• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در اجرای برنامه پرتابل آفیس

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
یک آفیس پرتابل 2007 توی ایکس پی دارم

قبلا بدون مشکل اجرا می شد

ولی الآن ارور زیر رو می ده

ibsPs3faMC5Maj.png

من یک اکانت بیشتر توی این ویندوز بیشتر ندارم که ادمین هم هست

ولی تست کردم دیدیم رو یکی از برنامه های این آفبس پرتابل مثل همین ورد رایت کلیک کنم و گزینه ران از ادمین رو انتخاب کنم، برنامه بدون مشکل اجرا می شه، مشکل اینجاست پسورد ادمین طولانی هست و هر دفعه هم نمی شه رایت کلیک و پسورد رو بزنم زمان بر هست
ممنون

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
ویندوز رو که Update کنید یه جور Permission ها رو میبنده و برنامه ‌ای که با اون office حالت Portable شده در بعضی شرایط خاص ( ناسازگای با به روز رسان امنیتی ویندوز ) بدون دسترسی Administrator کار نمیکنه .. شما رمز Admin رو کوتاهترش کنید دیگه فکر نمیکنم راهی باشه ..

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
من اصلا این ویندوز رو بهش اجازه آپدیت ندادم تا حالا

اصل برنامه رو که بصورت فشرده بود داشتم، اون رو از نو اکسترکت کردم ولی مشکل حل نشد

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام dany_3p4u جان
1.gif

. متاسفانه! فكر نكنم! كه براي اجراي يك برنامه به شكل Always Run as Administrator در ويندوز XP بر خلاف 7، راهي توسط خود مايكروسافت موجود باشه!! اما چندين راه مينبر موجوده! كه ساده‌ترينش و راحتترينش اينه كه فايل exe خودتون را به كمك يك script ساده در Autoit به شكل Run as Administrator اجرا كنيد. بعد اون script خودتون را در همان برنامه به راحتي به Exe تبديل كنيد و هميشه در كنار برنامه office داشته باشيدش! (در اينجا توضيحاتي در اينباره هست)

. راه‌هاي ديگه استفاده از Batch فايل داس هست و دستوراتي كه در اين محيط توسط يكي از سايت‌هاي Sysinternals (دستور PsExec) يا احتمالن Nirsoft يا ... نوشته شده استفاده كنيد.

. اين لينك هم ممكنه كمكي بكنه: Always run app as admin in XP Pro? - Petri.co.il forums by Daniel Petri

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/05
26.gif
103.gif

بالا