آژانس هواپیماییexchanging

مشکل با صفحه جمین

شروع موضوع توسط _ni ‏10 سپتامبر 2007 در انجمن Windows Mobile

  1. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    سلام
    من یه جمین دارم که 2-3 روزه صفحه اش الاین (allign) نیستش! یعنی از وقتی که گوگل مپ مخصوص ppc رو نصب کردم فکر کنم اینجوری شده
    هرجا کلیک میکردم 2-3 سانت اونور تر میخورد! بعدش رفتم تو screan allign اونجا خواستم درست کالیبره کنمش ولی اصلا نمیفهمید که من وسط + کلیک میکردم:blink: یه حدود نیم سانت راست تر و 2میل پائینتر spot که میزدم قبول میکرد! حتی با هارد ریست هم بازم این مشکل مونده...
    چی کارش کنم؟ اصلا حتی حوصله برنامه ریختن هم ندارم... واسه sms فرستادن حتی از کیبورد استفاده نمیشه کرد و از letter recognize استفاده میکنم...
    کسی میدونه باید چیکارش کنم؟
    (نه ضربه خورده نه چیزی... هیچ کاریش نکردم.... یک هو دیدم اینجوری شده!)
    ممنون از توجه شما
    (سرچ کردم چیزی مشابه پیدا نکردم)
     
  2. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,209
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran

    شما مشگلات اگر با هارد ریست و screan allign درست نشد احتمالا سخت افزاریه:(

    یه کار بکن قبل اینکه ببری نمایندگی باطری گوشی رو در بیار و یه روز گوشی رو به حال خودش ول کن بعد امتحان کن ببین چی میشه:blush:
     
  3. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    ممنون حسین جان از توجه شما
    والا هارد ریست که کردم افسرده شده بودم چون تو صفحه screen align همینجوری میموند و کلی زور زدم تا نقطه موصوفه رو پیدا کردم. ولی من کاریش نکردم که سخت افزاری باشه. نمیدونم
    ولی این باتری رو چک میکنم حتما
    تا حالا بوده موردی که با این کار درست بشه؟
    صفحه اش چنده اگه بخوام عوض کنم؟ یکک خط و مط داره! میخوام نو ترش کنم اگه باید صفحه عوض بشه
    ممنون از لطف شما
     
  4. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    منم با این صفحه جمین خیلی مشکل دارم

    همش align صفحه خراب می شه ...

    هر بار هم که می رم تنظیم می کنم تا یه مدت خیلی کوتاه خوب می شه ولی دوباره به هم میرزه !!

    چی کارش کنم ؟! دیونم کرده :(
     
  5. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    آقا حسین یادم رفت بپرسم. منظور شما از اینکه شاید مشکل سخت افزاری هست میشه واضح تر بگی (چیش میتونه مشکل داشته باشه؟)
    دوستان دیگه این قبیل مشکلات رو نداشتند؟؟؟
    m-sh جان، من هم این مشکل رو تا چند هفته پیش داشتم! هر 2-3 روز یه بار باید میشدش... نمیدونم چرا؟!؟!!
     
  6. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    یعنی تاچ دستگاه شما معیوب شده ، تاچ فکر کنم از 50 تومن تا 80 تومن هست
    باز قیمت بگیرید
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    یعنی منم تاچم خراب شده ؟

    ( گوشی من گارانتی اکسون هست ... مجانی درست می کنه برام ؟ خرابترش نمی کنه ؟ )

    ممنون
     
  9. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    احتمالا بله ؛ باز توصیه می شه یه کم دیگه بهش ور برید و مطمئن شوید که اشکال تکنیکی در کار نیست ، اگر این طور باشد ، بهترست همین اکسون بدهید ، من اتم رو دادم عوض کرد ، بی مشکل ، ولی پول می گیره
     
  10. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    چه شکلی مطمئن بشم که مشکل تکنیکی نیست ؟
    ( با تنظیم درست می شه ولی بعد یه مدت خیلی کوتاه دوباره به هم میرزه )

    پس اگه پول می گیره اون 50 - 60 تومنی که بابت گارانتی گرفته برای چی بود ؟!!؟
     
  11. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    والا اگر مشکل همین طور ادامه داره ، احتمال اینکه مشکل دایمی باشه ، هست

    والا چه عرض کنم ، من که همیشه گفتم به گارانتی ایرانی فکر نکنید

    موفق باشید
     
  12. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    من اون باتری در آوردن و خاموش گذاشتن رو امتحان کردم ولی جواب ندادش
    امروز کلی با screen align ور رفتم و فاصله رو رسوندم به 2میل سمت چپ پن!
    مشکل من تو اولین نقطه از 5نقطه اش هستش... اولی رو سر جاش فبول نمیکنه و کج و کوله باید اینقدر اطراف اون بعلاوه رو بزنم تا سمت چپش یه جا رو قبول کنه ولی اگر بقیه بعلاوه هارو سر جاشون بزنم دوباره از اول میخواد align کنه! ولی اگه 2میل سمت پچ بعلاوه ا بزنم درست میشه و میاد بیرون با 2میل اختلاف....
    ولی من کاریش نکردم که بخواد یک هو خراب بشه! فکر نکنم ارزش داشته باشه 60-70 تومن پول LCD شو بدم...
     
  13. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    :( هیچکی نمیدونه این دقیقا چیش شده؟
    الان دوباره باتری رو در آوردم شاید به قول حسین درست بشه... 24 ساعت بمونه کافیه؟
    تو فروم های انگلیسی هم گشتم گفته بودن باتری رو در بیارم تا بک آپ خالی بشه، اگه بک آپ خالی بشه بعدش شارژ میشه مجددا؟ آیا عمرش کوتاه نمیشه؟ مشکلی تو بک آپ ایجاد نمیشه؟

    2) اگه رام wm6 روش بریزم ممکن هست درست بشه؟ (من میخواستم تازه جمینم رو بفروشم. حالا چیکار کنم؟؟؟)

    پارسال تابستون خریدم... رو صفحه اش هم یک کم خط خطی هستش (قسمت پائینش که letter recognize توش مینویسیم. رام و هیچیش هم تغییر ندادم. فکر میکنین با رم 2گیگ کینک اصل ژاپن (حکاکی + جای انگشت)
    ممنون از راهنمائیهاتون
    (1 پستم رفت صفحه قبلی)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    نگران نباشید قربان ، شما این راه را هم امتحان کنید ، اگر نشد ، باید تاچ تان را عوض کنید
     
  16. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    از دیشب ساعت 6:30 باتری رو درآوردم تا امشب ساعت 10و ربع. ولی بازم نشدش:(
    اینقدر تو کالیبریتش وررفتم تا تقریباآوردم زیر stylos.... اگه بتونم بفروشمش با همین وضع خوبه
     
  17. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    خوب باسه یکی دیگه بد می شه که:hmm:
     
  18. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    خوب زیر قیمت باید بفروشه که برای اونم بد نشه ;)
     
  19. imate_pda2k

    imate_pda2k PocketPC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,957
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    در آينه my name is : مهرداد
    گوشيتون درست شد ؟ يا اينكه :eek: تاچ رو تعويض كرديد ... يه نمه اطلاعات بديد كه تجربه كسب كنيم ;) :(
     
  20. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    اینقدر با کالیبرش ور رفتم که الان خیلی نزدیک نقطه اصلیش شده ولی رضایت بخش نیست. خدا نکنه تو setting آدم بره تو align دیگه بیرون اومدنش کار حضرت فیله! چون درست کالیبره نمیشه و هی تکرار میکنه...
    یه امتحان دیگه هم کردم که اگه یه نقطه از تاچ رو فشار بدین (مثلا با ناخن) بعدش با pen یه نقطه دیگرو فشار بدین جابجا میشه!!!( تو letter recognize یا Note) امتحان کنین محسوس تره!
    بالاخره با این امید کل گوشیم رو بازش کردم (بماند که هیچ کس نبود بهم یاد بده و فقط سر باز کردن lcd حدود 40 دقیقه واسه اون 4تا خارا فکر میکردم!) و تمیزش کردم و کلی آت و آشغال زیرش بود ولی بازم که بستم دیدم همون آش و همون کاسه... راستی باتری بک آپش هم همون زیر میرا بودش... درش نیاوردم چون از دیتاهام بک آپ نداشتم....

    اگر خواستین آموزش بازکردنش رو بنویسم. 160 تا عکس از همه مراحل و قطعات گرفتم!
    بالاخره اینکه بعد از تمیز شدنش تصمیم گرفتم نفروشمش! چون تایتن2 هم یه کم از این بهتره (یک کم؟!؟!؟!؟؟؟) ولی همین کارم رو راه میندازه و از خیلی گوشیا هنوزم بهتره. تاچ هم که عین همین performance رو داره. خب پس چه کاریه؟
    منتظر یه انقلاب جدید در صنعت موبایل میمونم. مثلا از اینا که تو دندون میرن;)

    اگر آموزشش رو خواستین بگین بنویسم. فقط حواستون به سیم بلندگوش باید خیلی باشه! باز کردنش قلق داره. باید از اون سوراخه با دمباریکی چیزی آزادش کنین. واسه جا گذاشتن هم از همون سوراخیه
     
  21. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    nر مورد این تعوسض کردن تاچ کسی اطلاعاتی داره؟ قیمتش 20 تومنه یا 50 بالاخره؟؟ (واسه جمین)
    اینی که داره رو lcd چسبیده، چسبش رو باز میکنیم. تاچ جدید هم رو خودش چسب داره؟ بعد اگه یه کم جابجا وصل بشه تو کالیبره میشه درستش کرد؟ اگه حرفی حدیثی نکته ای پیامی چیزی داره ممنون میشم بگین. خودم به احتمال خیلی زیاد میتونم عوضی کنم...
    ممنون
     
  22. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    کسی نبود یه کمکی تو این ماه رمضونی به ما کنه؟ بابا ماه خیر و برکتی گفتن:cool:
    قیمت تاچ چنده؟
    نصبش نکته ای چیزی نداره؟