• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با صدای هارد سیگیت

brand

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

یک هارد یک ترابایت آک سیگیت به تازگی گرفتم

هارد کمی سر و صدا داره

از خود فروشنده پرسیدم گفت صداش بخاظر سیلندر هاشه

میخواستم ببینم این صدا طبیعی هست یا نه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما يك شات از تب overview برنامه hd senitel بگذاريد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هاردت بي مشكل هست . در سلامتي كامل

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مسئله صدا گاهي ممكنه از پاور ضعيف روي سيستم هم باشه . حتما اين مسئله رو چك كنيد . بعضي از هاردها به طور ذاتي صداي بيشتري دارند .

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
صدا از سیلندرهاش؟! :D
نه دوست عزیز
اگر صدا غیر عادی و نابهنجاره در اکثر اوقات ناشی از رسیدن هد به سکتورهای معیوبه
طبق تجربه چاره اینه که یکدور با Maxtor PowerMax اقدام به Low Level Format کنید

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
بابا چرا هیچکس دقت نمیکنه ؟ این هارد هم مثل همون هارد سیگیتی هست که من خریدم . اکبنده اکبند !

داداش الان هارد شما 1772 روز کار کرده ! یعنی 1772 روز فقط روشن بوده حالا اینکه چه مدت روی سیستمهای مختلف بوده خدا میدونه . از عمر مفید هاردت هم 100 روز بیشتر نمونده . منم یه هارد گرفتم دقیقا مثل همین اونقدر صدا میداد که نگوووو چون از رفیقم گرفته بودم بردم پس دادم یه دونه اکبند دیگه گرفتم اونم اشغال بود . مثل شما ازش تست گرفتم حدود 1600 روز روشن بوده قبلا ! با اینکه فقط 6 تا بد سکتور داشت ولی سرعتش افتضاحه ، اصلا نمیشه روش ویندوز نصب کرد و هزار تا مشکل دیگه ....

مطمئنم که هاردت هیچ گارانتی معتبری نداره . یا بدون گارانتی گرفتی یا گارانتیهای متفرقس . فقط زودتر ببر پسش بده که رفته تو پاچت . منم قراره ببرم دوباره پس بدم هارد رو ....

این هاردها عمر خودشون رو کردند . ضمن اینکه اونقدر جنسشون اشغاله که دمای این هاردها همیشه بالائه . یعنی واسه من حتی ویندوز هم روش نصب نیست با اینحال هیچوقت دماش از 42-43 پایینتر نمیاد .

سریع ببر پس بده که هارد دست دو که نه دست سه و چهار انداختند بهت !

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اين power on time ايرادي هست كه برنامه hd senitel اشتباه ميزنه . هارد شما خطاي اسمارت داشت . اين هارد خطاي اسمارت نداره .
روي 100 هست هم سلامتي و هم بازدهي

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اين power on time ايرادي هست كه برنامه hd senitel اشتباه ميزنه . هارد شما خطاي اسمارت داشت . اين هارد خطاي اسمارت نداره .
روي 100 هست هم سلامتي و هم بازدهي

یعنی خودتون تست کردید ، هارد اصل و کاملا اکبند رو هم همینجوری میزنه 1000 روز کارکرد ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اين دوستمون ميتونند با يك برنامه ديگه هم تست كنند . خبرش رو بدند. چون پارامتري كه داده شبيه هارد شماست شك كردم

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
سلام . دوست عزیز از نرم افزار HD Tune استفاده کنید . لا اقلش من تو مدت طولانی که با این نرم افزار آشنا هستم خطایی ازش ندیدم و آمار و ارقام کاملا دقیق بوده.
یه شات از تب Health بزارید یا اینکه ببینید (09) Power on Hours Count ستون Data چه رقمی ثبت شده

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
hd tune باگهاي بيشتري داره .

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
میشه بفرمایید چه باگهایی ؟ چون در نظر من همه چی عادی به نظر میشه و آمار و ارقامش خیلی به واقعیت شبیه هست. اگر بگید و ما هم بیشتر راجع به این برنامه بدونیم خیلی ممنون میشم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما تو تاپيك مرجع هارد ديسك مقايسه كنيد . ميزان خطاي hdtune رو ميبينيد . هر برنامه ديگر هم خطا دارد .

بالا