آژانس هواپیماییexchanging

مشکل با رندر انیمیشن در مکس 2010

شروع موضوع توسط viroosyab ‏4 مارس 2010 در انجمن 3D و فلش و انیمیشن

  1. viroosyab

    viroosyab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    190
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    زیر سقف آسمون
    من یک مکس 2010 نصب کردم . کلی روی یک حجم سازی کار کردم . رندر های تک ویو هم مشکلی نداشت حالا تا میام رندر از انیمیشن بگیرم این ارور میده
    I/O image
    Internal error
    با هر پسوندی (AVI. Mpeg . . . . )امتحان می کنم نمی شه !
    مشکل از کجاست ؟ سیستمم یهچیزی کم داره یا نرم افزار خرابه؟
     
  2. viroosyab

    viroosyab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    190
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    زیر سقف آسمون
    uppppppppppppppp
     
  3. viroosyab

    viroosyab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    190
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    زیر سقف آسمون
    یا ایتهاالمومنون ال آپ (همون آپ)
     
  4. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    428
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    با خود مکس رندر می کنی یا با VRay و Mental و موتورهای دیگه؟
     
  5. Mohammad 1985

    Mohammad 1985 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2008
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Karaj _ Tehran
    برید توی فرم مجید آن لاین اونجا تری دی کار زیاد هست یه سریهاشون حرفه هستن ! نه مثل من آماتور ! :cool:
     
  6. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    428
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    مشکل از تکستچرهایی که به آبجکتت دادی هستش.
    راه حل مشکل شما:
    کد:
    You need to open the .dds files in Photoshop or another image editing  program that can handle .dds files and resave them. Then, they will open  in Max just fine. If you don't have the .dds plugin for photoshop, you  can
    get it here:

    http://developer.nvidia.com/object/nv_texture_tools.htm
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. viroosyab

    viroosyab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    190
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    زیر سقف آسمون
    با منتال ری
     
  9. viroosyab

    viroosyab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    190
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    زیر سقف آسمون
    نه فکر نمیکنم من حتی یه مکعب خالی بدون ماتریال رو هم انیمیت کردم ولی وقت رندر همون ارور رو میده البته تک فریم میگیره ها ولی انیمیشن و رندر نمی کنه