آژانس هواپیماییexchanging

مشکل برای نصب ویندوز

شروع موضوع توسط silverboy.ir ‏5 فوریه 2006 در انجمن ویندوز

  1. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    سلام
    آقا من هر کاری میکنم ویندوز 98 me رو نمیریزه ولی با ایکس پی مشکل ندارم
    تا حالا هیچکدوم از این دو ویندوز رو روی دستگاه نریختم با چند تا سیدی امتحان کردم حتی تو هارد کپی کردم وبعد از توی هارد هم که نصب کردم نشد
    مشکل دقیقا در نصب ویندوز me توی 10 درصد پیش میاد و erorr میده میگه setup can not copy file to your computer
    و شماره ارور هم su0325
    ممنون میشم کمکم کنید
     
  2. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    فكر كنم هارد شما ساتا باشه نه ؟
    اگر ساتا باشه نميشه روش ويندوز 98 را در بيشتر دستگا ها نصب كرد .
     
  3. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    فكر كنم هارد شما ساتا باشه نه ؟
    اگر ساتا باشه نميشه روش ويندوز 98 را در بيشتر دستگا ها نصب كرد .
     
  4. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    سعید جان ، احتمال اینکه سی دی نصب ویندوز هم مخدوش شده باشه ، هست ؟
     
  5. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    اقا از سی دی نیست چون ب چند تا سی دی امتحان کردم
    هاردم maxtor 80
     
  6. mahmood-gt2

    mahmood-gt2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    504
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    توی ماشین
    این error به این خاطر به وجود می آد که یکی از فایل های cab. روی سی دی نمی تونه کپی شه. بنابراین یا سی دی هرابه (که البته گفتی با چند تای دیگه هم امتحان کردی) یااین که cd rom کثیف شده و خوب نمی تونه فایل ها رو کپی کنه.

    امنحان کن ببیبن می تونی فایل ها رو دستی کپی کنی؟ یعنی توی ویندوز، سی دی رو open کن و همه فایل هاشو منتقل کن به یه فولدر توی هارد.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    همونطور كه دوست عزيز گفت فكر نكنم سي دي يا سي دي رام خراب باشه ممكنه ناقص باشه ( كه فكر نكنم ) . چون ميگن كه روي هارد كپي كردن
    نوع ويندوز 98 Se است يا 98 معمولي ؟
    ايا هارد شما ide است يا sata ؟
     
  9. Sherpa

    Sherpa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2005
    نوشته ها:
    554
    تشکر شده:
    60
    محل سکونت:
    بارگاه سوم
    سلام

    دوست عزيز حدس من اينه كه احتمالا پارتيشن بندي شما NTFS است چون با WinXp مشكل نداري ،
    براي ويندوز WinMe & Win98 شما بايستي با Fat32 پارتيشن بندي كنيد تا بتوني براحتي اين ويندوز ها را نصب كني .

    موفق باشيد
     
  10. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    پارتیشن fat32
    من خودم فکر می کنم از هارد باشه چون مثلا یه بازی سنگین که اجرا میکنم یه صدا از تو کیس میاد مثل وقتی ریستارت میکنه
     
  11. mahmood-gt2

    mahmood-gt2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    504
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    توی ماشین
    :wacko: :blink: :wacko: :blink:
     
  12. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    شما هنوز نفرموده اید که هاردتان IDE است یا SATA ؟
     
  13. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    اگر مشکل از دست دادن اطلاعات ندارید ، FDISK بکنید و از ابتدا وترتیشن بندی بکنید .
     
  16. Sherpa

    Sherpa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2005
    نوشته ها:
    554
    تشکر شده:
    60
    محل سکونت:
    بارگاه سوم
    سلام

    دوست عزيز فقط جهت اطلاع عرض ميكنم ، شايد بهتر باشه يه كمي دقيق تر و مطمئن تر بنويسي بلكه زودتر نتيجه بگيري ! منظورم اين تكيه كلام شماست فكر ميكنم ..... !!!

    موفق باشي
     
  17. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,721
    تشکر شده:
    232
    محل سکونت:
    My House
    منم دقيقا با نوتبوكم همين مشكلو دارم. نصب 98 به حدود 10 درصد كه ميرسه يهو يه error ميده و بعدش هنگ ميكنه.