آژانس هواپیماییexchanging

مشکل : به یکباره صفحه مانیتورم سیاه میشه و ... و گاهی ریستارت میشه .

شروع موضوع توسط Blueray ‏27 فوریه 2010 در انجمن ویندوز

  1. Blueray

    Blueray Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Calgary
    سلام خدمت دوستان و فعالان فروم .

    یکماه از نصب ویندوز سون ام میگذره .
    سیستم هم نو و جدید هست (تازه خریدم) .
    از حدود یک هفته پیش گاهی شب ها که سیستم روشن بود برای دنلود ، صبح که پا میشدم میدیدم خاموش شده و دنلودم قطع شده !
    دو سه روزی هم هست که موقع کار کردن با سیستم مثلا وبگردی ، ناگهان مانیتورم سیاه میشه و این کار در لحظه ی وقوع با افزایش خیلی کم صدای فن همراه است که با گذشت زمان صدای فن کمتر میشه ! ولی خود کیبورد و ماوس و نمایشگر کیس روشن هستند . در حالیکه کیبورد روشن هست ولی وقتی کلید NUM Lock رو میزنم ، از حالت روشن که هست ، خاموش نمیشه .
    ابتدا فکر کردم مشکل از Aero شاید باشه و غیر فعال کردم ولی مشکل باقی بود .
    صد درصد که مشکل از مانیتورم نیست .
    حدس میزنم شاید مشکل از هارد باشه چون هر ساعت یکبار صدایی مثل صدای خاموش شدن موتور یخچال ازش میاد .
    باز هم بعید میدونم این علایم که ذکر کردم ، نشاندهنده ی خاموش شدن هارد باشه .
    سی پی یو هم که فکر نکنم مشکل داشته باشه .

    یکبار که موقع کار مانیتور خاموش شد ، کمی بعدش سیستم ریستارت شد .
    ولی چند مورد بعدی حتی ریستارت نشد و در همون حالت موند و حتی کلید های restart و shotdown روی کیس هم کار نمیکردند در حالیکه نمایشگر کیس روشن بود .

    خوب این مشکل حتی 3-4 بار پشت سر هم مثلا با فاصله نیم ساعت برام تکرار شد .
    لذا سیستم ام را با ویندوز سون 64 بیتی دیگرم بالا آوردم که این مشکل را فقط یک مرتبه پیدا کرد !!
    ولی خیلی بهتر از ویندوز قبلیه بود .

    خلاصه به نظر شما مشکل ویروسی هست یا سخت افزار مشکل داره ؟
    لطفا راهنماییم کنید . با تشکر.

    ************************************
    مشخصات سیستم :
    cpu : AMD phenomeII X4 955
    MB : GiGa GA-MA785GT-UD3H
    RAM : 2*2 GB Dual channel Patriot
    HDD : Samsung 500GB
    کارت گرافیک مجزا هم ندارم و آنبورد هست .
    Power : thermaltake 470W
     
    Last edited: ‏27 فوریه 2010
  2. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام Blueray عزيز [​IMG]

    . نميدونم قبلن در مورد اين سيستم با شما صحبتي داشتيم يا نه! (پيري هست و آلزايمر و هزار درد...) اما:

    1) برنامه مونيتورينگ دما و دور فن مادربوردتان را نصب نماييد و روش تست Stress پروسسور را از اينجا مطالعه و اجرا نماييد و ببينيد در چنين حالتي دما چقدر مي‌شود و آيا در استرس بالا اون مشكل پيش مياد يا نه؟

    2) برنامه VDR را از اينجا دنلود و با پسورد ILovePT باز و اجرا كنيد و روي دكمه System Information كليك كنيد و پس از اتمام كار برنامه فايل گزارشاتش در يك فايل ZIP در كنار فايل برنامه قرار مي‌گيرد. آن را برايم اينجا آپ نماييد. (ترجيحن در نسخه 32 بيتي ويندوز تست كنيد چون من آن را روي 64 تست نكردم. البته اگر يك تست هم روي 64 بكنيد ممنون مي‌شوم!) گذارش اين برنامه تا حدود زيادي خيالتان را بابت ويروسي بودن يا نبودن سيستمتان راحت مي‌كند!!

    3) برند رم و ظرفيتش را نوشتيد ولي باس و مدلش را نه!؟ اگه باس و شماره چيپش و DS يا SS و ... را هم بنويسيد خوبه در غير اين صورت خودتان با توجه به اين QVL مادربوردتان و توضيحات من در اينجا "روش صحيح انتخاب، خريد و تست حافظه" و "روش‌هاي نصب حافظه به كانفيگ‌هاي مختلف" ببينيد و همچنين ببينيد آيا رمتان در QVL مادربوردتان هست و آيا آن را درست كانفيگ نموده‌ايد يا نه؟! در ضمن ضرر ندارد يكي از رم‌ها را خارج نماييد(به كانفيگ مادربورد هم دقت نماييد) و ويندوز را دوباره نصب نماييد و ببينيد با يك رم چنين مشكلي داريد يا نه؟!

    4) فكر كنم چند وقت پيش با شما بود كه در مورد تست هاردديسك با SMART صحبتي شد؟! در تمام زمان تست آن را فعال نگاه داريد و زمان چك را بسيار كم نماييد. زماني كه اين برنامه فعال هست لازم نيست SMART از بايوس هم فعال باشد! آن را خاموش نماييد.(پيش فرض مادربورد هاي گيگا خاموش هست)

    . اگر مورد ديگري يادم بياد عرض خواهم نمود ولي فعلن هميناست!....منتظرم.....

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    88/12/08
    [​IMG] [​IMG]
     
  3. Blueray

    Blueray Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Calgary
    به به سلام دوست عزیز ، igimax جان حال شما الحمدلله خوب است ؟
    دوباره به زحمت انداختمتون .
    بله من قبلا در مورد مشکلات هارد با شما صحبت کرده بودم .
    راستی امروز زوی هر دو تا ویندوزم کار کردم و یکبار هم دچار مشکل نشد .
    با توجه به وقوع چند مرتبه پشت سر هم و اکثرا پس از روشن بودن طولانی سیستم ، اندکی حدس شما مبنی بر گرم شدن زیاد سیستم را محتملتر میدونم .
    تست هایی که فرمودید هم انشالله تا فردا شب انجام میدم و جوابش رو خدمتتون عرض میکنم .
    مشکل عجیبی هست . اینکه مانیتور خاموش بشه ولی کامپیوتر روشن باشه و دگمه های کیس و کیبورد کار نکنند ولی روشن باشند !! در ضمن وقتی مجبور میشدم برق کیس رو قطع کنم و دوباره روشن کنم ، اون گزینه های start windows Normally و ... هم میومد ! فکر کنم به معنی این هست که سیستم وقوع خطا رو درک کرده .

    با تشکر.
     
  4. Blueray

    Blueray Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Calgary
    خوب سلام دوست عزیز.
    من کمی درگیر کارهام بودم و نتونستم برای خودم وقت کافی بگذارم .
    (شارژ اینترنتم هم به ته رسیده و مجبورم 3-4 روزی از اینترنت دل بکنم !)
    علی ایحال این نتایجی هست که تونستم از تست استرس و همچنین اجرای برنامه ی VDR شما بدست بیارم :

    http://ifile.it/0dwpgir/VDRReport_seven32.dat

    برای تست استرس برنامه ی Birnin Test رو نصب کردم و یکبار همه ی تستهاش رو با هم انجام دادم که این نتیجه اش هست :

    [​IMG]

    که همه چیز ok بود .
    سپس طبق روش شما 5 دقیقه سیستم رو در حالت idle گذاشتم و نتیجه چنین بود ، (دمای فن 39 درجه و گاهی 38 درجه بود) :

    [​IMG]

    و در ادامه calculator رو باز کردم و هدد مثلا 88888 رو دادم که فاکتوریل بگیره ولی پس از 2 بار ok کردن ، خطای Overflow داد ! :

    [​IMG]

    لذا از برنامه ی تست مجزای سی پی یو ی BIT استفاده کردم که مشکلی گزارش نشد و دمای فن و .. هم تو عکس مشخصه ، در دمای زیاد روی لود 100% مشکلی بوجود نیومد :
    (این یکی تسته 3 دقیقه ای طول کشید)

    [[​IMG]

    http://upload.doostjoon.com/images/18Passed_CPU_Test_.jpg

    در مورد نصب برنامه اسمارت .. انشالله فردا تستش میکنم .

    رم من هم 2 عدد ماژول در یک بسته با باس 1333 و از نوع DDR3 هست که به صورت دو کاناله تصب کردم .

    ...

    با تشکر از شما .
     
    Last edited: ‏1 مارس 2010
  5. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام Blueray عزيز [​IMG]

    . ممنون از اعلام نتيجهو اما:

    . تست Stress مشكلي نداره و همه چيز اوكي...

    . چيز مشكوكي در هيجا ديده نشد....(ماشالله ESET NOD32 Antivirus و PC Tools Firewall Plus و Panda USBVaccine و... چقدر ايمني بالاست اونجا!!!) راستي اين برنامه ما مگه فايل Zip درست نكرد كه شما فايل Dat را برايم فرستاديد؟! [​IMG]

    . خوب در اين مورد، من در جداول QVL رم Patriot تست شده در 1333 نديدم! در باس‌هاي ديگه چند مدلي موجود بود ولي در اين باس نه! اجالتن هر وقت وقت كرديد فقط يك ماژول رم 2 گيگ را در بانك يك حافظه قرار دهيد و چند روزي با آن سپري نماييد و ببينيد آيا مشكلي پيش مي‌آيد يا نه؟!

    . من كتاب مادربورد را گذاشتم براي دنلود در اكنت شبانم. فردا نگاش مي‌كنم ببينم آيا كانفيگ خواصي هست در مورد رم‌ها يا نه!؟
    . داشتم در نوشته اول شما دنبال مطلبي مي‌گشتم تا ببينم چه زمان‌هايي بيشتر چنين مشكلي پيش مي‌آيد كه ناگهان جمله فوق را كه قبلن متوجه نشده بودم ديدم!!!! دكمه ريست كيس هم عمل نمي كرد!!!؟؟؟؟ [​IMG] اوه‌ه‌ه‌ه.... آقا اين نشانه خوبي نيست!!! ممكنه مشكل از مادر بوردتان باشد!!! در مواردي كه با مادربرد‌هاي مشكل دار برخورد مي‌كردم دكمه ريست كار نمي‌كرد ولي نگاه داشتن چند ثانيه كليد Shotdown باعث خاموش شدن سيستم مي شد. حالا شما تست تك رمي و هاردديسك را كه انجام داديد اگر مشكل پا بر جا بود يه Update BIOS بكنيد(اگر نسخه بالاتري براي بايوستان موجود باشد) و ببينيد آيا مشكل حل مي‌شود يا نه اگر نشد ديگه مشكل به احتمال زياد از مادربورد هست....

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    88/12/10
    [​IMG] [​IMG]
     
    Last edited: ‏1 مارس 2010
  6. Blueray

    Blueray Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Calgary
    سلام دوست عزیزم ،
    وای خدا نکنه ، چقدر از آپدیت کردن بایوس بدم میومد ، آخرش دارم دچارش میشم .

    والله دوباره بگم تو یک مقطع زمانی یکروزه (همین چند روز قبل که مجبورم کرد پست بزنم) چند بار پشت سر هم این اتفاق افتاد ولی تو این 2-3 روز اخیر فقط 1 یا نهایتا 2 بار بود که وقتی کامپیوتر روشن رو ساعتی رها میکردم و برمیگشتم ، ریستارت شده و روی صفحه ی welcome مونده بود .

    والله به قول شما کار نکردن دکمه ی پاور کیس (هر دو تاشون) توی اون موقعیت خیلی عجیب هست [​IMG]
    و من رو مجبور میکرد برق کیس رو قطع کنم .
    وای خدا جونم من که کامپیوتر نو خریدم .
    چرا هر روز یه ادایی در میاره ؟؟ اون از هاردش اینم از مادربوردش که نصف یک شبانه روز تو پاساژ ها دنبالش گشتم تا پیدا کردمش. اتفاقا توی سایت AMD همین مادربورد برای سی پی یو ام پیشنهاد شده بود .
    ولی خوب رم از دستم در رفت و نمیدونم رو حساب بی دقتی یا قیمت کمش بود که این ماژول ها رو خریدم 97000 تومن ولی جزو ساپورت لیست مادربورد نبود .
    کلا از سی پی یو کار نمیکشم .

    ....
    با تشکر از شما که من رو آگاهتر کردید .
    فعلا کارم گیره به سیستم و خیلی سخته دوباره بازش کنم و سیستم عوض کنم .
    ولی ظاهرا قضیه حیاتی هست .
    خدا کنه اگه مشکل داشت ، گارانتی آواژنگ قبول کنه . در اونصورت هم باید یه مدت علاف بشم .:(:eek:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Blueray

    Blueray Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Calgary
    آهان راستی فرمت اون فایله dat بود نه زیپ ، توی همون فولدر برنامه هم تولید شد .
    شما با چی بازش کردید ؟ چون توی notepad باز نشد !
    ظاهرا همه برنامه ها رو هم لیست کرده .
    راستش نود32 رو کنار گذاشته بودم یه مدت چون از سی پی یو زیاد کار میکشید و مجبور میشدم صدای فن رو تحمل کنم . ولی مجبور شدم 2-3 روز قبل نصبش کنم .
    اون فایروال هم که خیلی عالی هست .
    راستش خیلی خیلی دلم میخواست و میخواد که توی یک زمان مناسب و جای مناسبترش ، در مورد انواع برنامه هایی که نصبشون برای حفظ قسمت های مختلف امنیت یک سیستم لازم هست ، از جنابعالی سوال بپرسم .
    مثلا آنتی تروجان ، آنتی اسپم ، آنتی ویروس ، فایروال، ... و مطمئنا هر شرکتی توی یک مورد عالی هست و استفاده از all in one هم توصیه نمیکنید و ....
    به امید اون روز .

    با تشکر فراوان .
     
  9. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام Blueray عزيز [​IMG]

    . آقا دفترچه مادربورد رو نگاه كردم، صفحه 16 آن جدول انواع كانفيگ ماژول‌هاي حافظه هست. در جدول فقط حالات 2 ماژول و 4 تايي موجود هست و 1 يا 3 تايي بر اساس اين جدول پشتيباني نمي‌شود. در ضمن پاين جدول نوشته اگر فقط 2 تا رم داريد بهتره كه در خانه‌هاي 1 و 2 قرار گيرند (دو خانه كنار هم و نزديك پروسسور)

    . اما پايين همون صفحه در قسمت شماره 1 نوشته "اگر فقط از يك ماژول استفاده نماييد، مد دوال چانل فعال نخواهد!" (خوب اين كه معلمه!) حالا نميدانم اين جمله حكم خبري داره يا معنيش مي تونه اين اشه كه مي توان روي اين مادربورد فقط يك ماژول هم گذاشت!؟ خوب كافيه يكي بگذاريد و اگر سيستم با همان يك دانه روشن شد كه احتمالن مشكلي نيست و اگر روشن نشد يعني جمله فوق خبري و آموزشي بوده!!!!

    . بنابراين اگر امكانش براتون هست از دوتا رم موجود در دفترچه روي مادربوردتان تست نماييد..... خودتان را گول نزنيد!!! اگر مادربورد خراب باشد به مرور زما خودش درست نمي شه و بهتره همين الان مطمئن بشويد كه اشكال از كجاست!!؟؟ تا بتوانيد از گارنتي استفاده نماييد.
    . آره! يادم رفت بگم بعد از اتمام گزارش گيري بايد روي دكمه انتهايي يعني Send...o هم كليك كنيد تا فايل Zip به شما بدهد!

    . [​IMG] اون فايل كد شده هست! اون برنامه را من نوشته‌ام و قرار بود يك برنامه ويروس ياب Autorun و پاك كننده و ترميم كننده خرابي‌هاي آنها باشد. كه خورد به گرفتاري من و .... الا فقط قسمت اسكنش كار ميكنه كه در همان Sys info هست....

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    88/12/11
    [​IMG] [​IMG]
     
  10. Blueray

    Blueray Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Calgary
    سلام عزیز دل ،دوست گل ، igimax جان ، ببخش که این مدت نتونستم بیام .:blush:
    راهکارهای شما رو اون موقع بررسی کردم ولی در حین انجام آن ، مشکلم به طرز واقعا عجیبی حل شد .
    آنگونه که باور کردنی نبود این علایم به آن مشکلات ختم میشود !!!

    قضیه از این قرار بود که کابل بزرگ پاور که به مائربورد وصل میشد ، از یک طرف سنگینی میکرده و باعث شده بود که سوکت این کابل از سمت بالا اندکی بیرون بیاید .
    البته این اتفاق در اثر چند مرتبه باز و بست کردم سیم پاور فن دوم هم ( که اتفاقا کنار سوکت پاور مادربورد بوده و احتمالا دست من به آن هم برخورد میکرده و طی چند مرتبه اون رو شل کرده بوده) رخ داده بود .
    خلاصه این جوری میشده که هر روز این بیشتر شل میشد و علایم وخیم تر میشد تا اینکه روز آخری هرچی من ری استارت زدم ، سیستم بالا نمیومد ولی برق داشت !!

    اون مساله که با افزایش فشار به سی پی یو هم گاهی سیستم نیمه خاموش میشد ، خیلی جالبه که در اثر چه مساله ی فیزیکی مسخره ای رخ میداد . این قضیه که بای فن سی پی یو به کابل مادربورد میخورده و احتمالا من فکر میکنم اون رو تکون میداده و یا اینکه برق مادربورد نه اینکه کامل وصل نبوده ، با توان یا ولتاژی متصل میشده که جوابگوی کار زیاد نبوده !!!:wacko:

    بهر حال این همه علایم عجیب تنها در اثر یک کار سخت افزاری ساده بوقوع پیوست و فکر کنم یک تجربه ی جالبی برای من هم شد .
    من اذعان و ایمان داشتم که سیستمم مشکل نداره .
    خدا رو شکر کارم به گارانتی و اینا نکشید و تونستم پروژه درسی ام رو پیش ببرم .

    و در آخر باز هم تشکر از شما دوست و راهنمای عزیز من :heart:
     
  11. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام Blueray جان[​IMG]

    . ببخشيد اگر دير جواب مي‌دهم! به دليل مشكلاتي كه برايم پيش آمد از 11 فروردين تا كنون به اينترنت دسترسي نداشتم! عجب اين كامپيوتر بازي‌هايي سر آدم در مياره!!!؟؟؟ پس مشكل از كابل پاور مادربورد بود!؟ خوب بالاخره خداراشكر كه در نهايت مشكل به خوبي و خوشي و بدون نياز به تعويض چيزي! حل شده... انشاالله كه همواره هرتز پروسسور كامپيوترت يكنواخت و بدون نوسان بتپد!

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    89/02/11
    [​IMG] [​IMG]