nexpay

مشکل با سریع ترین مادربورد جهان

شروع موضوع توسط ali206speed ‏12 دسامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    من توی این دو هفته کلی بلا سرم اومده دیگه بریدم به خدا لطفا کمک کنید ببنیم قضیعه چیه
    من یک مادربورد DFI خریدم که مشخصاتش این هست که من با مشخصات سیستمم مینویسم

    NF3 250GB UT
    RAM 256+2 Kingstone BUS 400
    CPU 2.6 AMD 64 BIT Sempron
    VGA ATI 9600 PRO
    همینا کافیه سیستم خیلی قوی نیست میدونم ولی کاریش نمیشه کرد باید بسازیم

    حالا مشکل اینجاست که من یک مادربورد از همین مدل داشتم که دو روز کار کردم سوخت
    حالا عوض کردمش ولی 2 تا رم که میزنم قاطی میکنه
    من 2 تا رم 256 دارم با یکی خوب کار میکنه 2 تا که میشه قاطی میکنه یعنی ریست میشه خلاصه نمیشه کار کرد حتی ویندوز هم نمیشه ریخت
    این مادربودر خیر سرش پرسرعت ترین مادر بورد سوکت 754 هست

    من بایوس رو هم آپگریت کردم ولی بازم درست نشد حالا چی کار کنم
     
  2. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    من اين مشكل رو روي nf8 abit ديدم كه 1 رم 512 روش انداختم درست شد
    شما توي دفترچه مادربوردت ببين راجب رمهاي single side و double side چي نوشته :)
     
  3. spookykid

    spookykid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    291
    تشکر شده:
    0
    شما همه slotهای رم رو چک کردی؟
    بد نیست یه سری به اینجا بزنیhttp://www.dfi-street.com/forum/forumdisplay.php?f=29
    شاید چیزی پیدا کردی
     
  4. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    مشکل میدونی سر چیه
    سر اینه که من قبلا همین مادربورد رو داشتم و روی اون خوب جواب میداد البته اون موقع 2 تا رم دیگه داشتم که باسش 333 بود ولی حالا که دو تا رم با باس 400 انداختم اینجوری شده

    مثل بچه ها میگن کیس رو بردار بیار اینجا درست میخوان ادای من رو در بیارن من حال و حوصله ندارم ببرم اونجا . مادربورد دادن خیر سرشون باید درست کار کنه

    یه چیز دیگه برای دوستم یه مادربورد Epox NF3 گرفتم که هر دوی ما سی پی یود 2.6 سمپرون داریم و برای هیچ کدوم ما رو مدل سی پی یو رو نمیزد یعنی میزد Unknown حالا بایوس اون مادربورد رو گرفتم برای اون ردیف شد و میزنه 2.6 Sempron ولی با اینکه منم آخرین ورژن بایوسم رو گرفتم هنوز برای من این مشکل رو داره میخوام ببینم غیر از سایت خودش از جای دیگه نمیشه بایوس دانلود کرد که شاید مشکل من هم حل بشه

    اگر میشه لطفا کمک کنید که من به خدا دیگه دارم سرطان میگیرم
     
  5. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    dual بستی رماتو اگه بستی دوتا شو به حالت عادی ببند ببین بازم مشکلی داری یا نه یعنی تو اسلاتای هم رنگ نزار رمارو
     
  6. mozaso0

    mozaso0 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    at power mind
    ali206speed عزیز درکت میکنم من از این بلاهای آسمانی که هر 1000 سال یکبار اتفاق میفته:D و اونم سر امثالی مثل منو تو میاد افتاده که حد نداره ولی همونطور که sia999us گفت حتما یک بار 512 تنهارو امتحان کن ببین چی میشه و چون اکثر این مدل مشکلات به غیر از این که میگی مدل سی پی یو رو Unknown میزنه,از رم سیستم هستش.
     
  7. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    پسر خوب این مادر بورد که dual رو ساپورت نمیکنه سوکت 754 هستا
     
  8. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15

    نهههههههههه:blink:

    اگه cpu رو unknown بزنه که از رم نیست که
    این مورد به خاطر بایوس هست که sempron64 رو نمیشناسه و با آپگرید بایوس درست میشه:)
     
  9. mozaso0

    mozaso0 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    at power mind
    جیگر منم همینو گفتم دیگه :D دقت کن نوشتم به غیر از این که میگی مدل سی پی یو رو unknown میزنه:lol:
     
  10. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15

    آقا شرمنده من غیر از رو ندیدم:blush:
     
  11. shork

    shork کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    458
    تشکر شده:
    3
    سلام با ورژن 23-6 مشکل cpu حل ميشه منم همين مين رو دارم.
    با 2 تا رم مشکلی نداره با 3 تا رم ولی فقط ddr 333 کار ميکنه.
    از تو بايوس ممتست رو فعال کن ولتاژ رم رو هم بزار رو 2.7
    بعد تست کن ببين مشکل داره يا نه.
    اگه نشد تايمينگ هارو دستی بايد تنظيم کرد.
    http://e.1asphost.com/shork/000/NF3LD623.BIN
     
  12. spookykid

    spookykid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    291
    تشکر شده:
    0
    از جاهای زیادی میشه بایس رو دانلود کرد ولی شما اول باید ببینی چه بایسی رو میخوای
    راستی الان چه بایسی داری؟ 623 رو داری؟
    ضمننا بایسهای غیر رسمی نصب کردنش یه مقداری سخته یعنی باید jumper و باتری رو در بیاری
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    دوست عزيز مطمئني رمهات اورجيناله چيپستش چيه؟
    ممكنه مادربردت با اين رمها مشكل داشته باشه
     
  15. shork

    shork کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    458
    تشکر شده:
    3
    تنها رهش ممتست هست که اين مين داخل بايوس داره.
    رمها رو تک تک و باهم تست کن ببين ارر ميده يا نه.
    اين بايوس هم که گزاشتم بايوس رسمی dfi هست ولی چون يکم تو
    فرکانسای بالا مشکل داشت ورش داشتن.کارش با رم خيلی خوبه.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal