مشکل در اجرای بازی Need for speed carbon

شروع موضوع توسط lee_young_ae ‏18 مارس 2007 در انجمن بازیهای کامپیوتری

  1. lee_young_ae

    lee_young_ae Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2007
    نوشته ها:
    311
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    گوشه ای از این دنیای خاکی
    سلام دوستان ...
    من امروز بازی need for speed carbon رو خریدم ولی از شانسم بعد از نصب بازی رو درست لود نکرد یعنی اینکه میره تو بازی ولی هیچی معلوم نیس.....
    توی سایت p30world.com نوشته که این بازی با کارت گرافیک 64 هم کار میکنه.... گرافیک من 64 هست ولی نمی دونم چرا بازی رو اینجوری لود میکنه؟.....
    لطفاً اگه کسی می تونه کمک کنه.... چون وقتی نیومد بدجوری حالم گرفته شد.....
    اینم مودل کارت گرافیکم: nvidia geforce4 MX 4000 - 64 Mb
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Gilgamesh

    Gilgamesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 فوریه 2007
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0
    گمان نکنم کارت گرافیک شما توانایی اجرای این بازی را داشته باشد
     
  4. lee_young_ae

    lee_young_ae Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2007
    نوشته ها:
    311
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    گوشه ای از این دنیای خاکی

    به به Gilgamesh عزیز
    یعنی فقط کارت منو ساپورت نمی کنه؟
     
  5. Gilgamesh

    Gilgamesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 فوریه 2007
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0
    نه فقط کارت شما بلکه کارتهای رده پایین را ساپورت نمی کند
    این بازیها گرافیک بالای 128 و قدرت گرافیکی بالایی را می طلبد
    حساب کنید این بازی برای کنسولهای PS3 و Xbox 360 هم ساخته شده
    وپس برای اجرای این بازی رده کارتتان باید رده های 7000 به بالای جی فورس
    و سری X از محصولات ATI را داشته باشید
     
  6. ITLine

    ITLine Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    272
    تشکر شده:
    1
    بابام جان با 128 من به زور میاد اما بچه ها رو 64 هم اجرا کردن ، شاید مشکل از سی دی
     
  7. hadipro

    hadipro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    همونطور که دوستان گفتند مشکل از کارت گرافیکه.
    اوه اوه کارتت هم که mx4000 هست. [​IMG] [​IMG]
    شما چطوری فکر کردی که ممکنه سیستمت بازی رو اجرا کنه؟ [​IMG]
     
  8. SoheilStar

    SoheilStar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,825
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    Karaj
    اگه read me خود بازی رو بخونید نوشته فقط کارتهای زیر را ساپورت میکنه

    NVIDIA GeForce MX series not supported.

    تو readme واضح نوشته که ساپورت نمیکنه.
     
  9. Gilgamesh

    Gilgamesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 فوریه 2007
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0
    NVIDIA GeForce 7900
    یا
    ATI Radeon X1900
    بخر دیگر هیچ مشکلی نخواهی داشت! :)
     
  10. lee_young_ae

    lee_young_ae Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2007
    نوشته ها:
    311
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    گوشه ای از این دنیای خاکی
    ممنون از نظرات دوستان ...
    ولی من شنیدم که با 32 هم کار کردن....
    آره راست میگید با MX کار نمیکنه...
    حالا من می خوام یه کارت گرافیک بخرم چی بخرم تا با صرفه باشه؟
     
  11. hadipro

    hadipro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    سوالت رو تو این تاپیک مطرح کن.بهتر جواب میگیری.
    http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1057356#post1057356
     
  12. lee_young_ae

    lee_young_ae Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2007
    نوشته ها:
    311
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    گوشه ای از این دنیای خاکی
  13. hadipro

    hadipro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    خواهش میکنم.قابلی نداشت.:D
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی