آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

مشکل با یاهو

شروع موضوع توسط patrisnet ‏27 سپتامبر 2007 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. patrisnet

    patrisnet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    2
    سلام
    دوستان عزیز من چند روزیه که نمیتونم تو مسنجر لوگین کنم ، اما با آی دیم میتونم وارد ایمیلم بشم !
    کسی میدونه مشکل از کجاس ؟
     
  2. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    با client های ديگه به جز yahoo messenger چی ؟ مثل gaim يا trillian يا غيره ؟ از طريق سايت meebo چی ؟ webmessenger که در yahoo mail beta هست چی ؟ اگه جواب همه سؤالات پس از آزمون منفی بود به پشتيبانی ياهو email بزن و مشکلو بگو. ظرف يکی دو ماه رسيدگی ميکنن.
     
  3. patrisnet

    patrisnet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    2
    عزیز با برنامه های مثل YahElite و وب مسنجر یاهو لوگین میکنه فقط با خود یاهو مسنجر که نمیتونه لوگین کنه !:hmm:
     
  4. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    برنامه Gaim رو هم امتحان کن، از http://www.sourceforg.net ميتونی گيرش بياری. اگه با اينم وصل شد مشکل از برنامه yahoo messenger شماست. يه دور کامل پاکش کن دوباره آخرين نسخشو نصب کن.
     
  5. patrisnet

    patrisnet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    2
    عزیز پاکش کردم و دوباره نصبش کردم بازم لوگین نکرد !
    مسنجر 7 رو نصب کردم و لوگین میکنه !
     
  6. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,031
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    یه با temprory cache file های ویندوزت رو پاک کن ... توی Internet option هم delete files زو بزن
     
  7. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    آره ميتونه از تنظيمات IE هم باشه. يه دور همه اونا رو empty کن. فايل های باقيمانده ياهو رو هم خودت دستی پاک کن. رجيستری رو هم همينطور. بعد دوباره امتحان کن. ببين pro.xy نذاشتی ؟
     
  8. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    گاهی که من از پروک.ص.ی استفاده می کنم یا وی وی ان بعدش این مشکل بوجود میاد .
    مشکل اینه که مسنجر خودش میاد گاهی تنظیمات شبکه رو نگاه می کنه و مثلا می بینه IE داره با پروک-ص-ی کار می کنه اینا رو رو مسنجر ست می کنه .
    اگه تو قیمت پرو-ک-س-ی مسنجر بری تنظیمات رو دستکاری کنی درست میشه .no proxi رو بزن .
     
  9. patrisnet

    patrisnet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    2
    دوستان عزیز ممنون از لطفتون !
    کارایی که گفتین انجام میدم اگه نتیجه داد که هیچ اگه نداد بازم مزاحمتون میشم !
     
  10. patrisnet

    patrisnet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    2
    دوستان کارایی که گفتین رو انجام دادم اما باز هم لوگین نکرد !:(
     
  11. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    منم همچین مشکلی داشتم. خودش خود به خود درست شد. چند روزی با *** سر کردم.
     
  12. patrisnet

    patrisnet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    2
    عزیز مشکل اینجاس که با وی پی ان هم تست کردم اما لوگین نشد ! :(
     
  13. dariushiraz

    dariushiraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2006
    نوشته ها:
    1,073
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    شیراز
    دوست عزیز در قسمت preference نوع connection را معین کن . مثلا آیا پروکسی داری یا نه ؟ بعد ببین درست می شه ؟
     
  14. Damn

    Damn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    3,079
    تشکر شده:
    601
    محل سکونت:
    sin country / El Alamein / normandie /In Lousy tim
    ID من هم پاك شده
    ايا امكان بازگشتش هست
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اخه چراااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  15. Amirbahal3

    Amirbahal3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    3,159
    تشکر شده:
    521
    دوباره بازش کن احتمال یک درصد ممکنه درست بشه.
    در ضمن اون دوستمون هم که یاهو مسنجرش ایراد داره دوستان چرا اینطوری راهنمایی میکنن؟ نمیدونم ویندوز رو عوض کن و .... میخوای اصلا کامپیوترت رو بفروش یکی دیگه بخر شاید لاگین کرد!
    بابا مشکل اینقدرام حاد نیست. برای منم پیش اومده حتی یه بار بعد از دانلود هم کار نکرد دوباره دانلود کردم کار کرد. در ضمن به آنتی ویروس یا سکیوریتی سنتر لینوکس یا ویندوزت هم یه سری بزن ممکنه اونا با یاهو مسنجرت مشکل امنیتی دارن.
    در ضمن دوستان هم اشاره ای کردن به تنظیمات اینترنت آپشن هم یه نگاهی بنداز.
    به امید لاگین شما تو یاهو
    امیرحسین نجاری
     
  16. aminphysics

    aminphysics کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    دوستان سلام من مشکلی برام پیش اومده نام نمایش داده شده تو لیست دیگران علاوه بر ای دی من نام خانوادگی من هم هست رو سایتیاهو تو تنظیمات برگه ثبت نام درستش کردم ولی بازم همون مشکلو دارم باید چکار کنم؟ممنون میشم جوابم رو بدید.:eek:
     
  17. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    از تو خود yahoo messenger قسمت Contact Details اسم و فاميلتو پاک کن.
     
  18. Damn

    Damn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    3,079
    تشکر شده:
    601
    محل سکونت:
    sin country / El Alamein / normandie /In Lousy tim
    من بر عكس هر كسي رو اد ميكنم به اسمي غير از ايديش تو اد ليست هستش
    من ميخوام ايديش باشه
    چه كنم؟
     
  19. SoheilStar

    SoheilStar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,825
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    Karaj
    برو تو قسمت preferences بعد برو قسمت appearance پایین این قسمت پشت خونه ای که نوشته yahoo ID رو فعال کن تا تو لیستت فقط ایدی های یاهو رو نشون بده.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak