• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل بی خوابی

Bkb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من 24 سال سنم هست و کلا از 18 سالگی حدودا بود که به محض گذشتن ساعت از حدود 12 کلا خوابم میپره و انرژی زیادی پیدا میکنم و هیچجوره خوابم نمیبره و بعد که صبح میشه حدود ساعت 7 بی حال میشم و میخوابم تا حدود ساعت 12 ظهر و دوباره بیدار میشم تا شب. بعضی روزهاهم حتی سعی کردم و روز نخوابیدم با سختی زیاد و شب دوباره خوابم پریده. خیلی کم پیش میاد که بتونم شب بخوابم که اونم قبل از 12 میخوابم و خود به خود ساعتای 4 اینا بیدار میشم. اگرم به زور بخوام بخوابم فرداش به شدت عصبی میشم ولی اگر همون حالت طبیعیمو طی کنم زندگیم عادیه. خیلی دوست دارم 2باره مثل قبل شبها بخوابم. در ضمن پیش دکتر هم رفتم و قرصها روم اثری نداشت فقط قرص بخورم صبح بیشتر خوابم میگیره و تا 2-3 میخوابم. گاهی هم پیش میاد که چندروز نمیخوابم و احساس خستگی هم ندارم و بعد 1 روز کامل میخوابم.
اگر دکتر خوبی میشناسید یا خودتون تجربه ای دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دقیقا منم قبل از ساعت 12 شب خوابم میگیره البته این موقع نمیخوابم ولی خیلی خوابم میگیره یعنی اگه برم تو رختخواب میخوابم اما ثانیه ایی از 12 شب بگذره عمرا دیگه خوابم ببره نمیدونم این حکایت 12 شب چیه o_O خیال کردم فقط خودم اینطوریم

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام
من 24 سال سنم هست و کلا از 18 سالگی حدودا بود که به محض گذشتن ساعت از حدود 12 کلا خوابم میپره و انرژی زیادی پیدا میکنم و هیچجوره خوابم نمیبره و بعد که صبح میشه حدود ساعت 7 بی حال میشم و میخوابم تا حدود ساعت 12 ظهر و دوباره بیدار میشم تا شب. بعضی روزهاهم حتی سعی کردم و روز نخوابیدم با سختی زیاد و شب دوباره خوابم پریده. خیلی کم پیش میاد که بتونم شب بخوابم که اونم قبل از 12 میخوابم و خود به خود ساعتای 4 اینا بیدار میشم. اگرم به زور بخوام بخوابم فرداش به شدت عصبی میشم ولی اگر همون حالت طبیعیمو طی کنم زندگیم عادیه. خیلی دوست دارم 2باره مثل قبل شبها بخوابم. در ضمن پیش دکتر هم رفتم و قرصها روم اثری نداشت فقط قرص بخورم صبح بیشتر خوابم میگیره و تا 2-3 میخوابم. گاهی هم پیش میاد که چندروز نمیخوابم و احساس خستگی هم ندارم و بعد 1 روز کامل میخوابم.
اگر دکتر خوبی میشناسید یا خودتون تجربه ای دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام زیاد نوشته بودی حال نداشتم بخونم
اما اگه مشکل خواب داری همین الان پاشو برو نزدیک ترین داروخونه و یه قرص دیازپام 5 بگیر. یک ساعت قبل از اینکه دوست داری بخوابی بخور ، 3 روز بعد بیدار میشی :general304:

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
سلام زیاد نوشته بودی حال نداشتم بخونم
اما اگه مشکل خواب داری همین الان پاشو برو نزدیک ترین داروخونه و یه قرص دیازپام 5 بگیر. یک ساعت قبل از اینکه دوست داری بخوابی بخور ، 3 روز بعد بیدار میشی :general304:
من به توصیه شما رفتم روانشناس ، دیروز رفتم ، شب هم خوابم برد
واقعا صحبت کردن با روان شناس با صحبت کردن یک دوست فرق داره ، با وجودی اینکه روانشناس من زیاد تو رشته اش مهارت نداشت
ولی نامرد 25 تومن گرفت : دی ، پول یه ماهم بود آ
d

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
من به توصیه شما رفتم روانشناس ، دیروز رفتم ، شب هم خوابم برد
واقعا صحبت کردن با روان شناس با صحبت کردن یک دوست فرق داره ، با وجودی اینکه روانشناس من زیاد تو رشته اش مهارت نداشت
ولی نامرد 25 تومن گرفت : دی ، پول یه ماهم بود آ
d
خب دیگه مشکل شما درمان شد خدا رو شکر . اما هر کسی یه نسخه داره کامرون جون . من نسخه ی شما رو با انجلینا جولی جونم یکی نمیکنم که :general304: . هر کدوم یه قلقی دارن :general304:
25تومن هم پول دادی اما هیچ اقدام عملی نکردی که توی پ خ بیشتر توضیح دادم واست . برو توبه کن :general707:

بالا