• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با فایرفاکس

amir_3d_mad

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان ، من با فایرفاکس مشکل پیدا کردم .
من توی سایتم از MasterPage استفاده کردم و مشکلم اینجاست که کار طراحی سایت به کل تموم شده ، اما از بخت بد تازه فهمیدم که سایت توی فایرفاکس مشکل داره .
همه Table ها و دکمه ها رفتن توی هم . اصلا هیچی سر جای خودش نیست .
کسی میتونه کمک کنه ؟
میگن اگه با CSS کار کنی مشکلت حل میشه !
ولی این که نمیشه . اونوقت باید از اول شروع کنم . . . !
تازه تا با CSS کاملا آشنا بشم که دیگه کار از کار گذشته . اگه یه راه حل اساسی تر وجود داره ، لطفا بفرمائید .
و اگه راهی نیست به جز CSS لطفا بگید چطوری میشه فهمید که کاربر از فایرفاکس استفاده میکنه یا از اینترنت اکسپلورر ؟ تا با نمایش یک پیغام از کاربر خواهش کنیم تا از فایرفاکس استفاده نکنه !

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان ، من با فایرفاکس مشکل پیدا کردم .
من توی سایتم از MasterPage استفاده کردم و مشکلم اینجاست که کار طراحی سایت به کل تموم شده ، اما از بخت بد تازه فهمیدم که سایت توی فایرفاکس مشکل داره .
همه Table ها و دکمه ها رفتن توی هم . اصلا هیچی سر جای خودش نیست .
کسی میتونه کمک کنه ؟
میگن اگه با CSS کار کنی مشکلت حل میشه !
ولی این که نمیشه . اونوقت باید از اول شروع کنم . . . !
تازه تا با CSS کاملا آشنا بشم که دیگه کار از کار گذشته . اگه یه راه حل اساسی تر وجود داره ، لطفا بفرمائید .
و اگه راهی نیست به جز CSS لطفا بگید چطوری میشه فهمید که کاربر از فایرفاکس استفاده میکنه یا از اینترنت اکسپلورر ؟ تا با نمایش یک پیغام از کاربر خواهش کنیم تا از فایرفاکس استفاده نکنه !
با چه نرم افزاری طراحی کردی ؟
میتونی آپلود کنی و آدرس رو بذاری اینجا ؟ شاید یه گیر کوچیک داشته باشه که بشه حل کرد

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
شما هم از Table استفاده کردی هم از css برای top left z-index ..
پیچیده کرده کل قضیه رو، شاید firefox از table های داینامیک پشتیبانی نمیکنه :؟

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
تا حد امکان بهتر است از div به جای Table استفاده کنید . در بازدهی هم بسیار موثر تر است

بالا