
    بچه ها من P3300 دارم و یه رم 2 گیگ روش هست . یه چند وقتی بود که اگه گوشی رو روشن خاموش میکردم بعضی وقتا موقع بالا اومدن گوشی رم رو نمیشناخت یعنی انگار که رو توی گوشی نیست.
    اگه دوباره ریست میکردم درست میشد !!!
    چند روز پیش باید چند بار ریست میکردم تا دوباره درست بشه یا باید یه بار رم رو از گوشی در میاوردم و جا میزدم تا درست شه !!! از آخرین باری که گوشیم رو ریست کردم (یعنی دیروز) گوشی دیگه رم رو نمیشناسه !!! یعنی چه رویست کنم چه روم رو در بیارم و دوباره جا بزنم دیگه فایده نداره و گوشی رم رو نمیشناسه !!! :(
    به نظر شما مشکلش چیه ؟! :f34r:
    مرسی !
     
  2. shahram_k-jam

    shahram_k-jam Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2007
    نوشته ها:
    976
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran, Tehran
    با سلام.
    به نظر من مشکل می تونه از اسلات رم شما بر روی گوشی باشه. یا اینکه گوشی شما بخوبی رم 2 گیگ رو ساپرت نمی کنه. البته شاید هم مشکل از رم شما باشه. شما یکبار رم رو توی رم ریدر ها بگذارید ببینید که مشل داره یا نه.
     
  3. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,208
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran
    من فکر کنم مشکل از رم باشه و احتمالا رم این گوشی دوستمون گیگ استون هست:blush:
     
  4. mehdirm666

    mehdirm666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    یه جای خوب
    بعد از بارها دوباره یکی از ریست ها گرفت و دوباره رم رو شناخت . راستشو بخواین دیگه گوشی رو ریست نکردم ! (یعنی جرئت نکردم) تا وقتی بفهمم مشکل از چیه !!! رم رو با رم ریدر امتحان کردم سالم بود . مدل رم هم sandisk هست ! تا چند وقت پیش باهاش هیچ مکلی نداشتم و مثل یه پسر خوب کارش رو میکرد !!!
    یه رم 2 گیگ دیگه همین مدل رو روی پی پی سیم امتحان کردم بدون مشکل کار کرد و هر چند بار هم که ریست کردم مشکلی نداشت !
    جالب اینجاست که رم خودم رو هم روی یه P3300 دیگه امتحان کردم و بازم مشکلی نداشت !!! [​IMG] [​IMG]
    اگه به من بگید که این وسط چی به چیه و چه خبره عجیب کمکی به من کردید ! [​IMG]
    مرسی !
     
  5. mehdirm666

    mehdirm666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    یه جای خوب
  6. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,208
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran
    یه رم دیگه بگیرید اگر مشگل داره گوشیتون با این رم:blush:

    اگر باز هم با رم جدید به مشگل خورد باید یه کارای بکنید:blush:

    موفق باشید:)
     
  7. boxilink
  8. mehdirm666

    mehdirm666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    یه جای خوب
  9. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,208
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran
    تغییر رام:blush:اگر جواب نداد مستقیم تعمیر گاه:blush:
     
  10. mehdirm666

    mehdirm666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    یه جای خوب
  11. mehdirm666

    mehdirm666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    یه جای خوب