• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل جدی در کامپیوتر - کمک کنین لطفا

ArmanRZ

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان
با یه مشکل جدی روبرو شدم، اینجا مطرح میکنم. بلکه کمکی از دست دوستان بربیاد.
قضیه از این قراره که من بعد از ظهر خواستم سیستممو روشن کنم. دکمه روشن داخل گیر کرد و من متوجه نشدم. خلاصه بعد از چند ثانیه که سیستم استارت کرد، خاموش شد.
بعد که متوجه مشکل شدم دکمه رو گیرشو رفع کردم. اما الان که سیستمو میخوام روشن کنم، بالا نمیاد. اساسا هیچنوع تصویری نمیده و مانیتور بعد از چند ثانیه به حالت energy saving فرو میره.
نکته قابل ذکر این که بعد از این اتفاق فن کارت گرافیک با سرعت 100درصد شروع به چرخش میکنه، که تا اونجا که میدونم معنیش اینه که برق کافی بهش نمیرسه.
همچنین فن سی پی یو با یه سرعت نسبتا پایین (غیر طبیعی) میچرخه. هیچ نشونه ای از فعالیت هارد و ... هم به چشم نمیخوره.
دکمه های ریست و خاموش هم کار نمیکنن. حتی وقتی دکمه خاموش رو 5 ثانیه نگه میدارم سیستمو خاموش نمیکنه. مجبورم از پشت پاور سیستمو خاموش کنم.
با ریست کردن CMOS هم مشکل حل نشد.
پاور و گرافیک رو هم عوض کردم که مطمئن بشم مشکل از اینا نیست. بازم حل نشد. حدس خودم چیپ پل شمالی مادربرده.
خوشحال میشم اگه دوستان تجربه مشابهی داشتن با من در میون بذارن. فقط امیدوارم مادربرد یا سی پی یو مرخص نشده باشن :(

مشخصات سیستم (اوناییش که فکر میکنم مهم باشه)
پاور گرین 535A
مادربرد Gigabyte MA-770T-UD3P
سی پی یو AMD Phenom II X4 945
گرافیک Gigabyte GTX460-OC

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
با یه پاور دیگه تست بزن
+
اتصالات رو بررسی کن
+
زمانی که سیستم به اصطلاح روشنهچیپ ها گرم میشن (چیپ شمالی و جنوبی)
+
یه بار هم قطعات رو باز بسته کن (ضرر نداره)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
با یه مشکل جدی روبرو شدم، اینجا مطرح میکنم. بلکه کمکی از دست دوستان بربیاد.
قضیه از این قراره که من بعد از ظهر خواستم سیستممو روشن کنم. دکمه روشن داخل گیر کرد و من متوجه نشدم. خلاصه بعد از چند ثانیه که سیستم استارت کرد، خاموش شد.
بعد که متوجه مشکل شدم دکمه رو گیرشو رفع کردم. اما الان که سیستمو میخوام روشن کنم، بالا نمیاد. اساسا هیچنوع تصویری نمیده و مانیتور بعد از چند ثانیه به حالت energy saving فرو میره.
نکته قابل ذکر این که بعد از این اتفاق فن کارت گرافیک با سرعت 100درصد شروع به چرخش میکنه، که تا اونجا که میدونم معنیش اینه که برق کافی بهش نمیرسه.
همچنین فن سی پی یو با یه سرعت نسبتا پایین (غیر طبیعی) میچرخه. هیچ نشونه ای از فعالیت هارد و ... هم به چشم نمیخوره.
دکمه های ریست و خاموش هم کار نمیکنن. حتی وقتی دکمه خاموش رو 5 ثانیه نگه میدارم سیستمو خاموش نمیکنه. مجبورم از پشت پاور سیستمو خاموش کنم.
با ریست کردن CMOS هم مشکل حل نشد.
پاور و گرافیک رو هم عوض کردم که مطمئن بشم مشکل از اینا نیست. بازم حل نشد. حدس خودم چیپ پل شمالی مادربرده.
خوشحال میشم اگه دوستان تجربه مشابهی داشتن با من در میون بذارن. فقط امیدوارم مادربرد یا سی پی یو مرخص نشده باشن :(

مشخصات سیستم (اوناییش که فکر میکنم مهم باشه)
پاور گرین 535A
مادربرد Gigabyte MA-770T-UD3P
سی پی یو AMD Phenom II X4 945
گرافیک Gigabyte GTX460-OC
براي شروع قطعات رو خارج از كيس امتحان كنيد
60% مشكل بايوس و 40% ممكنه پاور باشه

ArmanRZ

Registered User
لایک‌ها
48
براي شروع قطعات رو خارج از كيس امتحان كنيد
60% مشكل بايوس و 40% ممكنه پاور باشه

تشکر از دوستان عزیز
سیستم فعلا بدون هیچ دلیل خاصی درست شده :blink: :blink:
یه کمی با کابلای پنل جلو کیس وررفتم و با آچار به باتری ضربه زدم، فعلا راه افتاد :D
ولی هر چی که بود ممکنه دوباره عود کنه.
به هر صورت فعلا از همه دوستان تشکر :)

بالا