• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل درست نشمردن کانتر سایت

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
این تاپیک رو توی بخش عمومی زدم کسی نگاهشم نکرد! گفتم اینجا بزنم شاید بحث بشه دربارش
من چند وقتیه فکر میکنم کانتر وبگذر و بقیه کانترها که میذارم اشتباه آمر من رو شمارش میکنن به خصوص تعداد پیج رو
امروز طی بررسی که کردم متوجه شدم تا صفحه مطلب یا سایت به صورت کامل لودش تموم نشده بازدید رو نمیشماره صفحه سایتم به صورت کامل باز میشه ولی اون نوار لودینگ مرورگر تا تقریبا 30 ثانیه با اینترنت پر سرعت لود میشه بنده این امکان رو میدم که کاربر در این فاصله زمانی تصاویر مطلب یا خود مطلب رو بخونه و به صفحه دیگه ای بره و این باعث میشه که بازدید به درستی شمرده نشده من خیلی از ورودی ها گوگلم از تگهای مطالبم هست که کاربر بعد از ورود به صفحه تگ باید لینکی رو بزنه تا به ادامه مطلب بره این صفحه رو میتونه در چند ثانیه ببینه و روی لینک کلیک کنه حالا میخواستم ببینم به نظرتون مشکل چیه؟ باید چیکار کرد؟

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
آقا اول میذاری آخر میذاری همینه فرق نمیکنه فقط تفاوتش اینه که اول که میذاری صفحات رو نمیتونه تشخصی بده چیه فقط همین

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
بذار وسط

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
بیا بیا بیا خوبه خوبه همینجا بالا باش:D

pedal

Registered User
لایک‌ها
21
از گوگل آنالایتیک استفاده کنید . همچنین اگر در cloudflare.com عضو شوید، احتیاج به کانتر هم نیست.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
وب گذر رو اول سورس نزاری یه وقت

جلوی لود سایت رو می گیره (بیشتر اوقات داونه)

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
ببینید مشکل ما اینه که هر آمارگیری یه آماری میده دیروز گوگل +11000 آی پی هاس استیت +18000 وبگذر 8000!
حالا بحث آی پی نیست پیج ویو به هر شکلی عمل میکنه هیچ وقت در هیچ کدوم از آمارگیرها بیش از هر نفر 2.5 پیج نشون نمیده حتی گوگل در صورتی که مطمئن هستم کاملا اشتباهه حتی افرادی که از گوگل هم میان دو صفحه میبینن که اصولا این افراد باید بیشتر صفحه ببینن آمار وبلایزر خود سرور برای دامین اصلی خیلی بیشتر پیج ویرو حساب میکنه نمیدونم میشه بهش اعتماد کرد یا نه نکته مهم اینه که در قالب اولیه سایت با اینکه آمار خیلی کمتر از الآن بود اما پیج بسیار بیشتر از الآن بود اما قالب اولیه به دلیل مشکل امنیتی تعویض شد واقعا اگه کسی میتونه خواهشا کمک کنه کسی تا الان این مشکل رو نداشته؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
کد شمارنده رو یک جایی بگذار که اول اون لود بشه ...
یعنی اولای سورس ...

تایید میشه!

ولی های استت معمولا درست میگه ها ...

این کار در کل کار جالبی نیست :دی

وب گذر رو اول سورس نزاری یه وقت

جلوی لود سایت رو می گیره (بیشتر اوقات داونه)

سلام
در کل اینکار جالب نیست که آمارگیر رو اول سورس بذاری :)
همه این مشکل رو دارن تا حدی ، یه آمار گیر قابل اطمینان رو مبنای کارت قرار بده و بیشتر تغییراتش رو بررسی کن :دی
وبگذر هم اصلاً چیز جالبی نیست :)
پیروز باشی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
تگ پایانی </body> قرار بده یا در فایل قالب قسمت فوتر
بعدش هر آی پی فقط یکبار شمارش میشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان لطفا اسپم نکنند.

این سایت تایید میشه

Histats.com Counter ,the free web stats and stat counter, hit counter, free web tracker and tracking tools, professional and free!!

فارسی هم داره
البته من اول گوگل آنالیتیکز تایید می کنم
آقا بحث شمارش آی پی نیست غیر از وبگذر بقیه آی پی ها رو تقریبا مثل گوگل شمارش میکنن اما مشکل ما شمارش پیج هست همه پیج های ما حداکثر هر نفر 2.5 پیج میشمرن های استیت هم که زیر 2 پیج هر نفر میشمره! چقدر میشه به آمارگیر وبلایزر خود هاست اعتماد کرد؟ کسی میتونه آمار یه روزش رو با امارگیر خود هاست مقایسه کنه و بگه در پیج و آی پی چقدر اختلاف داشتن؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
مگه ساتتون وردپرس نیست ؟

بی خیال وب گذر و گوگل و بقیه

یکی دو تا افزونه خوب نصب کن

برای تعداد بازدید هر مطلب افزونه PostViews

برای آمار بازدید این افزونه ها رو هم امتحان کنید

Counterize

SlimStat

WassUp

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
مگه ساتتون وردپرس نیست ؟

بی خیال وب گذر و گوگل و بقیه

یکی دو تا افزونه خوب نصب کن

برای تعداد بازدید هر مطلب افزونه PostViews

برای آمار بازدید این افزونه ها رو هم امتحان کنید

Counterize

SlimStat

WassUp
وردپرس هست ولی کی به امارگیر وب اعتماد میکنه؟ من خودم اصلا اعتماد ندارم همه فکر میکنن آمارگیر دستکاری شدس آمار درست نیست

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
یه نکته دیگه اینکه خیلی از دوستان همکار میگن پرشین استیت امار رو حتی 10 برابر وبگذر هم نمایش میده! اما برای سایت ما آمار پرشین استیت مثل وبگذر هست فقط با این تفاوت که پیج و آی پی پرشین استیت یه عدد رو نمایش میده ولی در کل تقریبا با وبگذر عددش یکی هست!

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
شما یه بار وبگذر بزار بعد یه محدوده زمانی که ترافیک کمه برو به قسمت نمایش زنده آمار، رفتار بازدید کننده ها رو بررسی کن ....

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
شما یه بار وبگذر بزار بعد یه محدوده زمانی که ترافیک کمه برو به قسمت نمایش زنده آمار، رفتار بازدید کننده ها رو بررسی کن ....
بنده اینو در پست اول گفتم خودم وارد سایت شدم بعضی اوقات اصلا به هیچ عنوان من رو نمایش نمیداد بعضی وقتها هم باید حتما بیش از 30 ثانیه داخل یک صفحه منتشر میموندم تا من رو نمایش بده اگر کمتر از این زمان به پیج بعدی میرفتم اصلا به حساب نمیاورد!

بالا