آژانس هواپیماییexchanging

مشکل با نصب Mt 3.2

شروع موضوع توسط satanic_soulful ‏1 مارس 2006 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. satanic_soulful

    satanic_soulful Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    6
    سلام
    من به ترتیب
    1.ام تی رو توی هاست توی cgi-bin داخل public html مریزم
    2.Exract میکنم و اسمشو عوض میکنم به mt
    3.فولدر mt static رو move میکنم تو public html
    4.cgi-config.cgi-orginal رو ادیت میکنم آدرس cgipatch رو درست میکنم بدش اسکیول رو هم درست میکنم static webpage رو هم آدرسشو درست میکنم
    5.با اسمه cgi-config.cgi سیوش میکنم
    6.آدرس mt.cgi رو تو بروزر میزنم
    ولی اینجا میزنه http404 not found
    مشکل چیه دهنم ساف شود
     
  2. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    علامت # رو از پشت cgi-path برمیداری؟
     
  3. satanic_soulful

    satanic_soulful Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    6
    بله
    هم از #
    و در اسکیول # و > <
     
  4. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    mt-config.cgi درسته !
    به هر حال مشکل شما از تعریف اشتباه cgipath ئه !
    به بزرگی و کوچکی حروف آدرس دقت کردید؟
     
  5. satanic_soulful

    satanic_soulful Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    6
    CGIPath http://www.satanichell.com/cgi-bin/mt/
    اینم درسته:(
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    دقت کن !!
    ببین کجا ام تی رو اکسترکت کردی ! دقیقا کجا؟
    اینی که دادی نیست !
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. satanic_soulful

    satanic_soulful Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    6
    همین جاست دقیقا
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اصلا فلدر ام تی توی cgi-bin برای من نات فاوند میده !
    یه بار با فایل منجر توی cgi-bin رو ببین و چک کن !
     
  10. satanic_soulful

    satanic_soulful Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    6
    همون جاست
    چک کردم
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب اگه بود که کار میکرد ! :D
    به بزرگی و کوچیکی اسم فلدر هم دقت کن !
     
  12. satanic_soulful

    satanic_soulful Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    6
    همه چیز درسته
     
  13. amir00

    amir00 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز سیستم مدیریت سایتت cpanel هست یا plesk ؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right