• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل جدی با ویندوز . کمک فوری کنید

mohammad_h

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بر همه دوستان

یک مشکل جدی داشتم با ویندوزم .

آقا من هر ویندوز ایکس پی مگیرم و روی کامپیوترم نصب میکنم هفته اول خوب و سریع بالا میاد ولی بعد از یک هفته اول دسکتاپو نشون میده بعد چند دقیقه طول می کشه نوار وظیفه و آیکن و غیره می یاد .
به ده روز که می رسه فقط دسکتاپ رو نشون می ده و دیگه چیز دیگه ای بالا نمی یاد .
تا حالا تو این ماه سه بار ویندوز عوض کردم . لطف کنید بگید مشکل از ویندوزه یا هاردم یا ............؟دیگه خسته شدم .................. :(

در ضمن 3 نسخه متفاوت ویندوزایکس پی پرو خریدم و کامپیوتر هم سرعتش بالاست و تازه جمع کردم ....

کمک کنید ممنون میشم

مرسی​

LEGOLAS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اطلاعات زیادی ندادی!
در مورد سیستمت توضیح بده (RAM-CPU & ....) . بعد بگو چه نرم افزارهایی روش نصب می کنی که اجازه بالا اومدن سیستم رو نمی ده؟ ( مثل AntiVirus یا Firewall)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست عزیز یه سری برنامه توی استارت تاپ میاد و اینها باعث دیر بالا امدن دسک تاپ میشن.وجود یه انتی ویروس سنگین هم میتوته این مشکل رو بوجود بیاره تو قسمت
run>msconfig>startup>ببین برنامهای که نمیخوای موقع بالا اومدن ویندوز اجرا بشه تیکشو بردار و برنامه رجیستری مکانیک رو بگیر و رجیستری ویندوزت راپاک کن

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
یکی از عوامل پایین آورندۀ سرعت ویندوز فعال بودن ویژگی System Restore است. آن را غیر فعال کن

mohammad_h

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
مرسی از توجهتون .

در مورد کامپیوترم :

Cpu : P4 3000 full \ram : 512 dual \vga winfast 6600 pcx 256 m \main: intel D915 GAV
HDD: 160 sata maxtor
سرعتش بالاست و در این مورد مشکلی ندارم .
برنامه ها هم اکثرا هر کسی نصب میکنه و یک سری برنامه های گرافیکی......
Zone alarm \corel \photoshop \freehand \flash \maryam \front page \yahoo \babylone
Adob reader \jetaudio \chelipa \reget \winrar\nero \clone cd\office 2003\customizer xp \
Acd see \
در مورد آنتی ویروس که نورتون 2005 نصب کرد م .
فقط نمیدونم چرا 1 هفته خوب کار مکنه . چون من همه این برنامه ها رو بلافاصله بعد از نصب ویندوز همه رو
سریع نصب میکنم .
الان هم فقط ویندوز به صورت vga mode / safe mode بالا مییاد که باید دوباره در حالت وی جی آ مود باید رزولوشن و .... تنضیم کنم که بتونم کار کنم .

سر تونو درد اوردم . مرسی که کمکم میکنید .

ممنون

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
یک برنامۀ سر و سامان دهندۀ رجیستری هم نصب کن
این را که معرفی میکنم ، من خودم از آن نتیجه گرفته ام و به تو هم پیشنهاد میکنم :

WinASO Registry Optimizer 2.0

لینک دانلود :http://www.winaso.com/regopt20.exe

سریال :
7384592825166118

or