• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با فرمت Ntfs

farshad_fantast

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه از فرمت ntfs برا درایوهام استفاده میکنم قبلا از فرمت fat32 استفاده می کردم من خیلی از فایلهامو تو فولدر سیستمی system volume information می زاشتم تا دست هر کسیس بهش نرسه حالا من دو تا مشکل دارم.

1. دیگه نمی تونم تو فولدر system volume informatin برم و موقع ورود با پیغام access is denied

2.و تو ویندوز قبلی که فایلها رو Encrypt کردم دیگه الان نمی تونم بهشون دسترسی داشته باشم و با پیغام access is denied (برای فایلهای فشرده ) و no preview (برای فیلهای تصویری) و ......

مواجه میشم لطفا کمکم کنید خیلی از اطلاعاتم داره به دست این ntfs نابود میشه کمکم کنید لطفا.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام من تازه از فرمت ntfs برا درایوهام استفاده میکنم قبلا از فرمت fat32 استفاده می کردم من خیلی از فایلهامو تو فولدر سیستمی system volume information می زاشتم تا دست هر کسیس بهش نرسه حالا من دو تا مشکل دارم.

1. دیگه نمی تونم تو فولدر system volume informatin برم و موقع ورود با پیغام access is denied

2.و تو ویندوز قبلی که فایلها رو Encrypt کردم دیگه الان نمی تونم بهشون دسترسی داشته باشم و با پیغام access is denied (برای فایلهای فشرده ) و no preview (برای فیلهای تصویری) و ......

مواجه میشم لطفا کمکم کنید خیلی از اطلاعاتم داره به دست این ntfs نابود میشه کمکم کنید لطفا.
در مورد System Volume Information من خودم هميشه از Dos کپی ميکردم ولی شما از Folder Options تيک Simple File Sharing رو بردار بعد تو تب Security مجوز دسترسی برای خودت صادر کن شايد بشه من امتحان نکردم اين راهو. اگه نشد از Dos ميشه با برنامه Dos NTFS Pro. در مورد انکريپت هم چون تا حالا نکردم نميدونم ولی پيشنهاد جدی من اينکه که تو Knowledge Base خود Microsoft جستجو کنی.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. در مورد مشكل اول همان كاري رو كن كه آقا امين (شب بيدار!
38.gif
) گفتند. يعني
از Folder Options تيک Simple File Sharing رو بردار بعد تو تب Security مجوز دسترسی برای خودت صادر کن
. يا به اسم Userخودت يا User Group يا Everyone درست كن. به اين شكل مي‌تواني به آن شاخه دسترسي يابي. چون الانه فقط (permission) دسترسي System به آن شاخه امكان پذيراست. اگر توضيح بيشتر همراه با عكس خواستي در پست 40 در اين صفحه توضيح داده‌ام. البته روش آن پست براي كار ديگريست ولي قسمت A1 و A2 و A4 مربوط به Simple File Sharing است و قسمت C1 و C2 و C3 و C6 و C7 و C8 مربوط به مجوز دسترسي است.

. در مورد مشكل دوم، بايد روزي كه فايلهايتان را Encrypt كرديد بايد كليد آن را در جايي ذخيره مي‌كرديد. تنها را شما كه در سايت مايكروسافت آمده اينه كه بايد كيس خود را كول كني بري آنجا اول ثابت كني كه اين كامپيوتر و فايلهاش ماله خودته بعدش اگر مطمئن شوند كه حرفاتون راسته شايد برات برش گردونند.
52.gif

. هيچوقت از روشهاي ميكروسافت استفاده نكنيد!!!

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
86/03/22
209.gif
60.gif

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
حالا برای اون مشکل Encryption من ميگم يه search تو Google بکن شايد يه خدا خوب کرده اي تونسته باشه اين متد مايکرسافت رو هم مثل بقيه قفلو درو پنجرشو شکسته باشه.

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
Encryption فقط با اون یوزر که کد کرده میشه دید
در مورد permission هم بعضی وقت ها با add کردن جواب نمیده
در این صورت باید در قسمت ownership خودتو add کنی و تیک اجازه دست رسی به subfolder ها رو هم بزنی

بالا