آژانس هواپیماییexchanging

مشکل با سی دی رایتر – رایت اتوماتیک بر روی سی دی و سوزاندن آن!

شروع موضوع توسط mynobar ‏15 نوامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    یکی از دوستان من در کامپیوترش مشکلی پیدا شده است :
    او بعد از اف دیسک کردن ، دو تا ویندوز نصب کرده : یکی 98 و دیگری xp .
    ولی در هر دو ویندوز مشکلی به وجود آمده و آن اینکه وقتی سی دی را داخل سی دی رایتر می گذارد ، رایتر خود به خود شروع به نوشتن بر روی سی دی میکند و محتویات آن را غیر قابل استفاده میکند.
    لازم به یاد آوری است که در کامپیوتر او دو درایو نوری هست که هر دو هم رایتر هستند (سی دی رام ندارد) ، یکی سامسونگ و دیگری سونی.در ضمن مادر بوردش هم IWILL مدل P4E است، و این مشکل در هر دو ویندوز و در هر دو درایو به وجود می آید.
    آیا از دوستان کسی هست که این مشکل برایش پیش آمده باشد؟ لطفاً راهنمایی کنید.
     
  2. Bahreyni

    Bahreyni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,713
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کرمان دیار کریمان
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  3. FireFly

    FireFly کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2005
    نوشته ها:
    468
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
  4. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    عجیبا غریبا جدیدا حمیدا وجیدا حبیبا
    [​IMG]
     
  5. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    بله مورد جالبی است
    بیشتر حدس ما به بایوس مادربورد میرود که احتمال دارد به نوعی ویروسی یا آلوده باشد ، آیا به نظر شما آپدیت کردن بایوس چاره ساز خواهد بود؟
     
  6. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    به احتمال زیاد مشکل از کنترلر ide روی مادربردش است.یا مشکل در کابل دیتا به نظر من سیستمش باید ویروس یابی هم بشه.یکی از درایوها رو بصورت تکی بزن ببین مشکلش حل میشه یا نه
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    بسیار خوب ، از راهنماییتون ممنونم. فردا بهش میگم و بعد نتیجه رو بهتون میگم.
     
  9. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    همه این کارها رو کرده ، جواب نداده
     
  10. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
    [​IMG]
    ببينم هردو رايتر اين مشكلو دارن يا فقط يكي؟ اگه فقط يكيشون اينجوريه براي تست جاشونو باهم عوض كنين ببنيين بازم اينجوري ميشه... (فقط حواستون به master slave باشه...)
     
  11. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    بله هر دو تا رو تک تک امتحان کرده و باز هم اینطوری شده ، در ضمن این را هم بگم که بعد از نصب Clone CD این اتفاق افتاده.
     
  12. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    به نظر میاد که سیستم به ویروس آلوده شده باشه . یه بار دیگه ویندوز نصب بکنه
     
  13. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    راستی اگه ویروسی پیدا کردی به ما هم بده:cool:
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
    خوب اگه ویروس باشه خیلی راحت با یه اسکن پیدا میشه دیگه...
    اصلا آنتی ویروس روی این سیستم نصبه؟
     
  16. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    244
    محل سکونت:
    Tehran
    چه چيزها كه آدم نمي شنوه . من در ليست مشخصات ويروس ها گشتم اصلا هيچ ديوانه اي هنوز پيدا نشده كه چنين ويروسي نوشته باشه .
    بيشتر شبيه به آتو بك آپ گيري نرم افزارهايي شبيه حسابداري و اين جور چيزها به نظر ميرسه . با اين وجود خيلي جالبه بايد اين سيستم را از نزديك زيارت كرد .
     
  17. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    واقیتش من هنوز خودم این سیستم رو زیارت نکردم و نقل قول های دوستم روو اینجا گفتم ، اجازه بدید یه بار دیگه به طور کامل ازش جزءیات رو بپرسم وبعد ببینیم چه کار میشه کرد.
    در ضمن احتمال ویروسی بودن خیلی ضعیف است ، چون بعد از Fdisk کردن ، ویندوز نصب کرده ، مگر اینکه ویروس به بایوس آسیب رسانده باشد که این هم احتمالش ضعیف است ، چون تو مادربردهاب پنتیوم 4 من تا حالا نشنیدم که ویروسی به بایوس آسیب برسونه.(حالا اگه تری بود شاید...)