• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در آپ ديت کردن ويندوز

zavareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
چند روزه که می خوام ويندوزم رو آپ ديت کنم که با اين اشکال، پروسه متوقف می شه:
the instruction at 0*77fc9c16 referenced memory at 0*00000038 the memory could not be written. click OK to terminate the program.
ويندوزم 2000 ه و کپی يه! عجيب اينکه اين چند روز هر وقت وارد سايت مايکرو سافت می شم کامپيوتر قفل می شه و مجبور به ريستارت می شم! البته از بلای کرم بلاستر در امان بودم.
می گم نکنه بيل گيتس می خواد که 130 يورو برا ويندوز اوريجنال پياده بشم؟ در ضمن در FAQ , support سايت اين خطا رو پيدا نکردم.
ممنون می شم اگه جوانمرد (يا جوانزنی) کمکم کنه.
ارادت>

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
عجبه من همچين چيزي نشنيدم تا حالا !

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
[left:2d2a360822]
the instruction at 0*77fc9c16 referenced memory at 0*00000038 the memory could not be written. click OK to terminate the program.
[/left:2d2a360822]
این پیام نشان دهنده مشکلی در RAM و حافظه سیستم است. و در این جا آن چه سبب این خطا شده است اگر مرورگرتان (web browser) نباشد به احتمال زیاد اجرای patch و یا update خاصی بوده است.
1. با ابزار های ویژه ای می توانید به بررسی سلامتی RAM بپردازید! (بهتر است در ابتدا اطمینان یابید که RAM مشکلی ندارد)
2. مرور گر دیگری به کار برید و ببینید آیا در زمان ورود به سایت مایکروسافت، همین مشکل رخ می دهد. (تا جایی که می دانم و دیده ام مایکروسافت تنها پس از درخواست پشتیبانی فنی مجانی به بررسی قانونی بودن نسخه ویندوز نصب شده و Product ID می پردازد و نه در هنگام دیدار از سایت های خود و windows update)
3. anti virus و ابزار spyware removal ِ خود را به روز کرده و سیستم را scan کنید!
4. تنظیم های مرور گر را به حالت اولیه بر گردانید و فایل های موقتی و cookie ها را نیز پاک کنید.

بالا