آژانس هواپیماییexchanging

|||||| مشکل با پارتیشن ویندوز سون!! جون بچت اگه می دونی کمک کن :دی ||||||

شروع موضوع توسط NAKOOT ‏27 فوریه 2010 در انجمن ویندوز

  1. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    427
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    سلام
    آقا ما روز اولی که ویندوز سون رو ریختیم 18 گیگ درایو ویندوز xp داشتش پاکش کردم همونجا نصب کردم این رو.
    همون موقع می دونستم کم میاره اما گفتم بیخیال بعداً درستش می کنم.
    چند ماه گذشت گفتم خوب حالا بیام پارتیشن مجیک نصب کنم که از درایو های دیگم بردارم بدم به این درایو که اصلاً دیدم پارتیشن مجیک سازگاری نداره با سون!! رفتم EASEUS Partition Manager Home Edition رو نصب کردم که سازگار هستش بازم نشد! از هر درایوی به اون یکی می تونم انتقال بدم فضا رو اما به پارتیشن ویندوزم نمی شه!
    توی Manage رفتم هم اینجوری نوشته جلوی پارتیشن ویندوزم!
    حالا تو رو جون بچتون اگه می دونید مشکل چیه من رو راهنمایی کنید تا این ویندوز ئه ما رو لنگ نذاشته :دی
    مخلصیم


    [​IMG]
     
  2. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    427
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    بیا بالا فلان فلان شده :دی
     
  3. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام NAKOOT عزيز [​IMG]

    . ويندوز 7 و ويستا به شدت از دسترسي مستقيم به پارتيشن، سيستم خود محافظت مي نمايند! حالا اول شما با راست كليك روي آيكن برنامه EASEUS Partition Manage و انتخاب Run as و سپس Administrator آن را اجرا نماييد و تست نماييد ببينيد آيا به شما امكان دستكاري مي دد يا نه؟ اگر نداد بايد از CD بوت برنامه Acronis يا Paragon يا Hiren براي افزايش پارتيشن خود اقدام نماييد. همچنين شايد نصخه ويندوزي دو برنامه نام برده شده هم بتوانند مشكل شما را حل نمايند ولي نسخه بوتي آنها به راحتي مي توانند...

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    88/12/09
    [​IMG] [​IMG]
     
  4. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    427
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده

    ممنون igimax
    Run as administrator رو امتحان کردم نشد. اون برنامه ها رو هم که فرمودی نصب می کنم. اما اگر اونها هم جواب نداد این بصورت بوت چطوری هستش؟ دردسر داره؟ چون من همیشه یا DOS مشکل داشتم :دی
    مرسی که پاسخ دادید
     
  5. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام NAKOOT عزيز [​IMG]

    . اين برنامه‌ها در محيط داس و در CDهاي Bootable، محيطشان دقيقن همانند محيط ويندوز هست! يعني دقيقن شما پنجره ميبينيد و از موس استفاده مي‌كنيد.

    . برنامه Acronis Disk Director Suite را اگر داشته باشيد، خود برنامه پس از نصب در ويندوز يك برنامه داره كه يك ايميج CD براتون درست ميكنه و شما با رايت آن روي CD ميظتوانيد برنامه‌اي دقيقن همانند محيط برنامه فوق را در زمان بوت داشته باشيد. البته من يك ايميج Bootable از Partition Magic در تاپيك آموزش ساخت پارتيشن‌ها قرار دادم ولي بهتر از برنامه‌هاي مديريت پارتيشن به روز تر استفاده نماييد. در انتهاي همان تاپيك دوست خوبمان Blueray جان تجربه جديدتر و بيشتري با انواع جديد برنامه‌هاي مديريت پارتيشن دارند. بد نيست از ايشان در آنجا در مورد دستكاري راحتتر پارتيشن ويندوز 7 از درون خود ويندوز سوال نماييد، شايد بدانند كدام برنامه جواب مي‌دهد....

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    88/12/09
    [​IMG] [​IMG]
     
  6. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    427
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    ممنون که همیشه هوای ما آماتورها رو داری اوستا [​IMG]
    به ایشون هم پ.خ دادم که این تاپیک رو لطف کنن ببینن.
    چون ترجیح می دم از خود ویندوز حلش کنم، می خوام روی سون از خودش کم بشه کار به بوت و داس نکشه [​IMG]
    مخلصیم [​IMG]
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Blueray

    Blueray Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Calgary
    سلام دوست عزیزم .
    والله من که تجربه ی آنچنانی ندارم ولی با علم ناقص خودم و با اجازه از اساتید ، اولا به نظرم اومد که شما بایستی یکی از پارتیشن های لاجیکال خودتون رو به پرایمری تبدیل کنید . سپس پارتیشن پرایمری تولید شده رو به پارتیشن پرایمری قبلی که هم اکنون در اون ویندوز سون نصب کردید ، اضافه کنید .
    در مورد اینکه با چه برنامه ای کار کنید ، بایستی در مورد تجربه ی خودم بگم که به جز پارتیشن مجیک ، میتونید از برنامه های جدید پارتیشنینگ از جمله EASEUS Partition Manager استفاده کنید . خودم روی ویندوز سون نصب کردم و با Run کردنش هم هیچ مشکلی نداشتم .
    عجالتا شما ببینید که با خود برنامه مدیریت پارتیشن ویندوز سون میتونید درایو لاجیکال دلخواهتون رو به پرایمری تبدیل کنید یا نه .
    اگر شد که قضیه حله چون بعدش درایو تبدیل شده رو به پرایمری قبلی Merge میکنید .
    ولی اگر نشد ، من پیشنهاد میکنم که برنامه ی Paragon Partition Manager رو هم امتحان کنید . قطعا میندوز سون با این برنامه ها مشکل نداره . نمیدونم چرا برای شما باز نشده !
    در ضمن ساختن سی دی بوتیبلفی که دوست عزیزم igimax جان فرمودند ، به راحتی آب خوردن هست .خرجش فقط یک سی دی هست .اصلا سی دی هم نمیخواد ، یک فلش با فضای 200 مگ هم کافیه .
    من خودم قبل از اینکه سی دی بوتیبل بسازم ،هیچ تجربه ای نداشتم .
    فقط کافیه اگر به سرعت بالا دسترسی دارید ، برنامه ی Hiren's Boot Cd رو دنلود و رایت کنید روی سی دی .
    بعدش ویندوز رو ری استارت کنید و با سی دی فوق سیستم رو بوت کنید .
    سپس منوی برنامه میادش و اولین گزینه مربوط به کارهای پارتیشن بندی هست . ابدا از partition magic اش استفاده نکنید چون اصلا با هارد های ظرفیت بالا مشکل داره .

    حالا فعلا تا همین جاش رو امتحان بفرمایید . انشالله مشکل حل میشه .
     
  9. Blueray

    Blueray Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Calgary
    البته برای انتخاب کردن پارتیشن لاجیکی که میخواهید به پرایمری تبدیلش کنید ، لازم و واجب هست که این پارتیشن به نحوی بعد از فضای پارتیشن پرایمری قبلی قرار داشته باشد .
    یعنی شما یا بایستی دقیقا درایو لاجیکال بعد از پرایمری رو انتخاب کنید و یا در صورت انتخاب لاجیکال دیگر ، اون رو به پشت پارتیشن پرایمری اولی Move کنید .
     
  10. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام Blueray عزيز [​IMG]
    . ممنون از پاسخهايتان ولي لازم نيست فضاي خاليي (Unallocated) را كه از پارتيشن لاجيكال بعد از پارتيشن پرايمري ايجاد مي‌نماييد (يا از پارتيشن‌هاي لاجيكال ديگر ايجاد نموديد و به نزديكي پارتيشن پرايمري Move نموديد) را به يك پارتيشن پرايمري تبديل نماييد و سپس marge كنيد. چون به همان شكل Unallocated سريعتر و راحتتر ميتوان با Resize كردن پارتيشن پرايمري مشكل را حل نمود. توصيه‌هاي بعدي شما بسيار عالي بودند...


    NAKOOT عزيز:
    . فقط چند نكته ايمني قبل از انجام كارهاي فوق:
    1) قبل از هر كاري تمامي پارتيشن‌هاي خود را با دستور chkdsk drivename: /f كامل چك كنيد تا در صورت داشتن مشكلي آنها را درست نمايد.

    2) حتمن پارتيشن ويندوز و پارتيشن لاجيكالي كه قصد كم كردن فضا از آن را داريد، Defrag نماييد. تا هم عمل حذف فضا از لاجيكال و هم Resize پرايمري و هم ايمنتي داده‌هايتان در هردو پارتيشن 99.99% تظمين شود.

    3) بهتره از يك پارتيشن لاجيكال دور دست!!! فضاي اضافي قرض نگيريد و از اونجا تا اينجا!! move كنيد چون اين عمل زمان زيادي خواهد برد و ريسك آن بالاست. (خطاي انساني يا نرم افزاري يا اداره برقي يا ا.ن. يا ....)

    4) كتاب آموزش پارتيشن من تقريبن تمامي موارد ايمني و كار با پارتيشن‌ها را آموزش داده به همرا تصاوير. اگر چه در مورد برنامه PM هست ولي همه برنامه هاي ديگه تقريبن و دقيقن به همين شكل عمل مي‌نمايند! بد نيست آن را نگاهي نماييد!! به خصوص در اين كتاب تصويري از محيط داس برنامه PM گذاشته‌ام كه نشان مي‌دهد كه محيط داس اين نوع برنامه‌ها دقيقن شبيه محيط ويندوزيشان هست...

    5) مطمئنن چون پارتيشن ويندوز يا همان System Volume هدف Resize شدن هست 100% از هر برنامه‌هاي مديريت پارتيشني كه استفاده نماييد خود به خود سيستم را ريستارت خواهد نمود و اين عمليات را در داس انجام خواهد داد. چون همواره سيستم عامل فايل‌هاي بازي برروي پارتيشن ولوم سيستم دارد كه در زمان فعال بودن سيستم عامل اجازه unmont شدن به آن پارتيشن محال هست! پس باز به نتيجه اول مي رسيم يعني استفاده از يك مدياي بوت از يكي از برنامه‌هاي مديريت پارتيشن راحتترين و سالم ترين و سريعترين راه براي حل مشكل شماست.....

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    88/12/10
    [​IMG] [​IMG]
     
  11. Blueray

    Blueray Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Calgary
    با سلام دوباره ، بله ، البته من تصور کردم ایشون میخواهند مستقیما دو تا پارتیشن که یکی پرایمری و دیگری لاجیکال هست رو با هم merge کنه .
    وگر نه که با delete کردن پارتیشن بعد از پرایمری و سپس تخصیص فضای unallocated حاصل شده مستقیما به پرایمری ، کاری بسیار ساده تر و معقول تر وهست و زمان کمتری هم میبرد (اصلا 2-3 ثانیه ای به هم میچسبونتشون !)
    خیلی ممنون /.


    *********************************************************************
    ببخشید ، منظورم همون resize کردن بود . چون دقیقا فضای تخصیص نیافته ی بدون فرمت (یعنی همون unallocated) رو میشه توسط گزینه ی resize partition به فضای درایو قبلی اضافه کرد .
    منتهی مهمترین نکته این هست که فضای unallocated بایستی دقیقا بعد و یا قبل از درایوی باشد که میخواهید آنرا resize بفرمایید .
    برای merge کردن 2 پارتیشن ، آن رو بایستی دقیقا مثل هم باشند ار لحاظ فرمت و باقی خصوصیات پارتیشنی .
    با تشکر.
    *********************************************************************
     
    Last edited: ‏1 مارس 2010
  12. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    427
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    واقعاً ممنونم از وقتی که گذاشتید برای بنده.
    نرم افزار Paragon Partition Manager رو نصب کردم.
    فضایی رو از درایو D که درایو بعد از ویندوز سون ام هستش رو جدا کردم به امید اینکه primary بشه و بتونم با درایو C merge کنمش.
    اما مشکل دوتا شد! اول اینکه اصلاً primary وقتی کلیک راست می کنم روی این درایو وجود نداره! فقط درایو D و F این Make primary رو دارن.
    مشکل دوم اینکه الان این درایو I که جدید درست شده هم Merge نمی شه با درایو دیگه ای، یعنی وقتی می رم Merge رو انتخاب می کنم فقط درایو E و F رو می ذاره این عمل صورت بگیره!
    فکر کنم اول و آخر هم از راه بوت باید برم. لطفاً توضیح می دید با فلش مموری چطوری بوت برای این نرم افزارها بسازم؟
    پیشاپیش ممنون از وقتی که به من می دید.

    [​IMG]
     
  13. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام NAKOOT عزيز [​IMG]

    . ببينيد، شما لطفن اين كتاب را دنلود نماييد و صفحه 30 Resize Partition و صفحه 34 يعني Move Partition را مطالعه نماييد تا با روش صحيح هر دو عمل آشنا شويد. اما كاري كه انجام داديد:

    1) اون فضاي Unallocated را شما در انتهاي پارتيشن D (سمت راستش) ايجاد نموديد در صورتي كه بايد در ابتداي آن يعني سمت چپ پارتيشن ايجاد مي كرديد.

    2) فضاي Unallocated (به معني آدرس دهي نشده) با هيچ پارتيشني قابل Marge شدن نيست! چون هنوز پارتيشن نشده!

    3) وقتي اين فضا را در سمت چپ پارتيشن D ايجاد نموديد بايد عبارت Resize را براي پارتيشن Primary انتخاب نماييد، آنگاه فضاي خالي را در انتهاي پارتيشن Primarry (يعني سمت راستش) خواهيد ديد.

    4) در همان دو بخش كتاب تمامي موارد فوق با تصوير و توضيحات بيشتر گنجانده شده است.

    . حالا كه برنامه Paragon را داريد، براي ساختن CD بوتيبل خيلي راحت مي توانيد به مسيري از نصب برنامه كه در انتهاي اين پست نوشته ام برويد و فايل ايميج را روي يك CD رايت نماييد. يا از منوي Tools برنامه پاراگون گزينه Recovery Media Builder را انتخاب نماييد و با Next كردن و انتخاب CD/dvd يا Flash محل نصب را انتخاب كنيد....


    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    88/12/10
    [​IMG] [​IMG]
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Blueray

    Blueray Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Calgary
    خوب من مثل اینکه کمی دیر رسیدم ، igimax جان خیلی قشنگ توضیح دادند .
    مطمئن باشید با مطالعه ی اون فایل و کمی دقت مسئله حل میشه .
    چون چیزی نیست که قابل حل نباشه .
    گاهی اوقات لازم هست برای حل یک مشکل کمی مطالعه کنیم و با اون بیشتر آشنا بشیم !

    برای ساختن فلش بوتیبل از اون برنامه هم راه حل خود برنامه که بازهم دوستمون اشاره کردند ، بهترین راه حل هست .
    البته خودم یک کار دیگری میکردم و ابتدا فلش را فرمت میکردم ، سپس توسط یک سری دستورات در محیط داسی ویندوز ، اون فلش را بوتیبل میکردم (یعنی یک پارتیشن پرایمری براش تعریف میشد تا بوت سکتور و .. بهش اضافه بشه تا سیستم بتونه با خوندن اون اطلاعات ، از فلشتون بوت بکنه و بیاد بالا) .
    آنگاه محتویات فایل iso (ایمیج برنامه پاراگون به آدرس زیر :
    C:\Program Files\Paragon Software\Partition Manager 9.5 Professional\iso\bootcd.iso
    را در فلش مربوطه کپی میگردم .....
    اگر لازم شد ، بیشتر توضیح میدهم .
    موفق باشید .
     
  16. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    427
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    سلام
    ببخشید که یکم دیر جواب می دم، از دیروز تا الان چند کیلو لاغر کردم از استرس!!!!
    اومدم با Paragon اون درایو I که سمت راست پارتیشن Primary ویندوز بود رو Delete کردم و فضای خالی ایجاد شده رو بردم سمت چپ پارتیشن ویندوز، این کار همانا و ویندوز بالا نیامدن همان! [​IMG]
    اروری که می داد این بود که ویندوز یه فایل رو که فکر کنم Winload اسمش بود توی System 32 پیدا نمی کنه، سی دی ویندوز رو بزارید تا ریکاوری بشه!
    خلاصه دی وی دی رو گذاشتم و مراحل رو رفتم اما درست نشد! [​IMG]
    با اون یکی سیتمم Hiren's Boot Cd رو دانلود کردم و رایت کردم آوردم این ور، حالا استرس برای چی بود؟ برای اینکه اطلاعات کارت ورود به جلسه خودم و دوستم که باید از سایت سنجش پرینت می شد روی دسکتاپ بود! [​IMG]
    Hiren's Boot Cd اومد بالا رفتم توی حالت Mini XP و بک آپ گرفتم، و بعدش با Paragon اش اون فضا رو یکی کردم با درایو ویندوزم و ایندفعه یه ارور دیگه داد که خداروشکر با دی وی دی ویندوز حل شد!
    واقعاً ممنون از وقتی که هر دو به من دادید، مرسی igimax بخاطر راهنمایی هات و اون پی دی اف . صبری که در توضیح دادن داری [​IMG]
    و مرسی Blueray بخاطر توضیحاتت و مخصوصاً معرفی نرم افزار Hiren's که اگه نبود نمی دونستم باید چیکار کنم! [​IMG]

    آرزومند آرزوهاتون [​IMG]
     
  17. Blueray

    Blueray Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Calgary
    سلام دوست عزیز .
    خیلی وقت بود نیومده بودم سر بزنم .
    خواهش میکنم ، انجام وظیفه بود .
    اون ویندوز اکس پی پرتابل واقعا مرهم همه ی دردهای مشابه شده و میشود .
    هرجا سیستم بالا نیومد ، اصلا نگران از دست دادن فایل های قبلی خودم نیستم !