آژانس هواپیماییexchanging

مشکل تو فرستادن پست جدید

شروع موضوع توسط mostafa_gm ‏26 نوامبر 2005 در انجمن گفتگو پیرامون مسایل مربوط به فروم

  1. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,721
    تشکر شده:
    232
    محل سکونت:
    My House
    من یکی دو روزه که هر وقت میخوام یه پست جدید بفرستم تا دکمه submit reply رو میزنم این صفحه The page cannot be displayed رو میاره! البته پست فرستاده میشه.
    نمیدونم کسی این مشکلو داره یا از کامپیوتر منه؟
     
  2. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    من تابستون اين مشكل رو زياد داشتم! گمونم از انگولكهاي ISP ات باشه! كلا با دكمه هاي ديگه هم امتحان كن! مثلا search ، اونجا هم احتمالا همين مشكل رو خواهي داشت.
     
  3. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,721
    تشکر شده:
    232
    محل سکونت:
    My House
    آره همینطوریه.
    حالا چه خاکی تو سرم بریزم؟
     
  4. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    ماله سرعته کمه!
    منم همین مشکل رو داشتم!
    کارتم رو عوض کردم درست شد!
     
  5. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,721
    تشکر شده:
    232
    محل سکونت:
    My House
    آخه هیچ جای دیگه اینطوری نیست فقط همین جاست اونم همین چند روزه اینطوری شده.
     
  6. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    873
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
    نه اینجا هم تازگی ها اینجوری شده
    این پهانی باندش کمه
    نمی دونم چه مرگشه
    4 تا آدم که می بینه هل می شه
    بالا نمی یاد
    بی معنی
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    مال من ديروز و امروز دقيقا 3 بار اينجوري شد! آخريش همين نيم ساعت پيش بود. ولي خب تابستون يه مدت بدجوري اين مشكل كلافه ام كرده بود. تاپيكي كه من اون موقع زدم هنوز هم هست! ايناهاش : http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=25336
    شماها هم يه نگاه به اين تاپيك بندازين. ضرر نمي كنين.
     
  9. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    هيچ ربطي به سرعت كم يا زياد نداره ! من الان Dialup دانلودم زير 6 نمياد ! ولي اين مشكل رو دارم ... مشكل هم از ISP هست ... يعني داتك با پي تي مشكل داره ! وقتي از اين برنامه SecureGT استفاده ميكنم ديگه مشكل ندارم .
     
  10. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    این مشکل رو منم دارم دارم با این برنامه هه مشکل حله؟
     
  11. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  12. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    واسه شما حاجی مایه کاری حساب میکنن! [​IMG]
     
  13. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    [​IMG]
    دستشون درد نكنه .
    ولي جدا منم تو تابستون اين مشكل رو خيلي با پي تي داشتم اما خيلي وخته اين مشكل رو ندارم[​IMG]
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    تابستون زیاد بود ولی الان هم من دارم این مشکلو [​IMG]
     
  16. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    مرورگرت چيه ؟ با مرورگري غير از اوني كه الان استفاده ميكني هم امتحان كردي؟
     
  17. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    نه حاجي من رو اين لپتاپه فقط IE دارم وقت(حال) اینکه چیز دیگه روش بریزم ندارم! [​IMG]
     
  18. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    چه بد [​IMG]
    البته از اونجايي كه شايان هم اين مشكل رو داره و بعيد از IE استفاده كنه واسه همين نميشه مشكل رو از مرورگر هم دونست . [​IMG]
     
  19. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    ما که شکایتی نداریم پستامون فرستاده میشه دیگه [​IMG]