آژانس هواپیماییexchanging

& مشکل تو تایپ انگلیسی و فارسی دارم &

شروع موضوع توسط mahanq&a ‏13 نوامبر 2005 در انجمن phpBB - پی‌اچ‌پی بی‌بی

  1. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    دوستان سلام
    من یه فروم رو لوکال هاستم با موفقیت نصب کردم و همه جاش خوب کار میکنه به جز تو تایپ کردن. مشکل من اینه که وقتی میخوام به صورت فارسی بنویسم زبان باید به صورت EN باشه و وقتی میخوام به انگلیسی تایپ کنم چیزی تایپ نمیشه! حتی اگه آلت شیف کنم و FA بخوام تایپ کنم.
    در حالت EN فارسی تایپ میکنه و در حالت FA هیچی!.
    تو پوشه language هم lang_english رو دارم و هم lang_farsi رو.
    :(
     
  2. Danial-Dabiri

    Danial-Dabiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2005
    نوشته ها:
    432
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    خوب فارسی ساز phpbb با جاوا فارسی شده، برای تغییر زبان دکمه Scroll Lock رو باید بزنید!
     
  3. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    Danial-Dabiri جان سلام!
    دوست من ببین؛ خودت حساب کن که من چجوری به بازدید کننده هام میتونم بفهمونم که باید از Scroll Lock به جای آلت شیفت استفاده کنن؟!
    من نوشته تو رو تو یه تاپیک دیگه که مشکل آلت شیفت داشت خوندم و تو تمام فایلهایی که پسوند تی پی ال داشتن دنبال اون دو تا گزینه ای که گفته بودی گشتم؛ اما اثری از اونها نبود، (البته اونها رو به همون شکل جستجو کردم).
    باید شکل جستجو رو عوض کنم؟
    در ضمن اگه اون دو تا گزینه رو حذف کنم دیگه با آلت شیفت میشه زبان رو عوض کرد؟ تو پیشفرض زبان که تغییری داده نمیشه؟به هر حال که اونها پیدا نشد!!!
    یکی مشکا ما رو حل کنه!:wacko:
     
  4. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    عزیز جان من اصلاً تو فرومم نمیتونم انگلیسی تایپ کنم.
    تو حالت en فارسی تایپ میکنه و تو حالت fa هیچی!
    یکی کمکم کنه!
    کسی یه قالب فارسی شده که توش با alt+shift زبان تغییر کنه و مشکل تایپ فارسی و انگلیسی نداشته باشه سراغ داره. اگه آدرسشو لطف کنی یه دنیا مخلصتم.!:wacko: :blink: ;) :( :wacko: :blink:
     
  5. Danial-Dabiri

    Danial-Dabiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2005
    نوشته ها:
    432
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    اسکرول لاک برای این گذاشته شده که اگر کسی ویندوزش امکان تایپ فارسی نداشته باشه هم بتونه فارسی تایپ کنه.

    اگر میخوای این امکان رو حذف کنی، یا باید از یه قالب استفاده کنی که این امکان رو براش اضافه نکرده باشن

    یا اینکه همون این کد ، یا یه کدی شبیه این رو از input ها و textarea هات حذف کنی

    در تمامي فايل هاي قالب ، عبارات textarea و input رو يافته و عبارت


    کد:
    onKeyDown="FKeyDown();" onkeypress="FKeyPress();"

    رو اگر دارا بودن حذف کنید
     
  6. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    دارا نیست. چیکار کنم؟
    یعنی قالب من فقط تو کامپیوتر من جواب نمیده و تو بقیه ویندوزها جواب میده؟
    من با همین ویندوزم تو persiantools هم میتونم فارسی تایپ کنم هم انگلیسی! و زبان رو هم با alt+shift تغییر میدم پس چرا تو فرومی که رو لوکالهاست نصب کردم چه با alt+shift و چه با scrolllock تو حالت en فارسی تایپ میکنه و تو حالت fa هیچی!
    اگه قالب فارسی شده ای دارید که این مشکلات رو نداره بی زحمت بهم معرفی کنید.:(
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    Danial-Dabiri عزیز!
    آقا خیلی دمت گرم؛ فکر میکنم موقع جستجو ، کد رو اشتباهی جستجو میکردم که هیچ جا دارا نبود. به هر حال کار ما هم راه افتاد.
    آخی ... راحت شدم.
    :D :lol: :p :blush: :) :happy: :cool: :lol:
     
  9. Danial-Dabiri

    Danial-Dabiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2005
    نوشته ها:
    432
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    خدا رو شکر!!!

    موفق باشید!
     
  10. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
    Danial-Dabiri جان یه مشکل جدید پیش اومده!
    وقتی که عنوان تاپیک رو مینویسی و بعد بدنه پیام رو که وارد میکنی و قتی دکمه ارسال رو میزنی بدنه پیام درست و حسابی میاد اما تاپیک نصف حرف و نصف کد میاد:
    زبان معیار یا سلطه یک گو&#
    چه کار کنم؟
    من فقط
    PHP:
    onKeyDown="FKeyDown();" onkeypress="FKeyPress();"
    رو حذف کردم و کار دیگه ای نکردم!
     
  11. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    تقریباً فهمیدم عیب کار از کجاست!
    مشکل با ی فارسی هستش و اون رو به صورت 1740 نمایش میده و با بقیه حرفها مشکلی نداره!
    من رفتم و تاپیک رو با ي عربی امتحان کردم همه چیز درست شد. حالا اگه بخوام کاربر وقتی روی ی فارسی کلیک کنه ، کد مربوط به ي عربی به تایپ شه تا مشکلی تو نمایش تاپیک پیش نیاد باید چکار کنم؟
    ببینید تو بدنه پیام مشکلی ندارم و فقط تاپیکم ناجوره. اون فایلی که باید کدم توش تعویض بشه بی زحمت معرفی کن تا این کار رو انجام بدم!;)
     
  12. mohsenD

    mohsenD Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    من هم این مشکل رو دارم، اگه به جوابی رسیدی و مشکلت حل شده، راه حلش رو اینجا بنویس تا من هم بدونم
    مرسی
     
  13. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    ما هم قالب دم دست داريم هم فارسي ميكنيم...منتها...اين يه نمونشه...forum.tarhweb.com
    تم رو ميگما...
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    :wacko: :wacko: :wacko:
    بالاخره چیکار کنم؟
    حتماً یه راه حلی داره !
    فکر نمیکنم کار خیلی بزرگی باشه.
    مثلاً تو همین تالار هیچ مشکلی با حرف یا وجود نداره.
    ehsan جان مشکلت رو چطور حل کردی؟
    اگه کسی از دوستان بلده بگه.:blink:
     
  16. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    يعني اينقدر سخته كه نميتونيد حلش كنيد؟؟؟؟واقعا!!!!!
     
  17. Danial-Dabiri

    Danial-Dabiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2005
    نوشته ها:
    432
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    یه سوال نا مربوط

    از فایل زبان کی استفاده میکنی؟ مهدی کرامتی یا مجید علویزاده؟
     
  18. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    Danial-Dabiri جان از مهدی کرامتی استفاده میکنم!
    ولی طبق آموزشهایی که تو بالا بهم دادی اون رو از کار انداختمش دیگه؟ یا نه؟
    به هر حال این مشکل هم به دست خودت حل میشه. لطفاً دیگه بیشتر از این کشش ندید که وویگولنزج تالار گفتگوی این بد بیده!
     
  19. Danial-Dabiri

    Danial-Dabiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2005
    نوشته ها:
    432
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    خوب علت همونه که از مهدی کرامتی استفاده میکنی، مهدی کرامتی انکودینگ فایلهاش arabic ــه در حالیکه ماله مجید unicod ــه
     
  20. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    :eek: :blink: :eek: :blink: :wacko: :eek: :blink: :eek: :wacko: :blink: :eek: :blink: :wacko: :eek: :blink:

    Danial-Dabiri جان قربونت برم میشه همین فارومم رو یونی کد بکنم یا برم مال مجید رو دانلود کنم؟! اگه میشه چطوری و اگه نه بی زحمت آدرس مجید رو بده تا برم واسه دانلود.
     
  21. Danial-Dabiri

    Danial-Dabiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2005
    نوشته ها:
    432
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    ادرس سایت مجید انلاین forum.majidonline.com

    فارسی سازش رو هم از farsiprojects.com میتونی بگیری

    ولی فکر میکنم اطلاعات قبلیت رو باید یه جوری تبدیل کنی!
     
  22. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    من طبق پیشنهادت lang_farsi_utf-8.zip رو دانلود کردم، حالا این رو جایگزین کدوم فایل تو فرومم باید بکنم؟ تو کدوم قسمته؟:blush: