• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل تعداد not found در وبمستر گوگل

MANI_111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

من به دلیل نقل مکانی که از نیوک به وردپرس داشتم و ناخواسته تغییرات زیادی در لینکهای سایتم ایجاد شد .. افزونه ی 404 ریدایرکت رو نصب اما تعداد 64000 عددی not found ها کاهش پیدا نمیکنه ... هر بار هم به در بخش not found روی fix problem کلیک میکنم اما تعدادش تغییری نمیکنه .. روی یک نمونه از لینکهایی که لیست کرده کلیک میکنم سالمه و ریدایرکت میشه به صفحه اصلی ...
http://aksup.ir/images/kz08yifyc8jr336hor0.jpg

ممنون میشم منو راهنمایی کنید واسه به صفر رسوندن این ارور

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
نمیدونم این نقل مکان رو کی انجام دادید ولی به خاطر همون نقل مکان هست که این مشکل پیش اومده
البته این رو هم بگم که اگه انتقال سرور هم دادید میتونه تو این موضوع دخیل باشه
به هر حال تنها کاری که میشه انجام داد فقط صبره و با افزونه ای که نصب دارید فکر کنم تا چند روز دیگه به کمترین مقد برسه این عدد

MANI_111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نمیدونم این نقل مکان رو کی انجام دادید ولی به خاطر همون نقل مکان هست که این مشکل پیش اومده
البته این رو هم بگم که اگه انتقال سرور هم دادید میتونه تو این موضوع دخیل باشه
به هر حال تنها کاری که میشه انجام داد فقط صبره و با افزونه ای که نصب دارید فکر کنم تا چند روز دیگه به کمترین مقد برسه این عدد

سپاس از شما بابت توجه
انتقال رو حدود 4 ماهی میشه که انجام دادم .. اما با افزونه ی 404 ریدایرکت حدود 2 ماهه آشنا شدم ..
تعداد ارورها بعد از انتقال حدود 200000 بود که به مرور کاهش پیدا کرد و به این مقدار رسید
امروز دوباره کاهش پیدا کرد و به 63000 رسید اما فقط 1000 کاهش داشتم
الان هم توی بخش not found که میرم هیچ لینکی لیست نشده و فقط زده 63000 !!
به نظر شما الان روی چه حسابی این تعداد رو زده ؟!!

MANI_111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان هر روز باید در بخش not found گوگل وبمستر .. من 1000 اروری که لیست میکنه رو fix problem کنم ....
اینطوری اگه بخوام پیش برم که 2 ماه طول میکشه واسه صفر شدن کامل !!
کسی راه حلی نداره ؟!

بالا