مشکل با کش اینترنت اکسپلورر

شروع موضوع توسط یاشار ‏25 فوریه 2007 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. یاشار

    یاشار Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2006
    نوشته ها:
    1,262
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Atlantica
    بابا این کش IE اعصاب منو به هم ریخته. هر موقع دلش میخواد خود بخود پاک میشه و تمام فایلهای آفلاینم از بین میره.
    کسی می دونه چه جوری میشه جلوی این مشکل رو گرفت؟ یا هیچ کاریش نمیشه کرد؟
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,315
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    خب برو تو اینترنت آپشن تنظیم کن پاک نشه
    هر وقت دلش میخواد نیست
    برو تو منوی Tools بعد internet option
    تو قسمت تنظیمات history درستش کن
     
  4. یاشار

    یاشار Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2006
    نوشته ها:
    1,262
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Atlantica
    ای بابا! یه جوری میگی انگار بار اوله با ie کار می کنم!! :D
    آخه من از اونجا هم درستش کردم، اصلاً نامحدود تنظیمش کردم که هیچوقت از بین نره، ولی بازم فردا میام می بینم همه فایلهای آفلاینم خراب شدن و هیچکدوم کار نمی کنن.
     
  5. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    285
    محل سکونت:
    Tehran
    ياشار جان

    يك سري از برنامه ها هستند كه از امكانات جانبي آنها clean history and temp است .

    چنين نرم افزارهايي نداري روي سيستم ؟؟

    برخي از نرم افزارهاي anti spam چنين قابليت هايي دارند .
     
  6. یاشار

    یاشار Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2006
    نوشته ها:
    1,262
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Atlantica
    نه آقا بهروز. از این برنامه ها ندارم. تنها برنامه امنیتی که روی سیستمم نصبه Norton Antivirus 2003 Professional Edition هست که خیلی وقته ازش استفاده می کنم.
    راستی از وقتی یادمه این مشکل رو با IE داشتم. فایلهای آفلاینش خودبخود از کار میفتادند، یعنی تو لیست به رنگ خاکستری درمیومدن و دیگه باز نمیشدن. در صورتی که هیچوقت با فایرفاکس این مشکل رو داشتم.
     
  7. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,315
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    داشتی یا نداشتی
    خب اگه نداری برو رو اف اف
    آی ای دیگه چیه
    ویندوزت بهت نمیگه clean up کن بعد تو بگی بکن؟
     
  8. یاشار

    یاشار Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2006
    نوشته ها:
    1,262
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Atlantica
    نه. اینم نمیگه. خودم هم هیچوقت نمی رم پاکشون کنم.
    راستی یه مدت هم با FF کار کردم ولی زیاد ازش خوشم نیومد. خیلی از افکتهای IE رو نداره و به همین خاطر بعضی از صفحه ها رو واقعاً بیریخت نشون میده...
     
  9. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,315
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    بابا این حرفو نزن
    اف اف جیگره
    پس معلومه زیاد اهل اکستنشن نیستی
    یه IE Tab بریز اگر احیانا صفحه ای با اف اف مشکل داشت اون آی ای تبو میزنی تو خود اف اف با آی ای نشون میده
     
  10. یاشار

    یاشار Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2006
    نوشته ها:
    1,262
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Atlantica
    بابا کجاش فایرفاکس جیگره. همه بهش میگن فایرفاکس خنگ!
    حالا لینک دانلودی از این IE Tab داری؟
    البته من از این جور کارا خوشم نمیاد، ولی شاید به امتحانش بیرزه....
     
  11. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,315
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    بیا بگیر باز بگو شروین بده
    دیگه هم پشت سر فایر فوکس حرف نزن
    آخر باحاله:blush:
     

    فایل های ضمیمه:

  12. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,315
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    راستی بعد از نصب برو تو قسمت کاستومایز و دکمه ی IETab رو بنداز تو نوار ابزار که دم دست باشه
     
  13. یاشار

    یاشار Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2006
    نوشته ها:
    1,262
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Atlantica
    دستت نکنه شروین. مرسی. [​IMG]
    ممنون از راهنمایی هات [​IMG]
     
  14. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  15. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    یک امکان دیگه هم هست که سایزی که برای پوشه تمپروری معین کردی پر میشه
    به هر حال اینم امتحان کن و سایزشو بیشتر کن شاید درست بشه
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی