آژانس هواپیمایی
pop up

مشکل با مبدل هارد ساتا

شروع موضوع توسط bshahab ‏18 اکتبر 2007 در انجمن سخت افزار

  1. bshahab

    bshahab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    228
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    qom
    من یه هارد 320 ساتا سامسونگ رو با مبدل به پورت IDE وصل کردم ولی هر کاری میکنم ویندوز نمیشناسدش;):wacko:
    در ضمن یه هارد 160 مکستور IDE هم رو سیستم نصبه
    کسی میتونه کمک کنه؟؟؟:blink:
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    بدون اون هارد 160 هم نمیشناسه؟
    میتونی هارد دیگه ای رو بزنی به مبدل و چک کنی؟
     
  3. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    مدل دقیق برد رو بنویسید از چه تبدیلی استفاده کردید . مال خود برد هست یا جدا تهیه کردید ؟
     
  4. bshahab

    bshahab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    228
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    qom
    نه بدون اون هم نمیشناسه
    قبلا با یه هارد دیگه و رو یه مادر برد دیگه تست شده کار میکرده
     
  5. bshahab

    bshahab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    228
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    qom
    اسم مادر برد ELITEGROUPE هست ولی مدلشو نمیدونم.مال 4 سال پیشه
    اسم تبدیل هست rdx-629 .جدا هم تهیه کردم
     
  6. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    احتمال ناسازگاری هست . البته قبلش روی یک برد دیگه باید تست شود
     
  7. boxilink
  8. bshahab

    bshahab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    228
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    qom
    کسی راهی به ذهنش میرسه؟؟؟
     
  9. Persiastore

    Persiastore کاربر فعال تجارت آنلاین کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2007
    نوشته ها:
    1,719
    تشکر شده:
    210
    محل سکونت:
    persiastore
    ببین وسیله ای که به مبدل وصل میکنی حتما باید مستر باشه تا سیستم بشناسش
    چون خودم مبدل دارم چون مینم ide نداره از مبدل استفاده میکنم و روی مستر میزارم
     
  10. bshahab

    bshahab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    228
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    qom
    مین برد شما بر عکس مال منه.مال من ساتا نداره.هارد های ساتا هم جامپر برا مستر و اسلیو نداره
    من حتی وقتی تکی هم وصلش میکنم نمیشناسه:blink:
     
  11. katakalle

    katakalle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Teh
    آقا این قضیه مبدل چه جوری هاست ؟
    قیمتش چنده ؟
    راستی مگه ماردبوردت اصلا IDE نداره ؟
     
  12. bshahab

    bshahab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    228
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    qom
    مادربورد من ساتا نداره
    این مبدل هم IDE به ساتا هست(به مادربورد وصل میشه)
    10 تومن گرفتم

    در ضمن مشکلم هم حل شد.خودم هم نفهمیدم چطوری!!!!!
    یه 20-30 باری کابل ها رو جابجا کردم تا درست شد!! :rolleyes: