برگزیده های پرشین تولز

مشکل با ریش

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
عاقا بنده با اینکه روند ریش دراوردنم کامل نشده ( منظورم اینه که مثلا نیم سانت بلند میشه و دیگه رشد نمیکنه ) ولی با اینحال خیلی رشدش سریعه . خیلی عذاب آوره. جنس پوستمم بدجوریه. هر روز باید 1 ساعت با ریش تراش بکشم تا پوستم صاف باشه. امروز میزنم فردا باز همون بساط. به خاطرهمین هم صورتم پر از زخم شده و همیشه جوش میزنم. تیغ هم که اصلا نمیزنم. اگر بزنم که دیگه هیچی پوستم شدید خونریزی میکنه و پر از جوش میشه. کلا خیلی با این مساله مشکل دارم. چه کنم رشد ریشام کمتر بشه ؟ یه موبری چیزی نیست بزنم حداقل 4-5 روز ریشام در نیاد ؟

Try

Registered User
لایک‌ها
466
عاقا بنده با اینکه روند ریش دراوردنم کامل نشده ( منظورم اینه که مثلا نیم سانت بلند میشه و دیگه رشد نمیکنه ) ولی با اینحال خیلی رشدش سریعه . خیلی عذاب آوره. جنس پوستمم بدجوریه. هر روز باید 1 ساعت با ریش تراش بکشم تا پوستم صاف باشه. امروز میزنم فردا باز همون بساط. به خاطرهمین هم صورتم پر از زخم شده و همیشه جوش میزنم. تیغ هم که اصلا نمیزنم. اگر بزنم که دیگه هیچی پوستم شدید خونریزی میکنه و پر از جوش میشه. کلا خیلی با این مساله مشکل دارم. چه کنم رشد ریشام کمتر بشه ؟ یه موبری چیزی نیست بزنم حداقل 4-5 روز ریشام در نیاد ؟
مشکل از ریش نیست مشکل از ریشه است :D

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
داداش شما مشکل موی سرت اوکی شد؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
از واجبی استفاده کن ~ فکر کنم مادام العمر قطع کنه رویش مو تو صورتت رو . یکی از آشناهای ما زد دیگه ریش درنمیومد هر روز تیغ میزد که دربیاد . بنده خدا پدرش به رحمت خدا رفته بود صورت سه تیغ وایستاده بود جلو مهمونا .

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
259
دوست عزيز با ماشين موزر بزن

با تيغ و ريشتراشها موي صورت تحريك ميشه و بيشتر رشد ميكنه. و پوستت هم خراب ميشه

فقط و فقط با موزر بزن و خيلي بهش فكر نكن تا به مرور زمان درست بشه

موفق باشي

ضدعفونی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من مشکل جیش دارم
جیشم زیاد میاد
واسه شما هم همین طور؟

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
از واجبی استفاده کن ~ فکر کنم مادام العمر قطع کنه رویش مو تو صورتت رو . یکی از آشناهای ما زد دیگه ریش درنمیومد هر روز تیغ میزد که دربیاد . بنده خدا پدرش به رحمت خدا رفته بود صورت سه تیغ وایستاده بود جلو مهمونا .

یهو بگو اسید بریر رو صورتت

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
داداش شما مشکل موی سرت اوکی شد؟

نه داداش. متاسفانه هنوز وقت نشده روشهایی که دوستان گفتن رو تست کنم

واقعا تاثیرش تا این حده ؟! یه وقت نزنم بلایی سرم بیاد ؟ مثلا یه تیکه از صورتم خالی بشه

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
جیش بند دارم دونه ای 20000 تومن البته بستگی به طول آلت قیمت تغییر میکنه

گرونه من وارد میکنم نصف قیمت شما اگه طالب بودی برای خرید عدد ۰ رو بخ 110110 ارسال کن ما با شما تماس خواهیم گرفت.

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
دوست عزيز با ماشين موزر بزن

با تيغ و ريشتراشها موي صورت تحريك ميشه و بيشتر رشد ميكنه. و پوستت هم خراب ميشه

فقط و فقط با موزر بزن و خيلي بهش فكر نكن تا به مرور زمان درست بشه

موفق باشي

حاجی با موزر هم زدم همینه متاسفانه.

خوب اگر تیروئیدت پر کاره باید خیلی چیزای دیگه ات هم پر کار بشه ببین این اتفاق برات افتاده؟!!!

بی شوخی آره همه چیم پرکاره.

pouria94

Registered User
لایک‌ها
56
اول از همه خدا بهت صبر بده .. مشکل بدی داری... ایشاالله دوستان اهل فن مشکلت رو حل میکنن :دی

منم مشکلم اینه که موهای سرم رشدش فضایی هست .. هر 3 هفته یبار مفصل موهام رو کوتاه میکنم .. آرایشگر دیگه کم مونده خودش زنگ بزنه بهم وقت بده :دی

اگه این مشکل هم راه چاره داره بگید .. شاید فرجی شد .. البته با عرض پوزش جناب استارتر

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
عکس + نام کاربری

پخ شد

اول از همه خدا بهت صبر بده .. مشکل بدی داری... ایشاالله دوستان اهل فن مشکلت رو حل میکنن :دی

منم مشکلم اینه که موهای سرم رشدش فضایی هست .. هر 3 هفته یبار مفصل موهام رو کوتاه میکنم .. آرایشگر دیگه کم مونده خودش زنگ بزنه بهم وقت بده :دی

اگه این مشکل هم راه چاره داره بگید .. شاید فرجی شد .. البته با عرض پوزش جناب استارتر

خواهش حاجی :D

punisher2

Registered User
لایک‌ها
116

اینکه مشکلی نیست همه ما هر یه ماه یه صفایی به موهامون میدیم

Try

Registered User
لایک‌ها
466
من کوچیک بودم سرم مو داشت جای دیگم بی مو بود ولی الان همه جام مثل آمازون شده جز سرم:D

بالا