سلام دوستان
حقیقت مشکلو خلاصه میگم
من سه ماهی هست با ملی مارکت کار میکنم
تقریبا هم 100-150 برداشت داشتم ازشون ..
دو ماه هیچ مشکلی نبودو دامینی که پارک کرده بودم اوکی بود و لینکا به اون وصل بود
ولی الان دو سه هفته هست که یه چیز عجیب دیدم
اول تو دوتا از سایتام که پاپ اپ ملی مارکت رو زده بودم علاوه بر پاپ اپ های من پاپ اپ یه فروشگاه دیگه هم به ادرسه فروشگاه وردسا باز میشه !!!
من اول فک کردم کدو اشتباه زدم .. رفتمو کدا رو کامل پاک کردمو از نو زدم
واسه یه ساعت مشکل حل شد بعد باز دیدیم نه این سایته باز میشه !!
خلاصه که تیکت زدم به مدیریتو اونا به من گفتن شما یه کدی زدی تو هدرتون که این سایت باز میشه !!! اصلا من همچین چیزی نزده بودم تا حالا
خلاصه رفتم پاکش کردم باز بعد از یک روز این پاپ اپه ظاهر شد و من کلا از خیر پاپ اپ گذشتمو برداشتم کدشو
امروز رفتم تو سایتم یه چیز جدید دیدم ...
دیدم کلیه لینک های بنر ها پستت های ثابت و .... همه به جای اینکه بره به دامین من وصل یشه به همین سایت یعنی فروشگاه وردسا
این به نظر شما عجیب نیست ؟؟؟
بهشون پیام زدم هنوز جوابی به من ندادن ولی واقعا این جز سو استفاده هیچ چیز دیگه نیست ...
دیدم الان دو هفتس من هیچ فروشی و ثبتی نداشتم نگو لینکا وصل بود به این سایته و داشتن سو استفاده میکردن ...
خلاصه که من از خیر این ملی مارکت گذشتم ولی تا بهم جواب قانع کننده ندن بیخیال نمیشم
خواهشا کسایی هم که کدای ملی مارکتو زدن یه چک بکنن ببینن مشکل منو دارن یا نه
حقیقت مشکلو خلاصه میگم
من سه ماهی هست با ملی مارکت کار میکنم
تقریبا هم 100-150 برداشت داشتم ازشون ..
دو ماه هیچ مشکلی نبودو دامینی که پارک کرده بودم اوکی بود و لینکا به اون وصل بود
ولی الان دو سه هفته هست که یه چیز عجیب دیدم
اول تو دوتا از سایتام که پاپ اپ ملی مارکت رو زده بودم علاوه بر پاپ اپ های من پاپ اپ یه فروشگاه دیگه هم به ادرسه فروشگاه وردسا باز میشه !!!
من اول فک کردم کدو اشتباه زدم .. رفتمو کدا رو کامل پاک کردمو از نو زدم
واسه یه ساعت مشکل حل شد بعد باز دیدیم نه این سایته باز میشه !!
خلاصه که تیکت زدم به مدیریتو اونا به من گفتن شما یه کدی زدی تو هدرتون که این سایت باز میشه !!! اصلا من همچین چیزی نزده بودم تا حالا
خلاصه رفتم پاکش کردم باز بعد از یک روز این پاپ اپه ظاهر شد و من کلا از خیر پاپ اپ گذشتمو برداشتم کدشو
امروز رفتم تو سایتم یه چیز جدید دیدم ...
دیدم کلیه لینک های بنر ها پستت های ثابت و .... همه به جای اینکه بره به دامین من وصل یشه به همین سایت یعنی فروشگاه وردسا
این به نظر شما عجیب نیست ؟؟؟
بهشون پیام زدم هنوز جوابی به من ندادن ولی واقعا این جز سو استفاده هیچ چیز دیگه نیست ...
دیدم الان دو هفتس من هیچ فروشی و ثبتی نداشتم نگو لینکا وصل بود به این سایته و داشتن سو استفاده میکردن ...
خلاصه که من از خیر این ملی مارکت گذشتم ولی تا بهم جواب قانع کننده ندن بیخیال نمیشم
خواهشا کسایی هم که کدای ملی مارکتو زدن یه چک بکنن ببینن مشکل منو دارن یا نه