Oracle_Eldorado
همکار بازنشسته
با سلام
دوستانی که تو زمینه ی خرید و فروش دوربین فعالیت دارن ، اگه راهنمایی کنن ممنون میشم
من تیر ماه سال گذشته ( 91 ) از شرکت ( مثلا ) معتبر نور نگار دوربین EOS 1100D خریداری کردم
طبق توضیحات سایت :
دوربین دیجیتال - دوربین کانن 1100 دی با لنز 55-18 آی اس2 / Canon EOS-1100D+lens 18-55 IS II
اما لنزی به بنده تحویل دادن قابلیت IS 2 رو نداره . یعنی روی لنز دکمه ی istabilizer وجود نداره
البته لنز کیت هستش و روی کارتن دوربین حرفی از IS 2 زده نشده
اما فاکتوری که به من دادن و طبق توضیحات روی کارت گارانتی ، لنز باید قابلیت IS 2 رو داشته باشه
امروز صبح با شرکت تماس گرفتم و با آقای عمادی صحبت کردم
ایشون هم رک و واضح گفتن لنز کیت 1100D مدل IS 2 دار تولید نشده
گفتم فاکتور و کارت گارانتی که به من دادین ذکر شده که IS 2 باید داشته باشه
متاسفانه با لحن درستی صحبت نمیکردن و ایشون بیشتر شاکی بودن !!!
مجدد گفتن 1100D لنز کیت که قابلیت IS 2 دار باشه تولید نشده
دیدم صحبت با همچین آدمی بی فایده اس ، تصمیم گرفتم یه پیغام به پشتیبانی خود سایت بفرستم که پیامم ثبت شده باشه
در مورد توضیحات خود سایتشون هم ، من پارسال هم تو عنوانی که زده بودن این قابلیت IS 2 رو دیدم
اما برای اینکه مطمئن بشم تو سایت archive هم چک کردم
دوربین دیجیتال | دوربین کانن 1100 دی با لنز 55-18 آی اس2 / Canon EOS-1100D+lens 18-55 IS II
و دیدم همچین موردی بوده اما به خاطر اینکه من مبتدی بودم و اطلاع نداشتم ، متوجه این موضوع نشدم
حالا خواستم ببینم اگه این شرکت پاسخگو نباشه ، میتونم از طریق قانونی پیگیری کنم و مدعی بشم که جنسی که به من تحویل دادن ،
جنسی نبوده که مطابق توضیحات سایت ، فاکتور و کارت گارانتی درج شده ؟
دوستانی که تو زمینه ی خرید و فروش دوربین فعالیت دارن ، اگه راهنمایی کنن ممنون میشم
من تیر ماه سال گذشته ( 91 ) از شرکت ( مثلا ) معتبر نور نگار دوربین EOS 1100D خریداری کردم
طبق توضیحات سایت :
دوربین دیجیتال - دوربین کانن 1100 دی با لنز 55-18 آی اس2 / Canon EOS-1100D+lens 18-55 IS II
اما لنزی به بنده تحویل دادن قابلیت IS 2 رو نداره . یعنی روی لنز دکمه ی istabilizer وجود نداره
البته لنز کیت هستش و روی کارتن دوربین حرفی از IS 2 زده نشده
اما فاکتوری که به من دادن و طبق توضیحات روی کارت گارانتی ، لنز باید قابلیت IS 2 رو داشته باشه
امروز صبح با شرکت تماس گرفتم و با آقای عمادی صحبت کردم
ایشون هم رک و واضح گفتن لنز کیت 1100D مدل IS 2 دار تولید نشده
گفتم فاکتور و کارت گارانتی که به من دادین ذکر شده که IS 2 باید داشته باشه
متاسفانه با لحن درستی صحبت نمیکردن و ایشون بیشتر شاکی بودن !!!
مجدد گفتن 1100D لنز کیت که قابلیت IS 2 دار باشه تولید نشده
دیدم صحبت با همچین آدمی بی فایده اس ، تصمیم گرفتم یه پیغام به پشتیبانی خود سایت بفرستم که پیامم ثبت شده باشه
در مورد توضیحات خود سایتشون هم ، من پارسال هم تو عنوانی که زده بودن این قابلیت IS 2 رو دیدم
اما برای اینکه مطمئن بشم تو سایت archive هم چک کردم
دوربین دیجیتال | دوربین کانن 1100 دی با لنز 55-18 آی اس2 / Canon EOS-1100D+lens 18-55 IS II
و دیدم همچین موردی بوده اما به خاطر اینکه من مبتدی بودم و اطلاع نداشتم ، متوجه این موضوع نشدم
حالا خواستم ببینم اگه این شرکت پاسخگو نباشه ، میتونم از طریق قانونی پیگیری کنم و مدعی بشم که جنسی که به من تحویل دادن ،
جنسی نبوده که مطابق توضیحات سایت ، فاکتور و کارت گارانتی درج شده ؟