برگزیده های پرشین تولز

مشکل با include کردن چند صفحه

ahmadkazerooni

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 می 2009
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سلام دوستان ابتدا عذر می خوام اگه تاپیک تکراریه من گشتم ولیچیزی که می خواستم پیدا نکردم .خوب بریم سراغ سوالم.من در صفحه index سایت یک تیبل ایجاد کردم و کد های زیر رو توش قرار دادم

PHP:
<?php 
        if (!isset($_GET['p'])) {
                include("includes/home.php");
        } else {
                if (file_exists("includes/" . $_GET['p'] . ".php")) {
				include("includes/" . $_GET['p'] . ".php");
		 } else {
				echo ("متاسفانه چنین صفحه ای وجود ندارد لطفا با مدیر سایت تماس بگیرید");
			}
		}	  
?>
خوب میاد محتویات صفحه اصلی من و تمامی صفحاتم رو از فولدر Includs می خونه و داخل اون تیبل نمایش می ده. و آدرس اون صفحات به طور مثال به این صورت می شه
www.mydomain.com/index.php?p=servis
خوب حالا مثلا ما چند تا زیر مجموعه هم در قسمت سرویس داریم و می خوایم اون ها رو هم نمایش بدیم منتها به این صورت
www.mydomain.com/index.php?p=servis&item=page1
نمایش بدیم خوب می شه راهنمایی کنید که باید چطوری این کارو انجام بدم.
 

phpmkr

Registered User
تاریخ عضویت
3 فوریه 2009
نوشته‌ها
166
لایک‌ها
4
سلام دوستان ابتدا عذر می خوام اگه تاپیک تکراریه من گشتم ولیچیزی که می خواستم پیدا نکردم .خوب بریم سراغ سوالم.من در صفحه index سایت یک تیبل ایجاد کردم و کد های زیر رو توش قرار دادم

PHP:
<?php 
        if (!isset($_GET['p'])) {
                include("includes/home.php");
        } else {
                if (file_exists("includes/" . $_GET['p'] . ".php")) {
				include("includes/" . $_GET['p'] . ".php");
		 } else {
				echo ("متاسفانه چنین صفحه ای وجود ندارد لطفا با مدیر سایت تماس بگیرید");
			}
		}	  
?>
خوب میاد محتویات صفحه اصلی من و تمامی صفحاتم رو از فولدر Includs می خونه و داخل اون تیبل نمایش می ده. و آدرس اون صفحات به طور مثال به این صورت می شه
www.mydomain.com/index.php?p=servis
خوب حالا مثلا ما چند تا زیر مجموعه هم در قسمت سرویس داریم و می خوایم اون ها رو هم نمایش بدیم منتها به این صورت
www.mydomain.com/index.php?p=servis&item=page1
نمایش بدیم خوب می شه راهنمایی کنید که باید چطوری این کارو انجام بدم.

سلام دوست عزيز. چرا محتواي صفحات داخلي رو از ديتابيس نميخونيد؟
مثلاً يه table داشته باشيد كه حاوي آيتم هاي مختلف مربوط به صفحات اصلي سايت باشه.
 

YAAK

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 مارس 2007
نوشته‌ها
19
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehran
برای انجام این کار بعد از اینکه با یک if چک کردید که p وجود داره یا نه چک کنید ببینید iitem هم مساوی با چی هست. دقیقا مثل همون کاری که برای p انجام دادید.
 

sezar

Registered User
تاریخ عضویت
24 مارس 2006
نوشته‌ها
245
لایک‌ها
53
سن
32
محل سکونت
Tehran
این اسکریپتی که نوشتی خوراک هکر هاست!!
با همین اسکریپت یه شلر چاق و چله رو هاستت آپلود میکنن
میخوای لینکشو بده بهت نشون بدم چطوری اینکارو میشه کرد!!!
اون اسکریپتو بنداز دور،چون واقعا خیلی خطرناکه
من یه تابع به اسم pager دارم واسه اینکار:
(اینو توی یه فایل مستقل ذخیره و توی جاهایی که لازمش داری اینکلود کن)
PHP:
<?php

//Developer:     Reza Seyfollahiyan
//Package:         Movie[+] v1.0
//Sub-package:     Page include system

function pager($title) {
// Locate the Pages :
  $page_main  = './includes/main.php';
  $page_movie  = './includes/mobhack.add.php';
  $page_comment = './includes/mobhack.motor.php';
  $page_adminbox = './includes/mobhack.cpanel.php';
  $page_category  = './includes/freshes.add.php';
  $page_order = './includes/freshes.motor.php';
  $page_log = './includes/freshes.cpanel.php';
  $page_usercpanel  = './includes/comphack.add.php';
  $page_news = './includes/comphack.motor.php';
  $page_about  = './includes/comphack.add.php';
  $page_contactus = './includes/comphack.motor.php';
  
if(isset($title)) {
 $patch = $title;
}
else {
 $patch = 'home';
}

switch($patch)
{
 // Choose page location for $title value:
 case 'home':
 require($page_main);
 break; 
 case 'movie':
 require($page_movie );
 break;
 case 'comment':
 require($page_comment);
 break;
 case 'adminbox':
 require($page_adminbox);
 break;
 case 'category':
 require($page_category);
 break;
 case 'order':
 require($page_order);
 break;
 case 'log':
 require($page_log);
 break;
 case 'usercpanel':
 require($page_usercpanel);
 break;
 case 'news':
 require($page_news);
 break;
 case 'about':
 require($page_about);
 break;
case 'contactus':
 require($page_contact);
 break; 
 default: include ($page_main);
}
return $patch;     
}




?>
مثلا فکر کن میخوام یه صفحه رو توی یه جایی اینکلود کنم ،اول این فایلو بروز میکنم،بعد مینویسم:
PHP:
pager(about);
اگه هم خواستی متغیر title رو اتوماتیک از طریق url بگیری ، یه متغیر بساز که مقدار title رو از url بگیره که خیلی آسونتره...
درضمن چرا از ایجکس استفاده نمیکنی؟دیتای مورد نیازت رو بدون نیاز به رفرش کردن صفحه ،بصورت داینامیک با xmlhttp توی یه تیبل یا div لود کن... هم شیکه هم پهنای باندو میاره پایین
اگه خواستی بگو سورسش رو بزارم اینجا
 
Last edited:

ahmadkazerooni

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 می 2009
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سلام ممنون دوست من اگر لطف کنی بگی چطوری می شه Title رو از URL بگیره ممنون می شم.با ایجکس نیاز به جاوا اسکریپت داره که منم بلد نیستم
 

sezar

Registered User
تاریخ عضویت
24 مارس 2006
نوشته‌ها
245
لایک‌ها
53
سن
32
محل سکونت
Tehran
سلام ممنون دوست من اگر لطف کنی بگی چطوری می شه Title رو از URL بگیره ممنون می شم.با ایجکس نیاز به جاوا اسکریپت داره که منم بلد نیستم

PHP:
<?php

//Developer:     Reza Seyfollahiyan
//Package:         Movie[+] v1.0
//Sub-package:     Page include system

function pager($title) {
// Locate the Pages :
  $page_main  = './includes/main.php';
  $page_movie  = './includes/mobhack.add.php';
  $page_comment = './includes/mobhack.motor.php';
  $page_adminbox = './includes/mobhack.cpanel.php';
  $page_category  = './includes/freshes.add.php';
  $page_order = './includes/freshes.motor.php';
  $page_log = './includes/freshes.cpanel.php';
  $page_usercpanel  = './includes/comphack.add.php';
  $page_news = './includes/comphack.motor.php';
  $page_about  = './includes/comphack.add.php';
  $page_contactus = './includes/comphack.motor.php';
  
if(isset($title)) {
 $patch = $title;
}
else {
 $patch = 'home';
}

switch($patch)
{
 // Choose page location for $title value:
 case 'home':
 require($page_main);
 break; 
 case 'movie':
 require($page_movie );
 break;
 case 'comment':
 require($page_comment);
 break;
 case 'adminbox':
 require($page_adminbox);
 break;
 case 'category':
 require($page_category);
 break;
 case 'order':
 require($page_order);
 break;
 case 'log':
 require($page_log);
 break;
 case 'usercpanel':
 require($page_usercpanel);
 break;
 case 'news':
 require($page_news);
 break;
 case 'about':
 require($page_about);
 break;
case 'contactus':
 require($page_contact);
 break; 
 default: include ($page_main);
}
return $patch;     
}

$myurl = $HTTP_GET_VARS['page'];
pager($myurl);


?>
:cool:
 
بالا