• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با نصب کارت گرافیک روی مادربورد

توپک

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستای گل
من یک کارت گرافیک asus geforce gt 630 2g خرید و میخوام روی مادر بورد گیگاب GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-G41MT-D3 (rev. 1.3) که گرافیکش آنبورده نصب کنم
پاور هم گرین 330w هستش
مشکلم اینه که وقتی سیستم رو روشن میکنم میاد بالا و تصویر هم میده ولی موقعی که میخوام درایور رو نصب کنم میگه کارت گرافیک پیدا نشد
ممنون میشم از راهنمایی ها و نظراتتون استفاده کنم
با تشکر:rolleyes:

Last edited:

توپک

Registered User
لایک‌ها
2
یه چیزی
اسلات pci express بزرگه ولی اون قسمت برد این کارت گرافیک که میره تو pci express کوچیکتره ممکنه اصلا این کارت با مادربورد همخونی نداشته باشه؟

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
آخرین نسخه درایور کارت گرافیک و دانلود و نصب کن. در واقع کارت گرافیک شما با مادربوردت همخونی نداره چون طبق این لینک :

ASUS GT630-2GD3 GeForce GT 630 2GB 128-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready Video Card - Newegg.com

رابط این کارت PCI Express 2.0 x16 ولی اسلات کارت گرافیک مادربوردت شما PCI Express x16 هستش. جواب میده بدون مشکل

ولی کارایی گرافیک شما در پهنای باند پایین تر میاد. دقیقا مثل کابل های USB 2 که با پورت های USB 1 کار میکنه ولی نرخ انتقال

اطلاعاتش پایین میاد.

توپک

Registered User
لایک‌ها
2
آخرین نسخه درایور کارت گرافیک و دانلود و نصب کن. در واقع کارت گرافیک شما با مادربوردت همخونی نداره چون طبق این لینک :

ASUS GT630-2GD3 GeForce GT 630 2GB 128-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready Video Card - Newegg.com

رابط این کارت PCI Express 2.0 x16 ولی اسلات کارت گرافیک مادربوردت شما PCI Express x16 هستش. جواب میده بدون مشکل

ولی کارایی گرافیک شما در پهنای باند پایین تر میاد. دقیقا مثل کابل های USB 2 که با پورت های USB 1 کار میکنه ولی نرخ انتقال

اطلاعاتش پایین میاد.

کارت گرافیک اینه Newegg.com - GT630-SL-2GD3-L GeForce GT 630 2GB 64-bit GDDR3 PCI Express 2.0 Low Profile Ready Video Card

توپک

Registered User
لایک‌ها
2
درایور با گرافیک سازگاره؟

راستش اصلا کارت گرافیک رو نمیشناسه
موقع نصب درایور میگه همچین کارتی روی سیستم پیدا نشد ولی تصویر داره خروجیش (یعنی وارد ویندوز هم میشه)

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
فرقی نمیکنه. رابطش همون که گفتم. شما جدیدترین درایور کارت گرافیک و نصب کن اگه مشکل حل نشد. بایوس مادربورد و آپدیت کن ( با همون نسخه ای که الان هست هم
مشکلی نیست فقط آپدیت کن ) بعد دوباره درایورش و نصب کن ببین چی میشه. احتمال داره مشکل از ویندوز هم باشه ولی خیلی کم.

توپک

Registered User
لایک‌ها
2
یه سوال
اگر پاور نکشه اصلا نباید تصویر بده درسته؟ میخوام مطمئن بشم که پاور کم نمیاره

توپک

Registered User
لایک‌ها
2
فرقی نمیکنه. رابطش همون که گفتم. شما جدیدترین درایور کارت گرافیک و نصب کن اگه مشکل حل نشد. بایوس مادربورد و آپدیت کن ( با همون نسخه ای که الان هست هم
مشکلی نیست فقط آپدیت کن ) بعد دوباره درایورش و نصب کن ببین چی میشه. احتمال داره مشکل از ویندوز هم باشه ولی خیلی کم.

اگر درایور نصب میشد که من اصلا ایجا نمیومدم
موقع نصب درایور میگه همچین کارتی روی سیستم وجود نداره

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بايوس مادربرد رو اپديت كن .

bring me

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
73
واسه من چندبار پیش اومد این مشکل...یه بارش اشتباها 32بیت رو بجای 64 نصب میکردم و همش این ارور رو میداد... انبردشو غیر فعال کن بعد نصب کن..یه بارم گرافیکو در بیار دوباره سرجاش بزار.. اگه درست نشد ورژنای درایو گرافیکتو قدیمی تراشونو امتحان کن.. مطمئن باش قدیمی تراش جواب میده مثل 306 اگه اشتباه نکنم...

بالا