• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با میکرو تورنت

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
سلام ، من با این برنامه میکروتورنت فایل های تورنتمو دانلود میکنم ... ولی بعد از یکم دانلود سرعت دانلود صفر میشه . چیکار کنم که سرعت همیشه بالا باشه ؟ چطوری رفرشش کنم اگر افت کرد ؟ تنظیمات خاصی داره ؟ از این بهتر هم برنامه هست ؟ و ...

ممنون

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز حالا که مشکلت رو نمی تونم حل بکنم دست کم لطف کن و بگو که این میکرو تورنت کارش چکوریهاست و ایا برنامه ویژه به اشتراک گذاری فایلهاست. ایا فایلهای گوناگون ایرانی هم توش پیدا میشه که ما ازش استفاده کنیم. ایا محدودیت بارگزاری دارد و یا اینکه با چه سرعتی فایلها را بارگزاری می کند؟.
ممنون می شوم اگر جواب بدهی
با این برنامه میتونی فایل های تورنت رو دانلود کنی . بهترین امکانش اینه که ریزوم داره ...
http://thepiratebay.org/ من از این سایت فایل های تورنت رو میگیرم ... فایل های با حجم بالا رو میتونی پیدا کنی و دانلود کنی . در مورد آپلود هم زیاد نمیدونم ، فکر کنم باید توی یکی از سایته عضو بشی

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
در ضمن من فایل فارسی توش ندیدم

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام،

يک سؤال، آيا اون فايلی که داريد دانلود می کنيد خودش 100% موجود هست؟ چون معمولا زمانی سرعت افت ميکنه و يا به صفر ميرسه که ديگر تکه های مورد نياز برای دانلود وجود نداشته باشند، يعنی نه سيدی در صحنه حاضر باشه که فايل مورد نظر رو به طور کامل داشته باشه و هم اينکه پيرهای موجود هم تنها درصد اندکی از فايل اصلی رو دريافت کرده باشند که در اين صورت باعث کاهش سرعت و سرانجام ايست دانلود ميشه و کاريش هم نميشه کرد تا هنگاميکه تکه هآی مورد نياز در شبکه موجود شوند.

گاهی هم سيدری حاضر هست ولی شما نمی توانيد به او وصل شويد (اين مورد برای من زياد پيش مياد)

به اين نکته هم توجه داشته باشيد که سرعت شما بستگی به سرعت آپلود کسانی دارد که داريد ازشون تکه ها (بيت ها) ی تورنت را ميگيريد، اگر مثلا سرعت آپلود رو روی 1 کيلوبايت محدود کرده باشند، دانلود شما کاهش پيدا می کند و اگر چندين نفر به آن يک نفر وصل شوند اين 1 کيلوبايت بين افراد تقسيم شده و فقط چند بيت به طرف مقابل ميرسد که سرانجام هم باعث قطع ارتباط اون پير با شما می شود.

من خودم از Azureus استفاده می کنم که متأسفانه مبتنی بر جاواست، ميکروتورنت به نظر من شبيه آزارئوسه ولی بدون نياز به جاوا (و محبوب همگان ^.^)، بيت کامت BitComet هم تورنت کلاينت خوبيه و معمولا در دانلود کردن تورنت های مشکل دار خوب عمل ميکنه (تورنتی را با آزی خواستم بگيرم نشد ولی بيت کامت راحت دانلودش کرد).

خلاصه اين ها مواردی بود که به فکر من ميرسيد و تجربه کرده بودمشون ^_^

.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
دوست عزیز حالا که مشکلت رو نمی تونم حل بکنم دست کم لطف کن و بگو که این میکرو تورنت کارش چکوریهاست و ایا برنامه ویژه به اشتراک گذاری فایلهاست. ایا فایلهای گوناگون ایرانی هم توش پیدا میشه که ما ازش استفاده کنیم. ایا محدودیت بارگزاری دارد و یا اینکه با چه سرعتی فایلها را بارگزاری می کند؟.
ممنون می شوم اگر جواب بدهی

در ويکيپديای فارسی توضيحات خوبی در اين زمينه خواهيد ديد (اينجا را کليک کنيد) ^_^

http://fa.wikipedia.org/wiki/بيت‌تورنت

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
سلام،

يک سؤال، آيا اون فايلی که داريد دانلود می کنيد خودش 100% موجود هست؟ چون معمولا زمانی سرعت افت ميکنه و يا به صفر ميرسه که ديگر تکه های مورد نياز برای دانلود وجود نداشته باشند، يعنی نه سيدی در صحنه حاضر باشه که فايل مورد نظر رو به طور کامل داشته باشه و هم اينکه پيرهای موجود هم تنها درصد اندکی از فايل اصلی رو دريافت کرده باشند که در اين صورت باعث کاهش سرعت و سرانجام ايست دانلود ميشه و کاريش هم نميشه کرد تا هنگاميکه تکه هآی مورد نياز در شبکه موجود شوند.

گاهی هم سيدری حاضر هست ولی شما نمی توانيد به او وصل شويد (اين مورد برای من زياد پيش مياد)

به اين نکته هم توجه داشته باشيد که سرعت شما بستگی به سرعت آپلود کسانی دارد که داريد ازشون تکه ها (بيت ها) ی تورنت را ميگيريد، اگر مثلا سرعت آپلود رو روی 1 کيلوبايت محدود کرده باشند، دانلود شما کاهش پيدا می کند و اگر چندين نفر به آن يک نفر وصل شوند اين 1 کيلوبايت بين افراد تقسيم شده و فقط چند بيت به طرف مقابل ميرسد که سرانجام هم باعث قطع ارتباط اون پير با شما می شود.

من خودم از Azureus استفاده می کنم که متأسفانه مبتنی بر جاواست، ميکروتورنت به نظر من شبيه آزارئوسه ولی بدون نياز به جاوا (و محبوب همگان ^.^)، بيت کامت BitComet هم تورنت کلاينت خوبيه و معمولا در دانلود کردن تورنت های مشکل دار خوب عمل ميکنه (تورنتی را با آزی خواستم بگيرم نشد ولی بيت کامت راحت دانلودش کرد).

خلاصه اين ها مواردی بود که به فکر من ميرسيد و تجربه کرده بودمشون ^_^

.
خیلی ممنون Persiana عزیز . من فکر میکنم همون مشکلی که فرمودید هست ، یعنی سیدری موجود نیست که من ازش بگیرم ، راستش من نمیدونستم اینطوریه و فکر میکردم اگر فایلی رو شروع به دانلودش کردم همیشه باید وصل باشه ، چون تا حالا هرچی دانلود کردم ، - البته حجم اونهایی که قبلا دانلود کردم کم بود- همیشه وصل بود و دریافت داشتم ... اما این فایل حجمش 900 مگابایته .
، همین الانم رفتم دیدم نوشته seed 0 از 0 هست متاسفانه ، اگر صبر کنم ممکنه سیدری پیدا بشه یا کلا باید بیخیالش بشم و پاکش کنم ؟

ممنون از توضیحتون

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خواهش ميکنم ^_^

از اونجايی که شما از pirate bay تورنتتونو گرفتيد، بايد ببينيد در توضيح تعداد Seeders / Leechers چه اعدادی رو نوشته، اگر سيدرها صفر شده باشند و تاريخ گذاشتن اون تورنت هم نسبتا قديمی باشه، بهتره وقتتونو سرش تلف نکنيد و دنبال يکی ديگه برويد چون اگر سيدر نباشدف به معنای اينه که اون فايل ناقصه و کامل نخواهد شد. حالا گاهی فيلم يا موزيک رو با مقداری پرش بشه تحمل کرد (مثلا 99% کامل شده باشه يا 85%) ولی فايل rar / zip اگر يک درصد هم ناقصی داشته باشه به هيچ دردی نميخوره
306.gif

برای فهميدن تعداد سيدر ها و ليچر ها در piratebay به شکل های زير لطفا توجه بفرماييد:

attachment.php

می بينيد که 1 سيدر و 2 ليچر داره، ولی از اونجايي که تاريخ افزودن تورنت خيلی قديمی نيست ( 11 آوريل 2007 -حدودا يک ماه پيش) ميشه اميد داشت که مشکلی درست نشه و حجم فايل هم چون خيلی زياد نيست راحت دانلودش کامل بشه. ولی اون وسط اگر سيدر پشيمون بشه يا مشکلی پيش بياد و تعداد سيد ها صفر بشن، آن وقت ديگه هيچ اميدی نميشه به کامل شدنش داشت، مگر اينکه در قسمت کامت آن درخواست کنيد که "سيد لطفا" تا شايد سيدر جان باز دوباره پيداش بشه :wacko:

attachment.php

اين يکی‌ 152 تا سيدر داره پس خيالتون راحته که حتی اگر به نصفی از اين ها هم وصل بشويد سرعت خوب و دانلود راحتی خواهيد داشت ^_^

البته توجه کنيد اگر اين تورنت شما جديد باشه و مثلا چند ساعت يا يکی دو روز ازش گذشته باشه، امکان داره که سيدرش آفلاين شده باشه و دوباره برگرده، ولی اگر قديمی باشه، بهتره يک مطمئنشو پيدا کنيد مگر اينکه گزينه ی ديگری وجود نداشته باشه که اونوقت ديگه بستگی به خودتون داره که ريسک کامل نشدنش را بپذيريد يا نه (يک فيلمی رو که 99.9 % ش کامل شده بود، حدودا 4-5 ماه صبر کردم تا ببينم جناب سيدر محترم تشريف ميارند که اين يک صدم درصد هم کامل بشه، ولی آخرسرم نشد که نشد و در قسمتی از فيلم پرش وجود داره (اين تورنت 2 تا سيد و 5 تا پير داشت و حجمش هم نزديک 5 گيگ بود! تا همينقدرش هم که کامل شد باز شانس آوردم :wacko: ).

فایل های ضمیمه

• menu.GIF
    menu.GIF
    10.8 KB · نمایش ها: 52
  • sample2.GIF
    sample2.GIF
    10.2 KB · نمایش ها: 61

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
خیلی ممنون ، توضیح کاملی بود ...

neda61h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من یه سوال داشتم.
من الان دارم با utorrent یه فیلم میگیرم، ولی کنار اسم فیلم که یه فلش به سمت پایین هست، بجای اینکه آبی باشه قرمزه، می خواستم بدونم چرا؟
یه سوال دیگم دارم، از کجا میتونی بفهمی که فیلمی که داری دانلود می کنی قابلیت resume داره یا نه.
ممنون میشم کسی جواب بده.

بالا