آژانس هواپیماییexchanging

مشکل با ویندوز مدیا سنتر

شروع موضوع توسط عادل ‏25 سپتامبر 2005 در انجمن ویندوز

  1. عادل

    عادل مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2005
    نوشته ها:
    567
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    !!! ایران !!!
    سلام..........
    ببخشید من یک مشکلی هست که 2 - 3 ماهی با مدیا سنتر دارم....به این قرار که وقتی برق می ره یا سیستم قفل می کنه و مجبور می شوم سیستم را ریستارت کنم وقتی دوباره سیستم بالا می یاد بعد از انتخاب یوزر یک دفعه ریستارت می کنه!!!!!!!!!!!!!!
    برای حلشم اینقدر باید توی حالت safe mode دست كاري كنم تا ويندوز بالا بياد....(مثلا مودم را uninstall و دوباره install كردن و يا غير فعال كردن مودم و يا حذف كردن برنامه dumprep(كه خطا واشكالات را مي خواهد به مايكروسافت گزارش دهد...) از جز برنامه هاي كه در start up هستن...)
    البته بگم كه درايور مودم را قبول نمي كنه و يك درايور خودش نصب ميكنه و وقتي كه مودم را از mycomputer>manage>device manager مودم را disable كنم و با مودم كاري نداشته با شم اتفاقي نمي افتد... با يكي ديگه از دوستام حرف زدم اون هم گفن همين مشكل را بامودمش دارد...
    به نظر شما اين مشكل از مديا سنتر است يا بخاطر سرويس پك 2 است يا بايد مودم بخرم...چون من پرو با سرويس پك 1 داشتم و درايور مودم را قبول ميكرد و مشكلي نداشت....در ضمن درايور مودم را up to date كردم ولي بازم آنرا قبول نكرد و .......
    باتشكر :lol: :lol:
     
  2. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    كلا اين ايكس پي سرويس پك دو از نظر درايورها خيلي با ويندوز هاي قبلي فرق داره. مديا سنتر هم به غير از امكانات مولتي مدياش تغيير آنچناني نسبت به بقيه ويندوزهاي سرويس پك 2 نداره. مودم شما مدلش چيه؟ سعي كنين درايوري براش پيدا كنين كه از طرف مايكروسافت Digital sign شده باشه.
     
  3. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    1- مطمعني كه ويروس نداره ؟؟
    2 - از چه مديا سنتري استفاده ميكني؟؟
    3- مودمت چيه و توليد چه ساليه؟؟ ( من سابق يه مودم خيلي قديمي pci داشتم .. براي كامپيوتر مشكل ايجاد ميكرد ).
     
  4. عادل

    عادل مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2005
    نوشته ها:
    567
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    !!! ایران !!!
    1-ويروس نداره.اطمينان دارم...
    2-مگر چند تا مديا سنتر تو بازر داريم!!!!!!!!!نمي دونم!!!!!!!!! :blush:
    3-من اواخر سال 81 مودمم را خريدم... :blink:

    Modem: Pine Group Model:pF-X01A Chipset: conexant 11242 - V.90
     
  5. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    مودمت کالر آیدی داره که قاط میزنه ؟
     
  6. عادل

    عادل مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2005
    نوشته ها:
    567
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    !!! ایران !!!
    نه كالر آي دي هم نداره!!!!!!!!!!!!
    حالا اگه بخوام مودم بخرم مودمي هست كه هم اكسترنال باشه هم ADSL و هم DialUp و هم با مديا سنتر كار كنه!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink: :blink:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    گفتی که درایورت رو آپ تو دیت کردی . یعنی رفتی با آپدیت اینترنتی ویندوز این کارو کردی ؟ یا اینکه خودت رفتی یه درایور جدید گرفتی ؟


    همیچنین یه نگاه توی اینترنت بکن ببین درایور مدیا سنتر نداره ؟
     
  9. عادل

    عادل مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2005
    نوشته ها:
    567
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    !!! ایران !!!
    به سايت سازنده مودمم رفتم و آنجا براي اكس پي فقط يك درايور بود وآنرا اومدم نصب كنم كه باز نصب نشد. در ضمن از كجا بفهمم يك درايور به مودمم ميخوره...به دنبال درايوري باشم كه چيپ اش با من يكي باشه؟
     
  10. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    برای درایور برو سایت conexant نه سایت Pine . یه راه حل بهتر که به نظرم میرسه اینه که کالر آیدی رو غیر فعال کنی : نرم افزار مدیا سنتر رو باز کن برو تو setings بعد برو تو messenger and caller id و گزینه none رو بزن و save کن بیا بیرون . اگه این کارو کنی به احتمال زیاد حله .
     
  11. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    حل شد که دیگه نیومدی ؟
     
  12. عادل

    عادل مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2005
    نوشته ها:
    567
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    !!! ایران !!!
    داشتم دنبال درايور مي گشتم...هرجي گشتم معمولا براي اكس پي بود و مختص مديا سنتر يافت نكردم...به سايت conexant هم رفتم....و كالر آي دي را هم غير فعال كردم...چون اين اتفاق در اثر رفتن برق و ...بوجود مي آمد و شايد ديگر بالا نياد ...گذاشتم تا پنج شنبه يك كپي از اطلاعاتم بگيرم بعدش اين كار را بكنم(يك دفعه از برق بكشمش ).....تا ببينم درس شده يا نه!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
     
  13. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    موفق باشي! در ضمن دنبال درايور ميگردي مخصوص سرويس پك 2 اگه پيدا كردي بگير امتحانش كن. از سايت windows update هم استفاده كن شايد خود مايكروسافت درايور update شده اش رو گذاشته باشه.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right