منتخب بازارچه

مشکل با یونیکد در ورژن phpMyAdmin 2.6.4

علی آبادانی

Registered User
تاریخ عضویت
30 اکتبر 2006
نوشته‌ها
897
لایک‌ها
11
محل سکونت
Abadan
با سلام

میخواستم بدونم توی این ورژن phpMyAdmin 2.6.4 چطوری فیلد انتخاب کنم از نوع یونیکد؟

اصلاً این ورژن قابلیت یونیکد داره یا نه؟






اینم عکسش نیگاه کنید
 

shahkey

Registered User
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2005
نوشته‌ها
1,232
لایک‌ها
4
همون نوعی که دیفالته خوبه!
اسمش latin general ci بود فکر کنم
 

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
2,146
لایک‌ها
1,226
با لاتین هم میشه ولی بهتره که کولیشن را به utf general تغییر بدید و یا از utf persian استفاده کنید !
مای اسکیوال قبل از اینکه بیاد و به این صورت کولیشن اضافه کنه لاتین ذخیره میکرد و امکان یونیکد را برای ما فارسی زبان ها و زبان های مثل ما بهش اضافه کردند (واقعا ؟؟) در یونیکد زیر مجموعه persian نکاتی برای سازگاری با فارسی در نظر گرفته شده که بعد از چند نسخه که مای اسکیوال روفوزه شد زبون فارسی رو :) اخرش زبان فارسی را درست ساپورت میکنه مثل مرتب کردن بر اساس حروف الفبای فارسی و کارهایی خاص مثل این ...



پ.ن: برای اطمینان set name=utf8 را هم بعد از کانکت کردن بزارید
 

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
2,146
لایک‌ها
1,226
هرکسی نیاز به کانورت کردن دیتابیس latin1 به utf persian داره با من تماس بگیره !
مثلا دوستانیکه قبلا مامبو استفاده میکردن و الان میخوان برن به نسخه های جدید (جملا یا میترا یا زنبق)
یا دوستانیکه از نسخه های قدیمی یک cms استفاده میکردند و الان برای آپ گرید کردن مشکل دیتابیس دارند .
 

shahkey

Registered User
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2005
نوشته‌ها
1,232
لایک‌ها
4
هرکسی نیاز به کانورت کردن دیتابیس latin1 به utf persian داره با من تماس بگیره !
مثلا دوستانیکه قبلا مامبو استفاده میکردن و الان میخوان برن به نسخه های جدید (جملا یا میترا یا زنبق)
یا دوستانیکه از نسخه های قدیمی یک cms استفاده میکردند و الان برای آپ گرید کردن مشکل دیتابیس دارند .
ببین بیشتر سیستم های انجمن ها و cms ها مثل mybb و ام تی از لاتین استفاده میکننا!
منم برای پورتال خبریم از لاتین استفاده کردم!
فکر نمیکنم کسی utf-8 استفاده کنه
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,173
لایک‌ها
31
محل سکونت
mt.cgi
ببین بیشتر سیستم های انجمن ها و cms ها مثل mybb و ام تی از لاتین استفاده میکننا!
منم برای پورتال خبریم از لاتین استفاده کردم!
فکر نمیکنم کسی utf-8 استفاده کنه
اصلا کار درستی هم نیست !!
 

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
2,146
لایک‌ها
1,226
ببین بیشتر سیستم های انجمن ها و cms ها مثل mybb و ام تی از لاتین استفاده میکننا!
منم برای پورتال خبریم از لاتین استفاده کردم!
فکر نمیکنم کسی utf-8 استفاده کنه
اشتباه می کنند !! هر سیستمی که برای زبان فارسی طراحی میشود بهترین collation برای ذخیره اطلاعات فارسی utf persian ci هستش !

حالا چرا اشتباه هست ؟؟؟

چون اولین دلیلش این است :
مای اس کیو ال چون در نسخه های قبلیش collation نداشت بعد از اینکه این قابلیت بهش اضافه شد بصورت default تمام دیتابیس ها به کلویشن latin1 تبدیل می شوند (مگر اینکه در زمان آپگرید کولیشن دیگری تعریف بشود)
پس این پیش فرض یکی از مهمترین دلیل های رایج بودن لاتین هستش و لاتین بودن دلیل بر درست بودن نیست !

دومین دلیلش:
شما از سیستم هایی استفاده می کنید که زبان اصلیشون انگلیسی بوده ولی زبان فارسی و عربی و چینی و ژاپنی و ... نیاز به یونیکد دارند .
کسی که امده فرضا یک اسکریپت خارجی را فارسی کرده باید به این مسئله هم توجه می کرده که دیتابیسش هم باید سازگار با زبان ما بشود.

سومین دلیلش:
لاتین قابلیت های خاص فارسی را ساپورت نمی کند مثل مرتب کردن sort شما دیتابیسی که به لاتین ذخیره شده را نمی توانید بر اساس حروف الفبا مرتب کنید ولی دیتابیسی که به utf persian باشه به راحتی بر اساس حروف الفبای فارسی مرتبط می شود.

چهارمین دلیلش:
یونیکد بهتره یا لاتین ؟؟؟ جوابش واضحه !!
 

shahkey

Registered User
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2005
نوشته‌ها
1,232
لایک‌ها
4
اشتباه می کنند !! هر سیستمی که برای زبان فارسی طراحی میشود بهترین collation برای ذخیره اطلاعات فارسی utf persian ci هستش !

حالا چرا اشتباه هست ؟؟؟

چون اولین دلیلش این است :
مای اس کیو ال چون در نسخه های قبلیش collation نداشت بعد از اینکه این قابلیت بهش اضافه شد بصورت default تمام دیتابیس ها به کلویشن latin1 تبدیل می شوند (مگر اینکه در زمان آپگرید کولیشن دیگری تعریف بشود)
پس این پیش فرض یکی از مهمترین دلیل های رایج بودن لاتین هستش و لاتین بودن دلیل بر درست بودن نیست !

دومین دلیلش:
شما از سیستم هایی استفاده می کنید که زبان اصلیشون انگلیسی بوده ولی زبان فارسی و عربی و چینی و ژاپنی و ... نیاز به یونیکد دارند .
کسی که امده فرضا یک اسکریپت خارجی را فارسی کرده باید به این مسئله هم توجه می کرده که دیتابیسش هم باید سازگار با زبان ما بشود.

سومین دلیلش:
لاتین قابلیت های خاص فارسی را ساپورت نمی کند مثل مرتب کردن sort شما دیتابیسی که به لاتین ذخیره شده را نمی توانید بر اساس حروف الفبا مرتب کنید ولی دیتابیسی که به utf persian باشه به راحتی بر اساس حروف الفبای فارسی مرتبط می شود.

چهارمین دلیلش:
یونیکد بهتره یا لاتین ؟؟؟ جوابش واضحه !!
من تاحالا utf-8 persian رو امتحان نکردم!
اینم مثل لاتین یونیکد نشده ذخیره میکنه؟ یانه؟
تو لاتین مثلا اگه بخوای بری با phpmyadmin رکوردها رو ببینی فارسی ها رو یونیکد نشده نشون میده ! اینم اینطوریه؟
 

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
2,146
لایک‌ها
1,226
نه مثل لاتین ناخوانا نیستش :) راحت فارسی می توانید بخوانیدش
 

neopersia

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2006
نوشته‌ها
94
لایک‌ها
2
سلام
من یه دیتابیس Mysql دارم که اطلاعات توش رو با کولیشن utf-8 persian ci ذخیره کردم
مشکل من اینه وقتی می خوام از این اطلاعات تو صفحه های سایتم استفاده کنم حتی اگه انکودینگ صفحه utf-8 باشه حروف فارسی رو به صورت علامت سؤال نشون می ده!
البته فقط برای اون فیلدایی که از نو blob باشند کلمات رو درست نشون میده
کسی می تونه دلیل ان وضعیت رو برام توضیح بده؟

پیشاپیش ممنون
 

keyvan_itman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 مارس 2006
نوشته‌ها
118
لایک‌ها
2
سلام
من یه دیتابیس Mysql دارم که اطلاعات توش رو با کولیشن utf-8 persian ci ذخیره کردم
مشکل من اینه وقتی می خوام از این اطلاعات تو صفحه های سایتم استفاده کنم حتی اگه انکودینگ صفحه utf-8 باشه حروف فارسی رو به صورت علامت سؤال نشون می ده!
البته فقط برای اون فیلدایی که از نو blob باشند کلمات رو درست نشون میده
کسی می تونه دلیل ان وضعیت رو برام توضیح بده؟

پیشاپیش ممنون
سلام, ببخشید که این تاپیک قدیمی رو بالا اوردم, ولی جواب سوالمو تو تاپیکها پیدا نکردم, من هم این مشکل رو دارم, وقتی اطلاعات رو از دیتابیس mysql میارم تو صفحه html همشون رو به صورت علامت سوال نشون میده
اگه میشه یه کمکی بکنید.
خیلی ممنون
 

shahkey

Registered User
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2005
نوشته‌ها
1,232
لایک‌ها
4
سلام, ببخشید که این تاپیک قدیمی رو بالا اوردم, ولی جواب سوالمو تو تاپیکها پیدا نکردم, من هم این مشکل رو دارم, وقتی اطلاعات رو از دیتابیس mysql میارم تو صفحه html همشون رو به صورت علامت سوال نشون میده
اگه میشه یه کمکی بکنید.
خیلی ممنون
خب این چندتا ایراد ممکنه داشته باشه.
1-توی خود دیتابیس هم همینوجری ذخیره شده باشه.
2-collection دیتابیس درست انتخاب نشده باشه
3-فایلهایی که مربوط به دیتابیس و کوئری ها هست و اونی که نمایش میده فرمت ذخیره سازیشون utf-8 نباشه
 

saeed_violinist

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,275
لایک‌ها
3
سن
36
محل سکونت
Netherlands
:D
هرکسی نیاز به کانورت کردن دیتابیس latin1 به utf persian داره با من تماس بگیره !
مثلا دوستانیکه قبلا مامبو استفاده میکردن و الان میخوان برن به نسخه های جدید (جملا یا میترا یا زنبق)
یا دوستانیکه از نسخه های قدیمی یک cms استفاده میکردند و الان برای آپ گرید کردن مشکل دیتابیس دارند .
ببخشید... من این تاپیک رو اتفاقی دیدم، و نیاز به کانورت هم فکز نمیکنم داشته باشم اما دوست عزیز بهتر نیست بخشی از تجربت رو به اشتراک بگذاری؟! :)
 

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,936
لایک‌ها
2
سن
35
اصلا به نظر من این utf persian چیزه مزخرفی به نظر میاد
چرا ؟
۱.من نمی تونم مثل آدم ازش استفاده کنم ! (که این مشکل از نادانی من است :p)
۲.وقتی از یک دیتابیس با این collection بک آپ می گیرم وقتی می خوام ریستور کنم همه چیز قروقاطی می شه
 

علی آبادانی

Registered User
تاریخ عضویت
30 اکتبر 2006
نوشته‌ها
897
لایک‌ها
11
محل سکونت
Abadan
اصلا به نظر من این utf persian چیزه مزخرفی به نظر میاد
چرا ؟
۱.من نمی تونم مثل آدم ازش استفاده کنم ! (که این مشکل از نادانی من است :p)
۲.وقتی از یک دیتابیس با این collection بک آپ می گیرم وقتی می خوام ریستور کنم همه چیز قروقاطی می شه
چی رو پیشنهاد میکنی؟
utf8_unicode_ci؟
 

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,936
لایک‌ها
2
سن
35
من !
هیچیز ! من خیلی وقته کد جدید ننوشته ام و آشنایی با این کدینگ ها ندارم !
 
بالا