آژانس هواپیماییexchanging

مشکل دامین من با لود نشدن محتویاتش !!!

شروع موضوع توسط neo2 ‏28 ژانویه 2010 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    سلام و عرض ادب. این دامنه من هست http://seekinvisible.com

    چند روز پیش یه دفه بالا نیومد، فکر کردم اشکال از سرور هست. منتظر موندم دیدم خبری نشد چک کردم دیدم سرور بالاست.

    از طریق IP سرور سایت رو چک میکنم بالا میاد. ولی وقتی با اسم دامین میخوایی وارد بشی Server not found میده.

    Name Server ها رو هم چک کردم درست ست شده و مشکلی نداره.

    مشکل از کجاست ؟
     
  2. asadiweb

    asadiweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2009
    نوشته ها:
    963
    تشکر شده:
    135

    فایل index.php رو چک کن ببین تو کد هاش دست نبردن

    میان کدها دنبال فریم بگرد

    جدیدا از طریق FTP سایتها رو هک می کنند و تو صفحه اصلی شون یه فریم ویروسی می ندازن

    اگه این مورد رو پیدا کردی بگو تا راهنمایی کنم تا دوباره هک نشه

    موفق باشی ;)
     
  3. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    نه بابا همه این موارد رو چک کردم. از اینحا بالا میاد سایت http://76.73.108.33/~seekinvi/

    ولی از دامین اصلی نمیاد بالا !!!

    مشکل از دامین نیست ؟ دو یا سه ماه دیگه هم مونده اکسپایر بشه ..
     
  4. shahroodnet

    shahroodnet کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,935
    تشکر شده:
    72
    محل سکونت:
    Under Water...
    نیم سرور ها درسته؟
    ns1.tanningwebdesigns.com
     
  5. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
    دی ان اس هات مشکل داره!
    http://www.intodns.com/seekinvisible.com
    البته شاید هم از پنل هاست دستکاری شده، قسمت DNS Managment
    وقتی با آی پی بیاد بالا ولی با دامین نیاد بالا، بدون شک از NS ـه!
     
  6. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    والا ظاهرا درسته، که فکر نمیکنم الان دیگه درست باشه !

    ممنون از اطلاعات مفیدت. از سی پنل نبود. فکر میکنم همون نیم سرورها مشکل پیدا کردن. حالا چطوری یهو اینجوری شد، نمیدونم !
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    مشکل از هاست بود و با تعویض هاست درست شد.
     
  9. Hamid2day

    Hamid2day مدیر ارشد مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    15,589
    تشکر شده:
    8,549
    محل سکونت:
    اوهایو
    آخه جالبه هست
    برای منم همین جوریه
    هر چی به مدیر سرور میگم..میگه نه که نه... ابرو برای من نزاشته جلوی مشتری..
    نمی دونم والا چی کار کنم دیگه
     
  10. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
    شما هم اگه مثه Neo2 از من هاست بگیری مشکلی پیش نمیاد. :rolleyes:
     
  11. Hamid2day

    Hamid2day مدیر ارشد مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    15,589
    تشکر شده:
    8,549
    محل سکونت:
    اوهایو
    برای ما چطوره؟
    http://www.intodns.com/tj-fc.com
     
  12. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
    چی برای شما چطوره ؟

    اگه منظورت سایتیه که دادی، مشکلی نداره و بالا میاد!

    ولی دو تا ارور کت و کلفت میده :D

    مدیر سرور میتونه از تنظیمات دی ان اس چک کنه و مشکلو حل کنه. اگه درسته یه ریبیلد بده حل میشه!

    کد:
    Missing nameservers reported by parent  	FAIL: The following nameservers are listed at your nameservers as nameservers for your domain, but are not listed at the parent nameservers (see RFC2181 5.4.1). You need to make sure that these nameservers are working.If they are not working ok, you may have problems!
    ns2.mrservers.net
    ns1.mrservers.net
    Error 	Missing nameservers reported by your nameservers 	ERROR: One or more of the nameservers listed at the parent servers are not listed as NS records at your nameservers. The problem NS records are:
    azar2.mrservers.net
    azar1.mrservers.net
    This is listed as an ERROR because there are some cases where nasty problems can occur (if the TTLs vary from the NS records at the root servers and the NS records point to your own domain, for example). 
     
  13. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,710
    تشکر شده:
    81
    چجوری میشه حلش کرد؟
    الان آدرس سایت توی امضام همین مشکل رو داره. ویروسی شده... ویروسش رو پاک کردم ولی توی گوگل و فایرفاکس نمیاد سایت.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. H+R

    H+R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏15 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    3,165
    تشکر شده:
    406
    mrservers.net
    نيم سرور كدوم هاستينگه؟