• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل درگاه بانک پارسیان با سرورهای آمریکایی و کانادایی

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
سلام
آیا چنین چیزی واقعیت داره ؟
ما سرورمون 1 ماهی میشه که دیگه نیمتونه با سرور بانک پارسیان ارتباط برقرار کنه یعنی pec24 به سرور و آی پی ما permission نمیده نمیدونم چرا
تا قبل همه چی درست بود ولی یه هو اینطوری شد :(
کسی مشکل مشابه نداشته ؟ یعنی چکار میشه کرد ؟ نمیشه که کل سرورو منتقل کرد ایران که هزینه میبره زمان میبره ضمن اینکه سرورهای داخلی هم گرونتزن هم آپ تایمشون به پای شرکت های غول آمریکایی یا کانادایی نمیرسه مگر اینکه نمایندگی باشن که اینم میشه همون
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ کمک کنه ؟ مشکل مشابه تجربه نکردید با ترفندی رفع بشه ؟ به خدا خیلی حالم گرفتس همه چی خوابیده به این دلیل , پرداختی نمیشه کرد
این همه رفتم دنبالش سفته گذاشتم مدارک بردم حالا اینجوری :(:(

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
IP سرورتون را بدید پارسیان بررسی بکنه
آخ گفتی
اگه بدونی چند بار اینکارو کردم
جواب مشخصی نمیدن میگن مشکل از ماست
آخه از چیه ما میتونه باشه ؟ ما هستمون قهره با سرورشون ؟ خوب تابلوئه اونا مارو بلاک کردن یا مخابرات :(
منکه دارم تحریمهارو با اعماق وجودم حس میکنم متاسفانه :(

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
حالا شما درگاه مشکلت هست من کل سرورم از برخی ISP ها قابل دسترس نیست! اینطرف میگن مشکل از سروره ولی سرور که تخصصی تر بررسی میکنند میگن مشکل از ISP و شبکه ایران هست! راه حلش تعویض سروره چون کار زیادی نمیشه کرد در این مورد..

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
حالا شما درگاه مشکلت هست من کل سرورم از برخی ISP ها قابل دسترس نیست! اینطرف میگن مشکل از سروره ولی سرور که تخصصی تر بررسی میکنند میگن مشکل از ISP و شبکه ایران هست! راه حلش تعویض سروره چون کار زیادی نمیشه کرد در این مورد..
به نظرت کدوم سرور هست که تضمینی جواب بده آی پیش یا بند و بساطش
از ایران باید گرفت فقط ؟ کدوم سایت میزبانی ایرانی هست که آی پیش اختصاصی ایرانی بده ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نظرت کدوم سرور هست که تضمینی جواب بده آی پیش یا بند و بساطش
از ایران باید گرفت فقط ؟ کدوم سایت میزبانی ایرانی هست که آی پیش اختصاصی ایرانی بده ؟
کاملا شانسی می باشد D: از سرورهای اروپایی استفاده کنید فکر کنم ریسکش پایینتر باشه!
راستی IP شما share که نیست!؟ از هاستینگ که استفاده میکنید هم میتونید بخواید IP رو عوض کنند شاید مشکل حل بشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
فکر نمی کنم آی پی مشکل داشته باشه و از اون باشه

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
منم چند روزی هست که این مشکل رو دارم...!! با CURL وصل میشم خطا میده couldn't connect to host

یک هفته ای میشه اینطوری شده...!!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
این مشکل دقیقا از سمت مخابرات هست علت هم مسدود کردن https است به این صورت سرور های خارج ایران نمی توانند به سرور بانک داخل ایران وصل بشن ...

تنها راهش سرور داخل ایران هست یا عوض کردن سرور ... راه بعدی هم صبر کردنه ! تا مخابرات مجدد باز کنه ...

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
تو تنظیمات Firewall اشون بلاک کردن با بانک تماس بگیرید بگید که IP آدرش سرور شما رو تو لیست Exclude بزارن .. حتما این کار رو قبلا کردن و تنظیمات Firewall اشون Restore شده برای همین سایت شما مشکل پیدا کرده ..

بالا