• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در آپگرید HTC P3300 Artemis

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
من داشتم رام دستگاه (همون p3300 ) رو اپگرید میکردم . مطابق معمول اول هارد ریست کردم و بعد توی صفحه ی تب اسکرین یو اس پی رو وصل کردم و وقتی کانکت شد فایل bat آپگرید رو اجرا کردم .

ولی دقیقا بعد از 10 دقیقیه یک دفعه ارتباط PPC با کامپیوتر قطع شد . نمیدونم چرا و این اررور رو داد .

6asjr87.jpg

و PPC هنگ کرد . من اونو سافت ریست کردم ولی موقع بوت شدن توی همون صفحه ی اول اونجایی که آرم کمپانی میاد و IPL , SPL , GSM , OS Ver رو مینویسه هنگ میکنه و دیگه بالا نمیاد .

لطفا کمک کنید و بگید که من الان چی کار کنم ؟ :(

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
با این بوت لودر میشه کاری کرد ؟ اگه میشه میتونید کامل بگید چی کار کنم ؟
دکتر ، فرهاد جون برسید به دادم !!!

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
بازم خدا پدر این اجنوی ها رو بیامرزه که حداقل توی مواقع ضروری جواب سلام آدم رو میدند !!!
اونا گفتند که با بوت لودر رام اورجینال دستگاه رو بریز . من الان دارم همون رامی که قبل از آپگرید بود رو دانلود میکنم .
خوب بعدش باید چی کار کنم ؟
اینجا یه سری command داره ! اینا رو باید چی کار کنم ؟
راستی توی پک PPC یه سی دی هست که شماره سریال ویندوزش + چند تا برنامه مثل ActiveSync , ... رو داره . این چرا رام ویندوزش توش نیست ؟ پس به چه درد میخوره ؟

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
اگر یه وقتی قصد جواب دادن داشتید ، باید بگم که مرسی از کمکتون دیگه لازم نیست ! درست شد !!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
می بینم که مهدی جان صبرت واسه آپگرید رسمی تموم شده بوده!
129fs2655289.gif

من سعی می کنم یکم xda dev رو بخونم ببینم چطور می شه مشکل رو حل کرد
2lwnd75.gif

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
می بینم که مهدی جان صبرت واسه آپگرید رسمی تموم شده بوده!
129fs2655289.gif

من سعی می کنم یکم xda dev رو بخونم ببینم چطور می شه مشکل رو حل کرد
2lwnd75.gif
فرهاد جون مرسی همون طور که گفتم مشکلم حل شد !!! با بوت لودر رام اورجینالش رو ریختم !!!
چی کار کنیم دیگه !!! اینا انقدر دیر به دیر رام میدند بیرون که آدم حوصلش سر میره !!!
حالا نمیدونم چی کار کنم ؟ میترسم اگه دوباره بریزم بازم ضد حال بخورم واین دفعه به این راحتی ها درست نشه !!!
البته فکر کن مشکل این بود که فایروال رو غیر فعال نکرده بودم . حالا به نظرت همینو دوباره بریزم یا نه ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب خدارو شکر
cheer.gif

برای آپگرید دوباره..تصمیم با خودته مهدی جان، ولی این اسکرین شاتی که گذاشتی که می گه WM5 Crossbow version ؟ یعنی WM6 نیستش دیگه؟ نمی دونم، اگه فک می کنی بتونی یه 2 ماهی کرمه رو آروم نگه داری(!) نریز؛ وگرنه کی به کیه بریز حالش رو ببر
dancing1.gif

(فقط اگه بتونی یه لپ تاپ گیر بیار باهش آپدیت کنی بهتره، چون اگه یه وقتی خداینکرده برق بره وسط کار، دستگاه کلکش کنده 'ست!!)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
خوب فرهاد جون مسئله ی اصلی همون کرمه س !
308.gif
! اگه میشد با زبون خوش آرومش کرد که خیلی از مشکلات برطرف میشد !
278.gif
! تنها راهی که میشه از دست اون کرمه راهت شی اینه که یه جوری با یه کودتا سرکوبش کنی !
167.gif
!
یعنی چی ؟
286.gif
آها ! یعنی این که الان برای من اتفاق افتاد :
مشکل من همون فایروال بود که برای بار اول فعال بود . این دفعه فایروال رو غیر فعال کردم و نصبش کامل شد و پیغام داد که نصب کامل شده و الان یه هارد ریست کنید و حالش رو ببرید .
277.gif

من هم خوشحال خوشحال هارد ریست کردم ولی با این که توی صفحه ی اول ورژن OS ش آپدیت شده بود مثل دفعه ی قبل بوت نمیشد !!!
291.gif

چرا ؟
311.gif
چون تازه الان فهمیدم که این رام برای دستگاه های CID unlocked هست !
285.gif
292.gif

و به این صوررت یه کودتا برای ***** کردن همین رفیقمون شکل گرفت .
305.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
129fs2655289.gif

CIDرو آنلاک نکرده بودی یعنی !؟
33or81w.gif

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
راستی به غیر از این xda جایی رو برای دانلود rom اورجینال خودش نداری ؟
من اینی که توی xda بود رو دانلود کردم . ولی نسبت به اون چیزی که قبل از عوض کردن رام روش بود خیلی تفاوت و باگ داره . مثلا دوربینش افتضاح شده ! وقتی دوربینش رو تکون میدم یه سری خط عمودی توی صفحه میفته ! و مثلا برای دسکتاپ بکگراند میزارم بعد از ریست کردن خودش بکگراندشو عوض میکنه و اون بکگراند آبی تم دیفالت ویندوز رو میزاره ولی بکگراند استارت منو همون عکس قبل از ریسته !!!!!!!!!!!!!!!!! و N تا چیز دیگه !

امروز چه غلطی کردما !!! آخه بگو رام آپدیت شده میخواستی چی کار ؟ امروز 100 و خورده ای مگ با دایال آپ دانلود کردم ! به خاطر هیچ !!!!!!!!!!!!
اگه بتونم رام خودش رو گیر بیارم خیلی خوب میشه !!!
راستی این سی دیش به چه درد میخوره ؟ چرا رام اصلیش توش نیست ؟ برای 3- 4 تا نرم افزار بسته بندی ویندوز اورجینال کردن ؟
523geiw.jpg

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مهدی جان شما ظاهراً رام t-mobile رو گرفتی، رام خود HTC رو من نمی دونم از کجا می شه پیدا کرد، قدیم روی FTP اکس دی ای دو بود ولی تمام آرشیوشون رو پاک کردن، همونجا توی فروم آرتمیس یه درخواست بده شاید کسی رام خود htc رو داشته باشه

بعد اینکه من فروم آرتمیس رو خوندم، ظاهراً تنها راه CID Unlock کردن از طریق imei-check.co.uk هستش که 40 دلار آب می خوره. یه راه دیگه البته اینجا معرفی شده که بدون cid unlock کردن می شه هر رامی رو ریخت (البته OS Only) ولی من واقعاً نمی دونم راهش در چه حد safe ـه .

سی دی هایی هم که همراه PPC ها می دن همیشه همینطوریه، هیچوقت رام هارو روش نمی زارن، دلیلش هم فکر می کنم به خاطر اینه که رام ها هر چند ماه یک بار آپدیت می شن و می شه این آپگرید هارو از سایت رسمی مربوطه دانلود کرد، و اگه پروسه بدون اشکال پیش بره رام قدیمی تری که روی سی دی هست عملاً بی مصرف می شه. اگر هم اشکالی در حین آپگرید پیش بیاد می گن که خوب ببریدش سروریس سنتر تا براتون تعمیرش کنیم!
بعدم اصلاً فلش کردن رام کار خطرناکیه، اگه IPL/SPL رامی که می ریزید مربوط به یه دستگاه دیگه باشه، دستگاهتون رسماً از بین می ره. خلاصه چندان غیر منطقی نیست اینکه این فایل ها رو روی سی دی در اختیار عموم قرار نمی دن.

البته این مساله هم هست که اینا می خوان کسی که مثلاً O2 Orbit یا SPV M650 خریده، نتونه از رام های P3300 استفاده کنه، پس حتی روی سایتشون هم موقعی که یه آپگرید جدید می دن قبل از دریافتش از شما IMEI دستگاه رو می پرسن تا مطمئن شن شما P3300 دارید. به اشتراک گذاشتن این رام ها هم مثلاً! غیرقانونیه. بعدم اصلاً دلیل اصلی به وجود اومدن xda developers ، همین ساپورت تخیلی و پنهون کاری های بی حد و اندازه HTC بوده!
fly.gif

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی از بابت پاسخ.
من رام htc رو دانلود کردم، رام تی موبایل اِم دی اِی زیریشه . ولی کاملا مطمعنم که اینی که xda گذاشته اونی نیست که روی خود دستگاه بود ؟!
من دفترچش رو هم درو کردم ولی هیچ جاش ننوشته که از کجا میتونم رام اصلیش رو دانلود کنم . سرچ هم که میکنم فقط همین xda رو پیدا میکنه ؟!؟!؟!؟

سایت رسمی htc هم که هیچی توش نداره ؟ اونا بهم میدنش ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بالا