با سلام؛
من از تم مولتی نیوز که از مارکت وردپرس خریداری شده استفاده می کنم.
اخیرا که سایت رو با GTmetrix چک کردم، یه سری لینک می بینم که وقتی سرچ کردم فهمیدم این ها اسپم هستن!
تصویر لینک ها:
کل دیتابیس، تم و پلاگین ها رو سرچ زدم برای این لینک ها ولی چیزی پیدا نشد!
حدس زدم شاید encode شده باشه، به خاطر همین تمام پلاگین ها رو غیر فعال کردم ولی بازم مشکل پابرجا بود.
بعد از اون تم رو عوض کردم و با عوض کردن تم، این لینک ها هم محو شدن! گفتم احتمالا مشکل از تم هستش، تمام base64 های تم رو بررسی کردم، ولی چیزی به نظرم عجیب نیومد!
برای بررسی بهتر تم رو در یک هاست دیگه نصب کردم و پلاگین های این سایت رو در اونجا کپی کردم و با GTmetrix چک کردم ولی این لینک ها ظاهر نشد!!
حالا میخوام ببینم آیا راهی هستش که با پلاگین یا روشی بشه جلوی این ها رو گرفت؟ فرضا این دامین ها رو میشه بلاک کرد که درخواستی از اینا خارج نشه از سایت؟ یا حتی منبع این لینک ها پیدا بشه؟
اگر لینک ها در عکس خوانا نیستن، این یه تعدادی از لینک هاست:
bcp.crwdcntrl.net
tags.bluekai.com
ps.eyeota.net
n-cdn.areyouahuman.com
ps.eyeota.net
tags.bluekai.com
bcp.crwdcntrl.net
cm.g.doubleclick.net
ib.adnxs.com
match.adsrvr.org
rtd.tubemogul.com
dmp.adform.net
match.adsrvr.org
ib.adnxs.com
cm.g.doubleclick.net
ps.eyeota.net
dmp.adform.net
ps.eyeota.net
ps.eyeota.net
ps.eyeota.net
ps.eyeota.net
پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارین
من از تم مولتی نیوز که از مارکت وردپرس خریداری شده استفاده می کنم.
اخیرا که سایت رو با GTmetrix چک کردم، یه سری لینک می بینم که وقتی سرچ کردم فهمیدم این ها اسپم هستن!
تصویر لینک ها:
کل دیتابیس، تم و پلاگین ها رو سرچ زدم برای این لینک ها ولی چیزی پیدا نشد!
حدس زدم شاید encode شده باشه، به خاطر همین تمام پلاگین ها رو غیر فعال کردم ولی بازم مشکل پابرجا بود.
بعد از اون تم رو عوض کردم و با عوض کردن تم، این لینک ها هم محو شدن! گفتم احتمالا مشکل از تم هستش، تمام base64 های تم رو بررسی کردم، ولی چیزی به نظرم عجیب نیومد!
برای بررسی بهتر تم رو در یک هاست دیگه نصب کردم و پلاگین های این سایت رو در اونجا کپی کردم و با GTmetrix چک کردم ولی این لینک ها ظاهر نشد!!
حالا میخوام ببینم آیا راهی هستش که با پلاگین یا روشی بشه جلوی این ها رو گرفت؟ فرضا این دامین ها رو میشه بلاک کرد که درخواستی از اینا خارج نشه از سایت؟ یا حتی منبع این لینک ها پیدا بشه؟
اگر لینک ها در عکس خوانا نیستن، این یه تعدادی از لینک هاست:
bcp.crwdcntrl.net
tags.bluekai.com
ps.eyeota.net
n-cdn.areyouahuman.com
ps.eyeota.net
tags.bluekai.com
bcp.crwdcntrl.net
cm.g.doubleclick.net
ib.adnxs.com
match.adsrvr.org
rtd.tubemogul.com