سلام دوستان من یک Huawei Ascend G750 Honor 3X دارم که اندروید ٤.٢.٢ روش نصبه وقتی وارد بازی مثل Clash Of Clans یا Perfect Kick یا Little Empire یا... می شم خودتون می دونی اگر به جیمیل وصل نباشید اگر گوشیتون فرمت بشه یا بازی پاک بشه اکانت شما هم پاک می شه و دیگه نمی تونید بهش دسترسی پیدا کنید و باید بازی رو از اول شروع کنید حالا من وقتی در این بازی ها می زنم که به جیمیل وصل بشه همه چیز به طور معمولی میاد اما در نهایت یک لودینگ میاد و اون لودینگ بعد از ٢٠ ثنیه می ره اما به جیمیل وصل نمی شه مشکل از چی می تونه باشه؟
انواع فیلتر شکن ها رو هم تست کردم اما بازم نشد گوشی رو فرمتم کردم نشد و حتی مودم رو عوض کزدم انواع اینترنت ها رو تست کردم سرعت های مختلف و در نهایت نشد که نشد همه ی نرم افزار ها مورد نیاز هم آپدیت هست
ممنون می شم اگه کسی به این مشکل بر خورده و حل کرده و یا می دونه راه حل این مشکل چیه بگه
ممنون
انواع فیلتر شکن ها رو هم تست کردم اما بازم نشد گوشی رو فرمتم کردم نشد و حتی مودم رو عوض کزدم انواع اینترنت ها رو تست کردم سرعت های مختلف و در نهایت نشد که نشد همه ی نرم افزار ها مورد نیاز هم آپدیت هست
ممنون می شم اگه کسی به این مشکل بر خورده و حل کرده و یا می دونه راه حل این مشکل چیه بگه
ممنون