مشکل با لب تاب

شروع موضوع توسط anaam22 ‏22 فوریه 2010 در انجمن لپ تاپ

  1. anaam22

    anaam22 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    161
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Iran
  2. برترین مرکز خرید و فروش وب سایت
  3. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,097
    تشکر شده:
    359
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    اون صفحه فقط مال مشکل رم نیست! ممکنه از هر چیزی باشه، از سیستم عامل هم میتونه باشه،رم،...
    کلا اون صفحه به این دلیل میاد که سیستم رو فورا خاموش کنه و از صدمه دیدن سیستم جلوگیری کنه!
    توصیه میکنم لپتاپ رو برید به یک تعمیر کار درستو حسابی تا مشکل رو پیدا کنه، اینطوری استفاده کنید خطرناک هست!
     
  4. anaam22

    anaam22 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    161
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Iran
  5. remoeen

    remoeen کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    2
    من یه لپ تاپ توشیبا Satellite مدل S300 دارم الان کلا برنامه آفیس اش کار نمی کنه و کد رجیستری میخواد چکار باید بکنم؟
     
  6. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,097
    تشکر شده:
    359
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    احتمالا از اتصالات هست! منظورم سیم و اینجور چیزاست که LCD رو به بورد متصل می کنند.
    بهتره سریعتر به تعمیرکار خوب نشون بدید!
     
  7. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,097
    تشکر شده:
    359
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    شما برید در بخش نرم افزار سوالتون رو مطرح کنید. مشکل شما ربطی به سخت افزار نداره!
     
  8. خرید بیت کوین
  9. ipc110

    ipc110 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,343
    تشکر شده:
    51
    محل سکونت:
    Tehran
    مشکل مربوط به کابل flat lcd است و بایستی تعویض شود.
    مدل دقیق لپ تاپ را ذکر کنید تا قیمت بدهم.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak  همکاری در فروش