• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با مادربرد msi و cpu بولدزر fx6100

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام دوستان ، لطفاً هر کس میدونه جواب منو بده ، اخیراً یه دونه مادر برد msi 970a-g45 گرفتم با cpu fx 6100 ولی هر کاری می کنم سیستم بوت نمیشه و تصویر نمیاد ، گفتم شاید cpu مشکل داره رفتم یکی دیگه مثل خودش گیر آوردم دیدم بازم همینجوره ، با cpu x2 260 به راحتی بوت میشه یعنی بقیه قطعات مشکلی ندارند . تو سایت msi هم cpu fx6100 تو لیست ساپورتش هست ، لطفاً راهنمایی بفرمائید مشکل از کجاست .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
BIOS آپگرید کردید ؟

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام و ممنون از اینکه وقت میزارین ، نه آپگرید نکردم و برای مادربردهای msi بلد هم نیستم ، ضمن اینکه اصلا تصویری نمیاد که بشه کاری انجام داد ، لطفا راهنمایی بفرمائید .

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام دوستان ، لطفاً هر کس میدونه جواب منو بده ، اخیراً یه دونه مادر برد msi 970a-g45 گرفتم با cpu fx 6100 ولی هر کاری می کنم سیستم بوت نمیشه و تصویر نمیاد ، گفتم شاید cpu مشکل داره رفتم یکی دیگه مثل خودش گیر آوردم دیدم بازم همینجوره ، با cpu x2 260 به راحتی بوت میشه یعنی بقیه قطعات مشکلی ندارند . تو سایت msi هم cpu fx6100 تو لیست ساپورتش هست ، لطفاً راهنمایی بفرمائید مشکل از کجاست .
سلام
مادربرتون اصولا باید 6 هسته و با فرکانس 3.3 که این cpu تون داره رو ساپورت کنه حالا چرا جواب نده باید بررسی کنید
cpu رو نو خریدید !
از صحث سلامتیش مطمئن هستید ( یعنی دست دوم نیست قبلا اور شده باشه )
از اون جایی که سیستم یا cpu قبلی شما بالا میاد پس قطعا از قطعات دیگه شما نیست و مشکل به احتمال زیاد از همین cpu هست
به قول دوستمون که عرض کرد BIOS رو با cpu قبلیتون بیارید بالا و آپگرید کنید و یا در صورت امکان cpu جدید رو تو یک سیستم دیگه هم تست بفرمایید

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام
مادربرتون اصولا باید 6 هسته و با فرکانس 3.3 که این cpu تون داره رو ساپورت کنه حالا چرا جواب نده باید بررسی کنید
cpu رو نو خریدید !
از صحث سلامتیش مطمئن هستید ( یعنی دست دوم نیست قبلا اور شده باشه )
از اون جایی که سیستم یا cpu قبلی شما بالا میاد پس قطعا از قطعات دیگه شما نیست و مشکل به احتمال زیاد از همین cpu هست
به قول دوستمون که عرض کرد BIOS رو با cpu قبلیتون بیارید بالا و آپگرید کنید و یا در صورت امکان cpu جدید رو تو یک سیستم دیگه هم تست بفرمایید

ممنون ، آره دوتا cpu که تست کردم نو و آکه ، چطور می تونم bios آپگرید کنم .

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
ممنون ، آره دوتا cpu که تست کردم نو و آکه ، چطور می تونم bios آپگرید کنم .
چند روش برای آپ کردن وجود داره
ی سرچی تو انجمن کنید یا حتی تو نت مطالب زیادی پیدا میکنید
اینم صفحه سایت خود msi که آخرین ورژن گویا 1.4 هست
حتی از پایین همون صفحه گزینه live update رو بزنید و برنامه رو دانلود کنید هم میتونید update کنید

• Like
Reactions: hwt

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
قبل از آپدیت کردن BIOS چک کنید که نسخه BIOS شما چنده .. اگر v14 هست ایراد از BIOS نیست ( چون این آخرین نسخه BIOS این مادربرد هست ) و مشکل شما جای دیگه ای ولی به احتمال خیلی زیاد با BIOS Upgrade درست میشه .

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
ممنون ، با توجه به راهنمایی عزیزان با cpu 260 شروع کردم به ویندوز نصب کردن ، آخرین ورژن بایوس 1.4 رو گرفتم و برنامه liveupdate رو طبق فرمایش دوستان گرفتم ، نصب کنم ببینم چی میشه . تا الآن که حسابی این بولدزر رفته تو حالم .

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
ممنون ، با توجه به راهنمایی عزیزان با cpu 260 شروع کردم به ویندوز نصب کردن ، آخرین ورژن بایوس 1.4 رو گرفتم و برنامه liveupdate رو طبق فرمایش دوستان گرفتم ، نصب کنم ببینم چی میشه . تا الآن که حسابی این بولدزر رفته تو حالم .
مادربرد و cpu فوق العاده ای هست ان شااله با اپ کردن مشکلتون حل بشه و ی مدت حسابی از خجالتون در بیاد :)
و با توجه به اینکه اخرین ورژن این مادربرد 15 روز قبل از سال جدید میلادی ارائه شده قطعا مادربرد شما به این نسخه آپ نشده و احتمالا نسخه های اولیه رو داره و چون cpu شما هم cpu قوی و به روزی هست احتمالا با آپ کردن مشکلتون حل میشه

• Like
Reactions: hwt

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
مادربرد و cpu فوق العاده ای هست ان شااله با اپ کردن مشکلتون حل بشه و ی مدت حسابی از خجالتون در بیاد :)
و با توجه به اینکه اخرین ورژن این مادربرد 15 روز قبل از سال جدید میلادی ارائه شده قطعا مادربرد شما به این نسخه آپ نشده و احتمالا نسخه های اولیه رو داره و چون cpu شما هم cpu قوی و به روزی هست احتمالا با آپ کردن مشکلتون حل میشه
سلام و خیلی خیلی ممنون ، مشکل با همون روشی که فرمودید ( liveupdate ) خود مادربرد و آپگرید بایوس حل شد و موضوع ختم به خیر گردید .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بالا