• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با کاربر azzaa شما قضاوت کنید رفتار این فردو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
درود دوستان
یک داستانی بین من و یوزر @azzaa پیش اومده میخواستم شما قضاوت کنید

بنده چند روز پیش از این تاپیک یه مینبرد از ایشون خریدم که داخل تاپیک قیمت زده بود 1270
طبق قوانین فروم مینبرد باید به من تعلق میگرفت اما ایشون گفت بالاتر مشتری داره در حالی که تاپیک اصلا مزایده نبود و خلاصه با 1300 راضی شدن . از یوزری با این امتیاز بعید بود برا 30 تومن قوانین فرومو زیر پا بزارن . نمیدونم تو تاپیکای دیگه هم از این حرکت انجام دادن یا بار اولشون بود . خلاصه ما گفتیم باشه 30 تومن بیشتر میدیم که برنده مزایده ما باشیم .

هیچی مادربرد رسید دستم دیدم برچسب گارانتیش انگار یه حرکتی روش زده شده (منظورم ایشون نیست و مهم هم نیست چه کسی بحث تاپیک یه چیز دیگست) . بلافاصله به گارانتی زنگ زدم .
برچسب یجوری بود که انگار یا از روی یه مینبرد دیگه کنده شده یا اینکه یه حرکتی روش زده شده . زنگ زدم به گارانتی یه خانومی جواب داد الکی گفت بله شامل گارانتی میشه خیالت راحت . من که فهمیدم زنه هیچ کارست و فقط تلفنچیه و اگر فردا مشکلی برا مینبرد پیش بیاد ببرم گارانتی داستان میشه هرجوری بود بعد کلی تلاش تونستم با کارشناس گارانتی اقای شمس صحبت کنم و ازش شماره واتساپ بگیرم که عکس برچسبو ارسال کنم . هیچی بعد حدودا یک ساعت عکسو ارسال کردم و کارشناس گفت مینبرد شامل گارانتی نمیشه که عکس مکالمات زیرو میتونید ببینید .

1612869073939.png 1612869107596.png 1612869136548.png

اومدم همه چیو مستند برای یوزر azzaa ارسال کردم گفتم که اگر یک مبلغی بابت نداشتن گارانتی کم کنید میتونیم به توافق برسیم چون اینجوری برام نمیصرفه یه مینبرد بدون جعبه و بدون پنل و بدون گارانتی و بدون کابل ساتا و بدون حتی پیچ M2 و بدون .... یکو سیصدو خورده ای بخوام بخرم وقتی داخل سایت دیوار تهران و کرج پر مادربرد H310 هست با قیمت 1550 که هم جعبه و متعلقات داره هم گارانتی اصلی که کلی ازش مونده .

آخرش گفتن که :
برگشت بزن مینبردو
فقط در نظر داشته باشید بورد سالم تحویل گرفتید
بایدم سالم دست من برسه و مسئولیت پست این چیزام با شماست

من در جوابشون گفتم :
بسته یک ساعتو نیم پیش دست من رسیده و من اصلا بردو روشن نکردم ببینم سالمه یا خراب چون سی پی یو براش نداشتم فقط وقتی دیدم برچسب جوریه که انگار کنده شده دوباره چسبونده شده سریع به گارانتی زنگ زدم که تا ساعت کاریشون تموم نشده ازشون سوال کنم در مورد لیبل و بعد کلی خواهشو التماس و گرفتن شماره واتس اپ و ارسال عکسو بعد اینکه جوابمو دادن فهمیدم مین گارانتی نداره که بلافاصله هم به شما اطلاع دادم . ضمن اینکه حتی اگر فرض کنیم من دارم دروغ میگم و مینبردو روشن کردم و دیدم خرابه و کار نمیکنه نمیومدم بهتون پیشنهاد بدم یه مبلغی از قیمتش کم کنید و دیگه مینبردو برگشت نزنم خیلی راحت با توجه به اینکه طبق قوانین فروم 24 ساعت مهلت تست دارم میومدم بهتون میگفتم مین خرابه .

در مورد مسئولیت ارسال هم باید بگم هم مسئولیت پست و هم هزینه پست برگشت به عهده شماست چون دلیل برگشت خوردن مین اطلاعات مغایر با کالا بوده که از جانب شما داده شده که البته همه اینا داخل بخش قوانین فروم نوشته شده باز اگر میخواهید میتونیم یکی از مدیرارو بیاریم داخل پیغام خصوصی قضاوت کنن . البته پست اینجا اجازه نمیده با بسته بندی خودمون بسته رو ارسال کنیم و اونو داخل یه جعبه دیگه میزاره . من همون بسته بندی خودتونو انجام میدم به همون شکل که برام فرستادین و دوباره اونو تو بسته بندی پست میزارم که فکر کنم هزینش حدود 40 تومن بشه چون دفعه پیش که یه همچین بسته ای ارسال کردم 41 تومن ازم گرفتن . اگر ممکنه 1360 واریز کنید هرچقدر هزینه پستی کمتر شد به کارتتون برگشت میزنم . مثلا اگر هزینه ارسال 30 تومن شد من 10 تومن براتون برگشت میزنم .
این هم کد رهگیری اون بسته ای که چند وقت پیش ارسال کردم با پیشتاز و هزینش 41 تومن شد .
199659928900210050055113
توی این تاپیک برای استارتر که اهل مراغه هستش یدونه مینبرد ASUS B360M-A ارسال کردم که دقیقا بسته مینبردش اندازه مینبرد شماست و هزینه ارسال 41 تومن شد و کد رهگیریشم براتون ارسال کردم میتونید خودتون چک کنید .

________________________________________________________________________________________________

خلاصه اصلا زیر بار نمیرفتن که دفتر پستی بسته بندی خودشونو فقط قبول میکنن و همش میگفتن که 20 تومن بیشتر واریز نمیکنم هزینه پست . بعد من چندین مرتبه گفتم اگر فکر میکنید من حرف غیرمنطقی میزنم میخواهید تاپیک بزنیم و بچه های فروم بیان تشخیص بدن که حق با کیه . آخرم که قبول کردن هزینه ارسالو کامل بدن اومدن منو تهدید میکنن که یه یوزری هست شدیدا دنبال آدرسته . سرش کلاه گذاشتی اومده به من التماس میکنه آدرستو بدم بهش . یوزر @stockpc . رفتار بچگانه این یوزرو ببینید با 600 امتیاز بازارچه و مقایسه کنید با قدیمیهای بازارچه مثل navidATI و m.shabani و behzadTAK که جدیدا خیلی کم توی فروم فعالیت میکنن .

12345.jpg

یوزر استوک پی سی کلا چند ماهه عضو پرشین تولزه و سه تا دونه خریدو فروش داره . من نمیدونم چه کلاهی سر کاربر استوک پی سی گذاشتم و چرا کاربر استوک پی سی که یوزر معتبر هم هستش و تمام اطلاعات و آدرسش توی پرشین تولز ثبت شده باید ادرس منو با التماس از اینو اون بخواد ؟ من از یوزر استوک پی سی میخوام بیان اینجا بگن که چرا دنبال آدرس من میگردن و بگن من چه کلاهی سرشون گذاشتم با سند و مدرک . من تا الان نه با یوزر استوک پی سی خرید و فروش داشتم نه یه پیغام خصوصی بهشون دادم .

این حرکت یوزر azzaa یعنی تهدید به پخش کردن آدرس بنده و این داستان کلاه گذاشتن من سر یوزر StockPC باید مشخص بشه تو این تاپیک .

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
دوستان جالبه
1320 بهش فروختم
تا گفتش لیبل گارانی از جای دیگه کندن از رو بورد دیگه اونجا چسپوندن
بدون یک حرف اضافه گفتم برگشت بزنین هزینه پشت رفت و برگشت هم با من
یعنی 1340 من واریز میکنم
ایشون میگن نه باید 1360 بریزین
دیگه گفتم باشه 1360 میریزم
جالبه دوستان این دو تا جا زده با سریال یکسان
یکی رو قسمت pci-eیکی هم پشت بورد
ایشون میگن
از گارانتی گفتن لیبلو از بورد دیگه کندن اونجا زدن
دوستان چطوری میشه دو لیبل از دو جای یک مادربورد دیگه کند چسپوند؟
photo_2021-02-03_23-51-27.jpg
photo_2021-02-10_00-26-53.jpg

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
راجب استوک پی سی هم ایشون از من در خواست ادرس ایشون کردن
گفتن یک گرافیک ازشون خریدم فهمیدم تعمیریه حاظر به پس گرفتن هم نیستند
خودشون میان صحبت میکنن

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
خدمت دوستان
الان بحث پس گرفتن نیستا
به محضی اینکه گفتن لیبل از جایی کندن وچسپوند گفتم هزینه رفت و برگشت با من فقط شما برگشت بزنید
دوستان حرفا خنده داره میگه میشه دو لیبل از جای کند بدون اینکه مشخص بشه بدون خراب شدن و................
اینم حرف استوک پی سی
dgd.png

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
دوستان جالبه
1320 بهش فروختم
تا گفتش لیبل گارانی از جای دیگه کندن از رو بورد دیگه اونجا چسپوندن
بدون یک حرف اضافه گفتم برگشت بزنین هزینه پشت رفت و برگشت هم با من
یعنی 1340 من واریز میکنم
ایشون میگن نه باید 1360 بریزین
دیگه گفتم باشه 1360 میریزم
جالبه دوستان این دو تا جا زده با سریال یکسان
یکی رو قسمت pci-eیکی هم پشت بورد
ایشون میگن
از گارانتی گفتن لیبلو از بورد دیگه کندن اونجا زدن
دوستان چطوری میشه دو لیبل از دو جای یک مادربورد دیگه کند چسپوند؟

شما بدون بسته بندی ارسال کردی ولی من باید با بسته بندی ارسال کنم
کد رهگیری هم فرستادم که هم شما هم بقیه بچه ها بینن هزینه ارسال چقدر میشه
من کاملا مستند صحبت کردم و برای هر حرفم یا عکس واتس اپ گذاشتم با شماره موبایل مشخص یا کد رهگیری دادم از اداره پست یا یوزر معرفی کردم مثل اون آقا از مراغه که میتونید ازشون بپرسید .

در مورد گارانتی هم کارشناس مربوطه آقای شمس جوابتونو دادن میخواهید مینبردو ببرید گارانتی لایف سرویس بپرسین چجوری میشه دو لیبل از دو جای مادربرد چسبوند . این مشکل بنده نیست .

آقای استوک پی سی هم بیان بگن چه گرافیک تعمیری بهشون انداختم که بعدا حاضر به پس گرفتنش نشدم و به کدوم خط تلفن من هی زنگ زدن و اس ام اس دادن بابت گرافیک تعمیری تا ما بریم اداره مخابرات پرینت بگیریم ببینیم کی درست میگه .

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
دوستان اینم صحبت ما بدون حرف اضافه به محض اینکه گفتن لیبل بورد جا به جا شده گفتم پس بفرستین هزینه رفت و برگشت بامن
ولی ایشون میگن باید ۴۰ هزار هزینه برگشت پست بزنید یعنی جمعا ۱۳۶۰
Screenshot_20210210-004211_Samsung Internet.jpg

morteza_m2n

Registered User
لایک‌ها
826
سلام.به نظر من چیز خاصی نیست.۲۰ تومن بالا پایین.ارزش بحثو دلخوری نداره. چرا باید اینهمه کش داده بشه..خوب نیست. حل شده تمام شده.ببخشین ولی بحثهای بچه گانه هستن اینا. تمام کنید بره

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
سلام.به نظر من چیز خاصی نیست.۲۰ تومن بالا پایین.ارزش بحثو دلخوری نداره. چرا باید اینهمه کش داده بشه..خوب نیست. حل شده تمام شده.ببخشین ولی بحثهای بچه گانه هستن اینا. تمام کنید بره
نه حرف بی ربط میزنه
مگه میشه از دو جای یک بورد دیگه لیبلش کند و گذاشت رو یک بورد دیگه بدون اینکه حتی مشخص بشه
اونم لیبلی اگه یکم بزنی کلا پاره میشه
به خصوص لیبل پشتش که مشه گفت یک بار مصرفه
من به این نتیجه رسیده بودم فکر کرده گرون خریده با این کارا برگشت میزنم یا قیمت کم میکنم
من که درجا گفتم برگشت بزنید

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
در مورد بورد که فروشنده پذیرفته و غیر از این هم از محسن انتظار نمیرفت.

این حرکت یوزر azzaa یعنی تهدید به پخش کردن آدرس بنده
اما این رفتار نکوهیده است.

انصافا، تو هم بهتر بود بعد از اینکه مشکلت حل شده دیگه این تاپیک رو نمیزدی. هم خودت قدیمی هستی هم محسن. دلخوری هم بین شماها پیش بیاد بهتره یه جوری چشم پوشی کنید و ازش بگذرید تا فراموش بشه. اینطوری تاپیک زدن برای این موارد چی نتیجه میده؟ چیزی غیر از خدشه دار شدن اعتبار خودتون، اونم بعنوان قدیمی های بازارچه؟

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331

انصافا، تو هم بهتر بود بعد از اینکه مشکلت حل شده دیگه این تاپیک رو نمیزدی. هم خودت قدیمی هستی هم محسن. دلخوری هم بین شماها پیش بیاد بهتره یه جوری چشم پوشی کنید و ازش بگذرید تا فراموش بشه. اینطوری تاپیک زدن برای این موارد چی نتیجه میده؟ چیزی غیر از خدشه دار شدن اعتبار خودتون، اونم بعنوان قدیمی های بازارچه؟
اولین پیامش بعد از دریافت بورد این بود که لیبل جا به جاشده
منم درجا گفتم برگشت بزنید
این کاربر پی سی استوک چند بار خواهش داره که آدرس این مصطفی بدم
خودش میاد صحبت میکنه
میگه تایپیک شکایت زده مدیرا پاک کردن گفتن برو دادسرا شکایت کن

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009

من بخدا نمیخواستم تاپیک بزنم . دیدم ایشون اومدن میگم حالا که میخوای هزینه ارسال40 تومنبگیری پس شمارتو میدم به یوزر استوک پی سی که سرش کلاه گذاشتی . من الان دنبال اینم یوزر استوک پی سی بیاد بگه من چه زمانی و از طریق چه رسانه ای سرش کلاه گذاشتم با سند و مدرک .

صحبت بیست تومن نیست صحبت حرف زوره . خودشون با مامور پست شهرشون رفیق هستن و روز جمعه که همه جا تعطیله بسته رو بردن تحویل دادن اونم با بسته بندی خودشون طبق این کد رهگیری :
914909932300006370000111

بعد به من میگن تو هم باید با 20 تومن رام ارسال کنی میگم بخدا قبول نمیکنن میگه نه اگر با 20 تومن ارسال نکنی من شمارتو میدم به استوک پی سی که سرش کلاه گذاشتی .

الان بنظر شما رفتار من بچگانست ؟

اولین پیامش بعد از دریافت بورد این بود که لیبل جا به جاشده
منم درجا گفتم برگشت بزنید
این کاربر پی سی استوک چند بار خواهش داره که آدرس این مصطفی بدم
خودش میاد صحبت میکنه
میگه تایپیک شکایت زده مدیرا پاک کردن گفتن برو دادسرا شکایت کن

از مدیریت خواهش میکنم تو دیتابیس فروم چک کنن تاپیک هایی رو که یوزر استوک پی سی زدن .

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331

بحث پخش کردن ادرس چیه
مگه من گفتم یا بوردم بگیر مال خودت یا آدرستو پخش میکنم
یا کارت رو گلوت گذاشتم
بهش گفتم کاربر پی سی ادرستون میخواد

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
من بخدا نمیخواستم تاپیک بزنم . دیدم ایشون اومدن میگم حالا که میخوای هزینه ارسال40 تومنبگیری پس شمارتو میدم به یوزر استوک پی سی که سرش کلاه گذاشتی . من الان دنبال اینم یوزر استوک پی سی بیاد بگه من چه زمانی و از طریق چه رسانه ای سرش کلاه گذاشتم با سند و مدرک .

صحبت بیست تومن نیست صحبت حرف زوره . خودشون با مامور پست شهرشون رفیق هستن و روز جمعه که همه جا تعطیله بسته رو بردن تحویل دادن اونم با بسته بندی خودشون طبق این کد رهگیری :
914909932300006370000111

بعد به من میگن تو هم باید با 20 تومن رام ارسال کنی میگم بخدا قبول نمیکنن میگه نه اگر با 20 تومن ارسال نکنی من شمارتو میدم به استوک پی سی که سرش کلاه گذاشتی .

از مدیریت خواهش میکنم تو دیتابیس فروم چک کنن تاپیک هایی رو که یوزر استوک پی سی زدن .
بچه ای اقا
بحث 20 تومان نیست
من حاظرم 70 هزارم واسه برگشت بهت بدم
این تهمت شماست که میگی لیل از رو بورد دیگه جابه جا شده

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
بحث پخش کردن ادرس چیه
مگه من گفتم یا بوردم بگیر مال خودت یا آدرستو پخش میکنم
یا کارت رو گلوت گذاشتم
بهش گفتم کاربر پی سی ادرستون میخواد

فکر کردین یوزرهای فروم بچه مدرسه ای هستن
یعنی میخواستین کار خیر انجام بدین و اون دنیا کارنامه اعمالتون پربارتر باشه درسته ؟
احسنت به این ادمهای خیر

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331

914909932300006370000111

اینجام دروغ گفتی
کی گفتم اگه 20 هزار قبول نکردی من شمارتو به استوک پی سی میدم

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
بچه ای اقا
بحث 20 تومان نیست
من حاظرم 70 هزارم واسه برگشت بهت بدم
این تهمت شماست که میگی لیل از رو بورد دیگه جابه جا شده

منظورتون تهمت کارشناس گارانتی هستش ؟ من معذرت میخوام که ایشون گفت لیبل کنده شده . من غلط کردم . ببخشید بنده رو . اونم غلط کرد . هردو غلط کردیم . ببخشید مارو .

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
اجازه میدی من هزینه پستی رو پرداخت کنم و از طرف محسن از تو عذرخواهی کنم و از طرف تو از محسن عذرخواهی کنم و تو هم بزرگواری کنی این تاپیک رو حذف کنی؟ و یکم بیشتر با هم دوست باشیم یکم بیشتر کوتاه بیایم. هم همکاریم هم دوستیم. بخدا این مساله در شان شما بزرگواران نیست که اینطوری مطرح بشه.

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
بله
منظورتون تهمت کارشناس گارانتی هستش ؟ من معذرت میخوام که ایشون گفت لیبل کنده شده . من غلط کردم . ببخشیدبنده رو . اونم غلط کرد . هردو غلط کردیم . ببخشید مارو .
بله که مسخره هستش
لیبل یک بار مصرف میگید از جای دیگه کنده شده رو این بورد چسپوندن
من حوصله بحث با شما را ندارم
ولی کاربر استوک پی سی میاد خودش حرفاشو میزنه

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
اجازه میدی من هزینه پستی رو پرداخت کنم و از طرف محسن از تو عذرخواهی کنم و از طرف تو از محسن عذرخواهی کنم و تو هم بزرگواری کنی این تاپیک رو حذف کنی؟ و یکم بیشتر با هم دوست باشیم یکم بیشتر کوتاه بیایم. هم همکاریم هم دوستیم. بخدا این مساله در شان شما بزرگواران نیست که اینطوری مطرح بشه.
بحث هزینه پست نیستش حالا 40 هزار یا 50 هزار
جملات رو از اینور اونور با دروغ عنوان میکنه که بیان حق بهش بدن
چطوری میشه لیبل یک بار مصرف از روی یک بورددیگه کند گذاشت رو بورد دیگه. اونم نه یکی بلکه دو تا

Last edited:

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
کاربر استوک پی سی هم دو ساعت پیش گفتن
asus gtx 690
از شما خریده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا