• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل بعد از نصب ویندوز 8

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان.
امشب اومدم ویندوز 8 نصب کردم در حالی که درایو ویندوز رو فرمتش کردم اما بازهم خیلی چیزا باقی موندن مثلا کوکی اینترنت و سایتایی که رفته بودم یوزر و پسوردم بودش هنوز.
دوباره ویندوز عوض کردم بازم همینطوری بودش.مثلا یه والپیپر انتخاب کرده بودم برا ویندوز که اون بودش و بعد از نصب ویندوز پاک نشدش.
به نظرتون مشکل از چی هست؟چیگار کنم خوب بشه؟
ویندوز رو از کینگ پرند نصب کردم

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
سلام دوستان.
امشب اومدم ویندوز 8 نصب کردم در حالی که درایو ویندوز رو فرمتش کردم اما بازهم خیلی چیزا باقی موندن مثلا کوکی اینترنت و سایتایی که رفته بودم یوزر و پسوردم بودش هنوز.
دوباره ویندوز عوض کردم بازم همینطوری بودش.مثلا یه والپیپر انتخاب کرده بودم برا ویندوز که اون بودش و بعد از نصب ویندوز پاک نشدش.

Clean install کردی یا آپگرید ؟

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
آپگرید نزدم اونی که زده بود نصب ویندوز با پاک کردن تمامی فایلها.همه نرم افارها پاک شدن فقط یه چیزایی موندن از قبل
ویندوز 8 معمولا تنظیمات ویندوز قبلی شما رو نگه میداره .

اگر می خواید Clean install کنید یا در واقع هیچ اثری از ویندوز قبلی نداشته باشید باید ویندوز رو بوت کنید و سپس اقدام به نصب اون کنید .
معمولا با برنامه ای که تو ویندوز بعد از گذاشتن دی وی دی اجرا میشه اقدام به نصب ویندوز می کنن که شما هم فکر کنم به این شکل نصب کردید .

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
ویندوز 8 معمولا تنظیمات ویندوز قبلی شما رو نگه میداره .

اگر می خواید Clean install کنید یا در واقع هیچ اثری از ویندوز قبلی نداشته باشید باید ویندوز رو بوت کنید و سپس اقدام به نصب اون کنید .
معمولا با برنامه ای که تو ویندوز بعد از گذاشتن دی وی دی اجرا میشه اقدام به نصب ویندوز می کنن که شما هم فکر کنم به این شکل نصب کردید .

نه دوست عزیز منم بوت کردم بعدش درایو مربوط به ویندوز رو فرمت کردم و ویندوز رو نصب کردم!

Maz!ar

Registered User
لایک‌ها
38
خب همينطوري چرا استفاده نميكنيد؟
بعدش هم حالا كه نصب كرديم از بخش setting اگه گزينه remove everything رو بزنيد خودش اتومات همه چيز رو پاك ميكنه و دوباره نصب ميشه، همون چيزي كه ميخواين، عكس هم گزاشتم

dy6e6y7y.jpg

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
خوب اینطوری به نظر شما ایرادی نداره؟خواستم کامل پاک بشه ویندوز دوست عزیز
کامل نمیخوام پاک بشه که آخه توی درایورهای دیگه کلی اطلاعات دارم دوست عزیز

Maz!ar

Registered User
لایک‌ها
38
اره مطمين نيستم شايد بقيه درايوها هم پاك بشن!
نه خب شما گزينه ي اول رو بزنيد! تمام تنظيمات پاك ميشن اما فايلهاي شخصي هم حتي ميمونن ولي تمام برنامه ها پاك ميشن من از اين استفاده كردم، بزن refresh pc

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
اگه فرمت کرده باشید امکان نداره...چیزی باقی مونده باشه

ghazal-m

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوستان.

شما اگر با دیسک ویندوز بوت کنید و بعد فرمت کنید درایو رو یعنی گزینه فرمت رو بزنید غیر ممکن هست چیزی باقی مانده باشه
حتما درایو شما فرمت نشده است

mojtabadehghan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا شما یه کار کن! اون پارتیشنی که میخوای توش ویندوز نصب کنی رو به جای Delete ، Format کن!
خیالت راحت!بقیه درایوهات سر جاش میمونه و اطلاعاتت پاک نمیشه :)

بالا