• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با رپید شیر-اتمام محدودیت دانلود

Elfin-D

Registered User
لایک‌ها
1
داستان از اونجا شروع میشه که محدودیت 25 گیگی ما ظرف 5 روز به پایان رسید در حالی که در خوشبینانه ترین حالت در 5 روز نمیشه بیشتر 5-6 گیگ دانلود کرد ( با adsl 256 )...
میل زدم به ساپورت رپید.جواب داد که مشکل از دانلود منیجرته و با رپید همخونی نداره.من با فلش گت فایلها رو میگیرم.مثلا دانلود 300 کیلو بایت رو 20 مگ مینویسه به پام.جالب اینجاس که با دانلود منیجر فایر فاکس مشکلی نداره.
میخوام بدونم تا حالا کسی با این مشکل برخورد کرده و اگر آره راه حل چیه؟
مخلصیم

mahdimp5

Registered User
لایک‌ها
3
علت اين مشكل: رپید شی بی پدر و مادر !! وقتی با دانلود منیجر و در حالت چند کانکشنی یا همون Segmented دانلود کنید میزان حجم دانلودتون رو اینطوری حساب میکنه :

حجم فایل × تعداد کانکشنها = میزان دانلود شما !!!

مثلا اگه یه فایل 100 مگی را با IDM و در حالت 4 كانكشني دانلود کنید باهاتون 400 مگ حساب میکنه!!!

حالا فکرشو بکنید اگه در حالت 16 بخشی یه فایل دانلود باشه چی میشه !!!
خود من دو روز بعد از شروع اکانتم وقتی تو رپید لوگین کردم دیدم میگه تا به حال 2.5 گیگ دانلود کردی در حالی که من در حدود 1 گیگ دانلود کرده بودم !

جالب اینجاست که توی فرومهای خارجی کلی روی مسئله بحث شده و خیلی از کاربران به رپید اعتراض کردن ولی رپیدشیر اشکال را از طراحی ضعیف دانلود منیجرها میدونه !!!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خوب تو​
FlashGet تعداد جت ها رو يک بذارين و در عوض تعداد فايل هايی که همزمان دانلود ميشن رو زياد کنين. اين برای شما بهتر است اگر بدانيد. !!!

بالا