مشکل با پروگرمر AVR

شروع موضوع توسط leadertime ‏5 فوریه 2007 در انجمن برق و الکترونیک

  1. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    سلام.
    من یه مشکلی با avr پیدا کرده ام که خیلی کلافه ام کرده. اونم اینه که وقتی میکروهام رو با پروگرمر، پروگرم میکنم همه شون میسوزن یا حداقل من اینطور فکر میکنم. چون وقتی یه بار پروگرم میشه(یا بعد از چندبار پروگرم شدن) دیگه اصلا نه میتونم فلش و ... رو از رو avr بخونم. نه میتونم دیگه میکرو رو پروگرم کنم. هربار هم یه خطا میده که پروگرمر یا تو برق نیست یا میکرو سوخته یا وصل نشده.
    در ضمن پروگمرم ایرانیه.
    خواهش میکنم اگر کسی میدونه مشکل از کجاست بهم بگه چون تا الان تقریبا 6 تا avr رو سوزوندم. میکروهام هم همه مگا هستند.
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    منم يه بار همچين مشكلي واسم پيش اومد البته پروگرامر من pony prog بود كه با پورت موازي كار ميكرد البته اون فقط atmega8 رو از كار مي انداخت اونم به شكلي كه با يه بار پروگرام كردن ديگه ميكرو با هيچ پروگرامر ديگه اي هم دوباره پروگرام نميشد

    آخرش اينكه مشكل از پروگرامر بود و من يه پروگرامر سريال ساختم كه مشكلم حل شد
     
  4. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    732
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    مشهد
    http://forum.persiantools.com/t18518.html
     
  5. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    اتفاقا مشکل من هم دقیقا همینه که موقع پروگرم کردن Lock bit ها و نه فیوز بیت ها، میکرو میسوزه و دیگه هم پروگرم نمیشه. در ضمن پروگرمر من سریال نیست. پارالل هستش.
    حالا چیکار باید کرد؟ پروگرمرم رو عوض کنم؟
     
  6. reza_agha

    reza_agha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    معمولا 2 تا مشکل پیش میاد که AVR دیگه پروگرام نمیشه:

    1- فیوز کلاک خارجی اشتباها ست میشه که فقط کافیه یک کلاک مثلا با 555 بهش بدی روی XTAL1 تا کار کنه
    2- روی بعضی مگاها مانند M8 میکرو روی حالت خاصی ست میشه که فقط میشه با HV programming یعنی 12 ولتی پروگرامش کرد.
     
  7. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    732
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    مشهد
    حالا از کجا متوجه میشین که Lock bit ها مشکل پیدا میکنن ؟
    reza_agha هم درست میگن شاید ساعت میکرو روی کلاک خارجی (یک پایه) و یا اوسیلاتور خارجی(کریستال،دو پایه) set میشه.
     
  8. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    برای اینکه فقط زمانی که میخوام لاک بیت ها رو پروگرم کنم این مشکل برام پیش میاد.
     
  9. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    732
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    مشهد
    در هر حال مشکل رو در پروگرامر یاید جستجو کرد .
    از پروگرامر سریال stk استفاده کنید( مدار بسیار ساده فقط با یک بافر برای امنیت پورت موازی و یا حتی بدون بافر)
    میکروهایی هم که خراب شدن از نظر کلاک اونها رو امتحان کنید
     
  10. leadertime

    leadertime Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    78
    من دقیقا نفهمیدم چه کاری باید با کلاک انجام بدم.
    کلاک رو همینطوری مستقیم وصل کنم به پایه کریستال یک؟ اونوقت میکرو باید به منبع تغذیه وصل باشه؟ دامنه کلاکی که میدم چقدر باید باشه؟
     
  11. reza_agha

    reza_agha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    ببخشید من سالی یک بار به اینجا سر میزنم...

    توی google دنبال AVReal بگردی نقشه یک پروگرامر رو داره که تقریبا مثل STK200 هستش ولی در یک حالتی کار میکنه که میتونه روی پین LED یک کلاک بده که بایستی این پین رو به XTAL1 وصلش کرد. اگر این جوری پروگرام نشه و مطمئن باشی که میکرو هنوز سالمه فقط با HV میشه پروگرامش کرد.

    www.ln.com.ua/~real/avreal/index_e.html

    بقیش مثل بقیه پروگرامرهاست.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی