• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با زبان فارسی

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من برنامه ای به زبان فارسی نوشتم که توضیحاتش توی امضام هست اما متاسفانه بعضی از دوستانیکه از این برنامه استفاده کردن گفتن که با زبان فارسی نرم افزار مشکل دارن . البته درسته که تعدادشون خیلی کمه اما خواستم ببینم دوستانی هستن که لطف کنن و بفرماین که چجوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم ؟ یعنی زبان فارسی توی تمام سیستم ها و ویندوز ها اجرا بشه ؟

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اينجا رو ببين:

مشکل شم تقريباً عين مشکل منه که تو پست سومش جوب شماس

اما کلاً اينجور که معلومه براي کار فارسي و يونيکد بايد وي بي 6 رو ببوسيم و بذاريم کنار:D

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
چه مشکلی دارن دقیقا؟
در کل باید تنظیمات سیستم مقصد دقیقا شبیه به تنظیمات سیستمی باشه که توش برنامه رو کامپایل کردید. مثلا شاید شما non-unicode ویندوز رو روی فارسی گذاشتید ولی سیستم مقصد انگلیسیه... در این صورت right-to-left هم درست کار نمیکنه و متن بهم میریزه...

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
البته اگر توو برنامه تون فقط دکمه ها و .. رو فراسی دارین ، می توین از فونتهای غیر یونیکد استفاده کنین، فونتهایی که مثل داس ، 128 کاراکتر بالایی فونت رو به فارسی تغییر دادن. اونوقت حتی توو سیستم انگلیسی هم مشکلی نخواهین داشت

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه مشکلی دارن دقیقا؟
در کل باید تنظیمات سیستم مقصد دقیقا شبیه به تنظیمات سیستمی باشه که توش برنامه رو کامپایل کردید. مثلا شاید شما non-unicode ویندوز رو روی فارسی گذاشتید ولی سیستم مقصد انگلیسیه... در این صورت right-to-left هم درست کار نمیکنه و متن بهم میریزه...
تا حالا به یکسان بودن تمام توضیحات دقت نکرده بودم . تست میکنم جوابشو خدمتتون میگم . ممنون از راهنماییهاتون

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته اگر توو برنامه تون فقط دکمه ها و .. رو فراسی دارین ، می توین از فونتهای غیر یونیکد استفاده کنین، فونتهایی که مثل داس ، 128 کاراکتر بالایی فونت رو به فارسی تغییر دادن. اونوقت حتی توو سیستم انگلیسی هم مشکلی نخواهین داشت
میشه کمی بیشتر توضیح بدین . مثلا کدوم فونت ؟ چجوری میشه ز این قابلیت استفاده کرد ؟
ممنون

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
11 سال پیش بود، ویندوز 98 ، مشکل فارسی نویسیش زیاد بود و حتی کد پیج ثابتی هم نداشت ! ویندوز هر شرکتی رو که میریختی با اون یکی فرق داشت
برای خودم تکست باکسی رو در حد نیاز فارسی سازی کرده بودم، بعد از مدتی یکی از بجه ها اون رو توو برنامه ای آورد و با تعدادی فونت که براش ساخته یا تبدیل کرده بودم به اسم البرز داد بیرون.
می گردم اگر سورس هام رو پیدا کنم با مثال می گذارم، فقط فعلا من رو آف بگذارین، یک ذره شرایطم قاطیه، اصلا نمی فهمم چمه ...

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستتون درد نکنه , همین که نقلش کردین مثل این میمونه که دادین .
اصلا راضی نیستم توو زحمت بیفتین . هر موقع شرایط محیا شد و تمایل داشتین , من رو بی نصیب نذارین . ممنون

بالا