• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل جدی در کامپیوتر - فوری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ArmanRZ

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان
اول از همه عذرخواهی میکنم میدونم جای تاپیک اینجا نیست.

اما چون این بخش شلوغترین بخش انجمنه و اساتید سخت‌افزار این جا جمعن مشکلمو مطرح میکنم. بلکه کمکی از دست دوستان بربیاد.
قضیه از این قراره که من یه نیم ساعت پیش خواستم سیستممو روشن کنم. دکمه روشن داخل گیر کرد و من متوجه نشدم. خلاصه بعد از چند ثانیه که سیستم استارت کرد، خاموش شد.
بعد که متوجه مشکل شدم دکمه رو گیرشو رفع کردم. اما الان که سیستمو میخوام روشن کنم، بالا نمیاد. اساسا هیچنوع تصویری نمیده و مانیتور بعد از چند ثانیه به حالت energy saving فرو میره.
تنها نکته قابل ذکر این که بعد از این اتفاق فن کارت گرافیک با سرعت 100درصد شروع به چرخش میکنه، که تا اونجا که میدونم معنیش اینه که برق کافی بهش نمیرسه.
متاسفانه چون فردا تعطیله شاید خیلی سخت بتونم به جایی که بشه تست انجام داد دسترسی پیدا کنم. به هر صورت تا 2-3 ساعت دیگه میرم پیش یکی از دوستان تا قطعاتو برام تست کنه، اما خوشحال میشم اگه دوستان تجربه مشابهی داشتن با من در میون بذارن. فقط امیدوارم مادربرد یا سی پی یو مرخص نشده باشن :(
احتمال میدم توی سایت نباشم، برای همین لطفا بهم اسمس بدین. مرسی. 9131665413
از مدیران هم تقاضا دارم اجازه بدن مشکل بنده حل بشه و بعد اگه خواستن تاپیکو حذف کنن. مرسی.

مشخصات سیستم (اوناییش که فکر میکنم مهم باشه)
پاور گرین 535A
مادربرد Gigabyte MA-770T-UD3P
سی پی یو AMD Phenom II X4 945
گرافیک Gigabyte GTX460-OC

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
سلام
تمام قطعات رو از مین جدا کن و بایاس مادربرد رو ریست کن منطورم cmos هستش عزیز . انشاء الله مشکل حل میشه .

این رو مطالعه بفرمایید
http://it30t.ir/آموزش-ریست-cmos-مادربورد
reset cmos یک جانپر هست که روی مادربرد قرار داره و 3 پین هست به طور پیش فرض جانپر روی پین 1 و 2 قرار داره که شما وقتی اون رو روی 2 و 3 قرار بدید و چند لحظه صبر کنید و دوباره به پین 1 و 2 بازگردانید عمل ریست انجام میگیره ولی وقتی رو پین 2 و 3 قرار دادی به هیچ عنوان استارت نزن و برگشتی به حالت اول این کار رو بکن .

موفق باشید

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا