• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل جدید ما با سو استفاده های ملی مارکت

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
آقا این همه همکاری در فروش شما برو با یکی دیگه کار کن ملی مارکتم فکر نمیکنم گیر یه نفر باشه
تاپیکم به مدیرا بگین پاکش کنن بره
اعصاب خودتونم خورد نکنین

والا :D

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
آقا این همه همکاری در فروش شما برو با یکی دیگه کار کن ملی مارکتم فکر نمیکنم گیر یه نفر باشه
اعصاب خودتونم خورد نکنین

والا برای ما رضایت افرادی که از همکاری با ما جدا هم می شن مهمه، اگر واقعا مشکلی از طرف ما باشه حتما رسیدگی می کنیم و ....

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
اعصاب خودتونم خورد نکنین

جالب اینجاس من نگفتم نظر بدید که من چیکار کنم :D
جالب تر اینجاس که از دیروز که تاپیکو زده اقا هکره خجالت کشیده و دیگه کدا رو دستکاری نکرده
جلل خالق:D

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
اقا شما از یه برنامه نویس سایت بپرس کد جاوا اسکریپت می تونه "متن کد" خودش رو تغییر بده یا نه؟
قضیه معلوم می شه.
البته تا اونجایی که من شنیدم نمی تونه (یعنی یکی باید تغییرش بده)
حالا ببین برنامه نویس چی می گه...

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
اقا شما از یه برنامه نویس سایت بپرس کد جاوا اسکریپت می تونه "متن کد" خودش رو تغییر بده یا نه؟
قضیه معلوم می شه.

با کد جاوا اسکریپت میشه کدهایی به قالب اضافه کرد(مثل تبلیغاتی که ارائه دهندگان قالب رایگان برای وبلاگ هر از گاهی برای وبلاگهایی که از قالبشون استفاده میکنند، نمایش میدن) ولی این کدهای اضافه شده رو نمیشه تو سورسی که مرورگر نمایش میده، دید.

یعنی سورسی که مرورگر نمایش میده دقیقا کدی هست که برای فایل مورد نظر نوشته شده هست و اگر کد اضافه‌ای باشه 100% دسترسی به فایل مورد نظر برای ویرایش بوده.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
قضیه معلوم می شه.

یه ترفند جاوا بود برای دور زدن سایت های دانلود و همینطور اسکرین شات های فیک اما با اپدیت جدید رو سی ام اس ها و هاچ تی ال ام 5 مشکل تقریبا حل شده

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
با کد جاوا اسکریپت میشه کدهایی به قالب اضافه کرد(مثل تبلیغاتی که ارائه دهندگان قالب رایگان برای وبلاگ هر از گاهی برای وبلاگهایی که از قالبشون استفاده میکنند، نمایش میدن) ولی این کدهای اضافه شده رو نمیشه تو سورسی که مرورگر نمایش میده، دید.

یعنی سورسی که مرورگر نمایش میده دقیقا کدی هست که برای فایل مورد نظر نوشته شده هست و اگر کد اضافه‌ای باشه 100% دسترسی به فایل مورد نظر برای ویرایش بوده.

اگه شما از سکیوز پیج استفاده کنی که با اتو رسپاند هم کار می کنه مستقیم به کد مرجع ادرس دهی میشه از اون طریق زامبی ها وارد می شن

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
قضیه معلوم می شه.
نوچ.

.
.

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
اگه شما از سکیوز پیج استفاده کنی که با اتو رسپاند هم کار می کنه مستقیم به کد مرجع ادرس دهی میشه از اون طریق زامبی ها وارد می شن

والا سواد من نکشید که بفهمم شما چی گفتید :wacko:

بالا