• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با هارد 250 گیگ ساتا (شناختن توی بایوس ولی نشناختن توی ویندوز!!!!)

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
سلام دوستان یه هارد 250 گیگ مکستور هست که وسط ویندوز نصب کردن کامپیوتر ریست شد و الان بایوس میشناسه ولی توی ویندوز نمیشناسه

هنگامی که میندازم رو یه سیستم دیگه ابتدا که سیستم رو روشن می کنی قسمت بایوس خیلی بیشتر طول میکشه تا رد بشه و ویندوز هم طول می کشه تا بالا بیاد و دس اخر هم میاد توی ویندوز ولی

نمیشناسه هارد رو در صورتی که توی بایوس میشناسه .هارد رو تنها هم که میندازم بازم طول می کشه و حتی واسه نصب ویندوز سون و ایکس پی هم نمیره بیش از 50 بار با انواع برنامه های بوت تست کردم فقط

یه بار با برنامه easus تحت بوت شناختش با اون درایو ویندوز رو پاک کردم و بقیه رو پاک نکردم تا اطلاعات که عکس های زیادی هست از دست نره و بعد دوباره نشناخت حتی دیگه با همون برنامه هم نشناحت لینکوس هم می خواستم نصب کنم نمیشه طول میکشه و هیچ اتفاقی نمی افته و نمیره واسه نصب

نمی دونم چی کار کنم ؟؟؟

کسی هست بتونه تعمیرش کنه یا راه حلی داره خودم بتونم درستش کنم .

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
تو همون بایوس یه همون مدل و برند و حجم به طور کامل شناسایی میشه ؟
مشکلات خاص فیزیکی مثه صدای غیر طبیعی از خود هارد یا هدش نمی شنوید ؟
با علم بر شناسایی کامل و عدم مشکلاتی همچون خرابی کابل و موارد این چنینی احتمالا با عوض کردن فیرمور هارد درست بشه و ترجیحا دیگه خودتون دست کاریش نکنید و ببرید بیرون براتون با هزینه کم درست میکنن.

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
سلام
تو همون بایوس یه همون مدل و برند و حجم به طور کامل شناسایی میشه ؟
مشکلات خاص فیزیکی مثه صدای غیر طبیعی از خود هارد یا هدش نمی شنوید ؟
با علم بر شناسایی کامل و عدم مشکلاتی همچون خرابی کابل و موارد این چنینی احتمالا با عوض کردن فیرمور هارد درست بشه و ترجیحا دیگه خودتون دست کاریش نکنید و ببرید بیرون براتون با هزینه کم درست میکنن.

خیلی ممنون از جوابتون
والا هیچ صدا و ضربه فیزیکی نخورده و اصلا صدا نمیده کامپیوتر هم که روشن,میشه هار کار میکنه مثل بقیه هاردها ولی قسمت اول سوالتون رو متوجه نشدم که هارد کامل شناسایی میشه ? ولی از سالم بودن کابل و بقیه چیزها مطمینم
راستی شما کسی که هارد تعمیر کنه سراغ دارید من ?
خیلی ممنون

Last edited:

Tragzes

Registered User
لایک‌ها
253
سلام.تست بد سکتور گرفتید؟

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
چه جوری اخه هارد توسط hd tune شناخته نمیشه و هیچ برنامه ی دیگه ای هم نمیشناستش

همشهری گلم اول اینکه عیدت مبارک دوم اینکه با برنامه Paragon Hard Manager از طریق بوت سیستم رو استارت کن ببین میاره؟؟
احتمالا هاردت بدون سیستم فایل شده. یا اصطلاحا RAW شده . باید بهش سیستم فایل بدی (Fat & NTFS) که احتمالا فایلات پاک میشه. هاردت موقع کا سر و صدا نمیکنه؟؟

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
همشهری گلم اول اینکه عیدت مبارک دوم اینکه با برنامه Paragon Hard Manager از طریق بوت سیستم رو استارت کن ببین میاره؟؟
احتمالا هاردت بدون سیستم فایل شده. یا اصطلاحا RAW شده . باید بهش سیستم فایل بدی (Fat & NTFS) که احتمالا فایلات پاک میشه. هاردت موقع کا سر و صدا نمیکنه؟؟
سلام
عید شما و همه بچه های گل پی تی مبارک
دادا چشم تست می کنم
ولی صدا اینا اصلا نداره.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
سلام
عید شما و همه بچه های گل پی تی مبارک
دادا چشم تست می کنم
ولی صدا اینا اصلا نداره.

این اتفاقا زیاد میوفته . مثلا داری یه چی کپی میکنی یک دفعه سیستم ریست میشه و وقتی میاد بالا هارد و یا درایو ها رو نشون نمیده در حالی که وجود دارند. اگه صدا مدا نداره احتمالا مشکل سخت افزاری نداره. اگه مجموعه نرم افزاری داری یه بار با بوت paragon تست کن ببین وارد درایو هات میشه یا نه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بايد هارد رو از طريق HIREN BOOTCD بوت كني و هارد رو LOW LEVEL FORMAT كني

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
بايد هارد رو از طريق HIREN BOOTCD بوت كني و هارد رو LOW LEVEL FORMAT كني

الان این کارو کردم ولی نشناخت هارد رو با چند تای دیگه هم تست کردم ولی نشناختن هارد رو

Last edited:

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
الان این کارو کردم ولی نشناخت هارد رو با چند تای دیگه هم تست کردم ولی نشناختن هارد رو

هاردتو بنداز رو سیستمی که ویندوز داشته باشه . بعد این مسیر رو برو Control Panel\Administrative Tools\Computer Management\

تو بخش Disk Management هاردت دیده میشه اونجا میتونی فورمتش کنی. اگه دیده نشد کابل رو بررسی کن . ساتا خیلی راحت در میاد.

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
هاردتو بنداز رو سیستمی که ویندوز داشته باشه . بعد این مسیر رو برو Control Panel\Administrative Tools\Computer Management\

تو بخش Disk Management هاردت دیده میشه اونجا میتونی فورمتش کنی. اگه دیده نشد کابل رو بررسی کن . ساتا خیلی راحت در میاد.

عزیز ممنون از لطفت ولی من همون اول این کارو کردم و تمام این کارارو انجام دادک از بابت کابل چند نوع کابل تست کردم در صورتی که می دونستم همشون سالمن ولی بازم نشد

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
عزیز ممنون از لطفت ولی من همون اول این کارو کردم و تمام این کارارو انجام دادک از بابت کابل چند نوع کابل تست کردم در صورتی که می دونستم همشون سالمن ولی بازم نشد

فکر کنم باید ببریش تعمیر ولی ممکنه اطلاعاتت بپره.

امیدوارم مشکلت حل بشه.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
دادا بازم از لطفت ممنون اصفهان جایی سراغ داری بفرستم تعمیر.
راستش من خود اصفهان نیستم. همونجایی هستم که شما زندگی میکنی. و جای خاصی رو سراغ ندارم. من سیستمم رو از پژوهش زرین شهر خریدم. و هر اتفاقی واسش افتاده دادم به خودش درست کرده. از هرجا سیستم یا هارد رو گرفتی ببر همون جا.

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
درود.

برچسب درایوهاتون را تغییر بدید و یا مجدد برچسب گذاری کنید ببینید درست میشه یا خیر.(قبلا این مشکل واسه خودم در 7 پیش اومده بود که با برچسب گذاری مجدد حل شد)

بالا