• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با Atom XDA

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
یه O2 XDA Atom دارم که تا دیروز صحیح و سالم کار میکرد، دیروز باطری اش رو برداشتم دوباره که گذاشتم وقتی روشنش کردم روی لوگوی O2 گیر میکنه و بالا نمیاد؟ :wacko: حالا چه باید بکنم؟ :(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
هارد ریست میتونی بکنی؟ اگر پاسخ مثبته که هارد ریست کن
اگه منفیه تو بوت لودر میتونی بری؟ اگه مثبته که رام جدید بریز
اگه منفیه چی کار کردی این 1-2 روزه ؟ بزارش تو شارژ 1 روز کامل شارژ شه بعدش باطریش رو 1 روز در بیار دوباره بگذار توش روشن کن ببین جواب میده
اگه اینم نگرفت جدی بگو این چند روز چی کار کردی:دی نگران نباش حداکثر باید درش و پیچاشو باز کنی جراحیش کنی (اگه مشکل سخت افزاری نداشته باشه

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
هارد ریست میتونی بکنی؟ اگر پاسخ مثبته که هارد ریست کن
اگه منفیه تو بوت لودر میتونی بری؟ اگه مثبته که رام جدید بریز
اگه منفیه چی کار کردی این 1-2 روزه ؟ بزارش تو شارژ 1 روز کامل شارژ شه بعدش باطریش رو 1 روز در بیار دوباره بگذار توش روشن کن ببین جواب میده
اگه اینم نگرفت جدی بگو این چند روز چی کار کردی:دی نگران نباش حداکثر باید درش و پیچاشو باز کنی جراحیش کنی (اگه مشکل سخت افزاری نداشته باش

والا هارد ریست که میشد دنبال راهی بودم که 400 تا کانتکت رو دریابم که خوب یافت نشد و دست آخر به همون هارد ریست رضایت دادم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
والا هارد ریست که میشد دنبال راهی بودم که 400 تا کانتکت رو دریابم که خوب یافت نشد و دست آخر به همون هارد ریست رضایت دادم.

همیشه یه بک آپ از کل چیز های مهمت تو مموری کارتت داشته باش:)

بالا