مشکل با شبکه

شروع موضوع توسط Muhammadinfo ‏26 دسامبر 2007 در انجمن شبکه

  1. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,876
    تشکر شده:
    19
    من از ندا گستر اکانت دارم.
    شبکه هم از طریق یه سوییچ انجام داده ام.
    برای اینترنت هم از broadband کانکشن استفاده میکنم.
    مشکل اینه که برای استفاده از این کانکشن فقط یه سیستم میتونه استفاده کنه و اگر سیستم دیگه ای بخواد استفاده کنه و وصل بشه اررور یوزر و پس میده.

    الان میخوام یه سیستم را وصل کنم به اینترنت با اون کانکشن که این سرور میشه و از طریق اتصال این سیتم که الان به اینترنت وصله بقیه کلاینتها هم وصل بشوند.

    طریقه این کارو یکی برامون بگه.


    تشکر پیشاپیش
     
  2. برترین مرکز خرید و فروش وب سایت
  3. @gh@m@hdi

    @[email protected]@hdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,727
    تشکر شده:
    214
    محل سکونت:
    فعلا پشت شیشه مونیتور شما
  4. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,876
    تشکر شده:
    19
    من قبل از شرینگ اینترنت یه نتورک از طریق سوییچ درست کرده ام.
    در ضمن مودم من با Bridge کانفیگه.من با Broadband یه کانکشن ساختم که میخوام اون Share بشه.
    اما بعد از انجام اون کارایی که تو اون مقاله بالایی گفته کل نتورک من میریزه گل هم.
    کمک!!!!!
     
  5. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,032
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    میگم شما مطمئن هستی قبلا راجب این مسائل بحث نشده !؟ [​IMG]
     
  6. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,876
    تشکر شده:
    19
    رییس من زیاد ور رفتم هم از تاپیکهای داخل پی تی هم از داخل پی سی ورد اما آخرش نتونستم مشکلما درست کنم.
    حالا قربون دستت یه ریشی بجونبون این مشکل ما درست بشه.
     
  7. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    هیچ چیزی همین جوری الکی ساده نیست !
    وقتی همین جوری یه اینترنت رو share میکنی
    IP شما به 192.168.0.1 تبدیل میشه و باید بقیه شبکه رو از تو رنج 2 تا 254 بدی !
    این رو تو اون مقاله هم برات نوشته بود

    You can also assign a unique static IP address in the range of 192.168.0.2 to 192.168.0.254. For example, you can assign the following static IP address, subnet mask, and default gateway

    بهتره از یه نرم افزار internet sharing استفاده کنی
     
  8. خرید بیت کوین
  9. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,876
    تشکر شده:
    19
    این کارو کردم.
    اما اون موقع کل شبکه به هم میریزه.

    انگار کسی نمیدونه
     
  10. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    یعنی چی که بهم میریزه ؟
    چه جوری ؟
    چه نرم افزاری نصب کردی ؟
     
  11. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,876
    تشکر شده:
    19
    یعنی ارتباطم هم به هم میریزه.
    تو Network places نمیشناسه اون یه کامپیوتر دیگه را.
    چه برسه به اینترنت.
     
  12. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    خب نگفتی چه نرم افزاری نصب میکنی ؟
    اصولا اگه فایروال نصب می کنی باید بعدش بهش Traffic Policy بدی
    یعنی بگی چه سرویس هایی وصل باشند و چه طوری ! از کجا به کجا چه سرویسی وصل باشه ...
     
  13. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,876
    تشکر شده:
    19
    از zone alarm استفاده میکنم.
    اما فکر نکنم مشکلی باشه.

    آخرش نتونستم اینترنت شرینگ را راه بندازم.
     
  14. MDK

    MDK کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    542
    تشکر شده:
    0
    چه رنج ip شبکت استفاده میکنه شاید دستی ip دادی به کلاینتها. کلاینت باید ip اتوماتیک بگیره از سرورت با ip 192.168.0.1
     
  15. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,876
    تشکر شده:
    19
    یه بار دستی دام نشد.
    یه بار هم هر دو را اتوماتیک گزاشتم شبکه دارم الا اما اینترنت را وقتی Share میکنم شبکه از بین میره و نه اینترنته میاد تازه شبکه هم میپره
     
  16. MDK

    MDK کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    542
    تشکر شده:
    0
    میشه بگید شبکه شما از چه رنج IP استفاده میکنه وقتی که مشکل ارتباط ندارید
     
  17. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    اگه می تونی یه سری عکس از تنظیمات هر دو کانکشن شبکه و *** بده که بفهمیم کجا رو غلط رفتی
     
  18. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    این تنظیمات رو تو کانکشن اینترنت بکن

    اون قرمزه باید کانکشن متصل به شبکه ات باشه

    بعد برو IP اون رو 192.168.0.1 بده و کل شبکه رو تو همین رنج کن

    راستی مدل شبکه چیه ؟
    ضمنا defautl gateway کل شبکه باید 192.168.0.1 باشه

    untitled.JPG
     
  19. Muhammadinfo

    Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,876
    تشکر شده:
    19
    توی این قسمت که عکسشا گزاشتی از من اون قسمت قرمزه را نداره
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak  همکاری در فروش